Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Afiseaza

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO „Dinner with Friends”, o degustare de vinuri Kvint din Transnistria, care au fost asociate cu un meniu special pregatit de Chef Ileana Braniste.

Istoria Kvint începe în anul 1897, când primul depozit de rectificare a fost construit in Tiraspol, Republica Moldova, primele sticle de vin fiind puse la îmbătrânire în anul 1938.

La eveniment a participat si Mihai Ciucur (somelier), cel care a prezentat istoria vinurilor Kvint, delectand pe cei prezenti cu multe informatii si detalii despre procesele si procedurile de fabricare a vinurilor. (Daniel Catoi – iunie 2018)

Meniul pregatit de Chef Ileana Braniste a constat in:
• Pate de urzici și nuci
• Colțunași cu urdă și gălbiori
• Porc și varză brezată cu unt
• Gozleme cu vită
• Baked Alaska

Vinuri Kvint asociate cu preparatele culinare au fost:
• Crama Bulgary (Republica Moldova), Apriori (Apriseco), Glera, 2016 (opening drink)
• Crama Kvint, White 242, Cabernet Sauvignon White (Blanc de noir), 2018
• Crama Kvint, Rose 242, Merlot/ Cabernet Sauvignon, 2018
• Crama Kvint, Grand Reserve, Merlot/ Cabernet Sauvignon, 2014
• Crama Kvint, Late Harvest, Riesling, 2015

Data actualizarii: 20/06/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.