Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Alfredo Seafood investește anual circa 200.000 lei, în măsuri de si...

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

Afiseaza

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO „Dinner with Friends”, o degustare de vinuri Kvint din Transnistria, care au fost asociate cu un meniu special pregatit de Chef Ileana Braniste.

Istoria Kvint începe în anul 1897, când primul depozit de rectificare a fost construit in Tiraspol, Republica Moldova, primele sticle de vin fiind puse la îmbătrânire în anul 1938.

La eveniment a participat si Mihai Ciucur (somelier), cel care a prezentat istoria vinurilor Kvint, delectand pe cei prezenti cu multe informatii si detalii despre procesele si procedurile de fabricare a vinurilor. (Daniel Catoi – iunie 2018)

Meniul pregatit de Chef Ileana Braniste a constat in:
• Pate de urzici și nuci
• Colțunași cu urdă și gălbiori
• Porc și varză brezată cu unt
• Gozleme cu vită
• Baked Alaska

Vinuri Kvint asociate cu preparatele culinare au fost:
• Crama Bulgary (Republica Moldova), Apriori (Apriseco), Glera, 2016 (opening drink)
• Crama Kvint, White 242, Cabernet Sauvignon White (Blanc de noir), 2018
• Crama Kvint, Rose 242, Merlot/ Cabernet Sauvignon, 2018
• Crama Kvint, Grand Reserve, Merlot/ Cabernet Sauvignon, 2014
• Crama Kvint, Late Harvest, Riesling, 2015

Data actualizarii: 20/06/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.