Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Cofetari cu Spirit de Artist – ediția 2019 Zexe Braserie continu...

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Afiseaza

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO „Dinner with Friends”, o degustare de vinuri Kvint din Transnistria, care au fost asociate cu un meniu special pregatit de Chef Ileana Braniste.

Istoria Kvint începe în anul 1897, când primul depozit de rectificare a fost construit in Tiraspol, Republica Moldova, primele sticle de vin fiind puse la îmbătrânire în anul 1938.

La eveniment a participat si Mihai Ciucur (somelier), cel care a prezentat istoria vinurilor Kvint, delectand pe cei prezenti cu multe informatii si detalii despre procesele si procedurile de fabricare a vinurilor. (Daniel Catoi – iunie 2018)

Meniul pregatit de Chef Ileana Braniste a constat in:
• Pate de urzici și nuci
• Colțunași cu urdă și gălbiori
• Porc și varză brezată cu unt
• Gozleme cu vită
• Baked Alaska

Vinuri Kvint asociate cu preparatele culinare au fost:
• Crama Bulgary (Republica Moldova), Apriori (Apriseco), Glera, 2016 (opening drink)
• Crama Kvint, White 242, Cabernet Sauvignon White (Blanc de noir), 2018
• Crama Kvint, Rose 242, Merlot/ Cabernet Sauvignon, 2018
• Crama Kvint, Grand Reserve, Merlot/ Cabernet Sauvignon, 2014
• Crama Kvint, Late Harvest, Riesling, 2015

Data actualizarii: 20/06/2018

quot-dinner-with-friends-quot-by-ileana-braniste-amp-kvint-la-vino-restocracy