Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din Parcul Herastrau

Ord. dupa

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Com...

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

Face Kusin este un restaurant si club situat in Piata Presei Libere, n...

Il Calcio Ristorante - Un restaurant care rezista cu luxul unei genera...

Il Locale -  Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o per...

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o ...

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”...

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac! Cred ca sunt aceiasi ca...

Atentie, Meadows, acela e un loc fara noroc! Abia ne-am asezat la m...

Pescarus nu e genul meu de restaurant, insa nu pot sa nu-i felicit! ...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

Trattoria Il Calcio H, cea mai proasta mancare dintre multele lor rest...

Zaar este un local multicuisine, situat in parcul Herastrau din Capita...

Afiseaza

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”?

It Cucina, restaurant italian cu bucatarie clasica in Parchul HerastrauLa inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in parcul Herastrau, dar cu mancarea nu pe masura locului si a investitiei. Nu m-am mirat foarte tare, asadar, cand am auzit ca il inchid, si am asteptat sa vad ce vor pune in locul lui.

Sunt aceiasi proprietari. Au facut o schimbare radicala: amenajare noua, bucatar nou, au schimbat si numele, acum se cheama It Cucina.

Au reinvestit iarasi multi bani in amenajare, care e acum remarcabila. It Cucina e unul dintre cele mai frumoase restaurante din parcul Herastrau si din Bucuresti. Pozele arata in parte ce e acolo. In realitate e mai frumos. Cu plante scumpe, mobilier de cea mai buna calitate, pereti de sticla, desigur, catre lac si catre marea terasa cu piscina. Doar presuletele de plastic de pe mese sunt din alt film.

M-am gandit ca va fi tot un restaurant cu bucatarie italiana clasica atunci cand i-am vazut numele, It Cucina. Si, mai ales, cand am vazut si cuptorul de pizza la intrare. Da, meniul e surprinzator de conservator, de traditional, cuminte, felurile obisnuite din marea bucatarie italiana, sau foarte apropiate de ele, oricum.

Pe site-ul lor scrie mare, chiar pe prima pagina: It Cucina – The fine taste of Italy. Foodies from Italy, prepared with so much love by Salvatore la Ragione, our Michelin star chef. Frumos spus! Insa eu am ezitat daca sa pun It Cucina in lista restaurantelor cu bucatarii fine. I-am pus pana la urma, cu inima indoita, si doar pentru… (citeste tot)

Limo Cuisine

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot cu crusta! E clar acum: Limo Cuisine nu e un restaurant cu bucatarie italieneasca fina, asa cum ar vrea ei sa ne lase sa credem...

Data actualizarii: 14/07/2020

It Cucina  - Sos. Nordului 1, Sect. 1 (Parcul Herastrau)

  • Maud Kourani :

    The waiter were very friendly but the owner of the restaurant!:
    1- I ordered Truffle pasta, it wasn’t al dente, so I returned it after explaining;
    Some man approached me with that arrogant agressive attitude without even introducing himself, I was scared, he said “whats the prob!” I said sorry? He was like what’s the problem with the pasta, I said it wasn’t al dente, he said yes it was! I said really? Pls try it, he said I did and everybody inside the kitchen did! And I have a Michelin chef, then I didn’t want to argue, I decently ended the conversation with a smile and said “well that’s my opinion :)” so he left, but he kept on going around our table back and forth outraged, then finally never brought the pasta again and added it to the bill,
    I found that very unprofessional, rude and unfriendly from his side,
    Normally I appreciate when the owner of the restaurant is present, but that case was the opposite.
    2- my glass of wine was broken but I didn’t say a word anymore 🙁
    3- I also ordered shrimp tartar which was awefully greasy and smelly, I returned it and still paid for it
    4- pizza with spicy salami was gd (finally I could eat something there)
    5- overall good was less than fair in my opinion.
    6- waiters nice and friendly

    Overall bad experience and not recommended.