Cele mai frumoase si mai originale restaurante, cafenele si alte localuri din oras…

Ord. dupa

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

Caru' cu Bere, o minune logistica Nu merg des la Caru' cu Bere, desi ...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o perioada lunga in...

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

Cap, talent, munca, antropologie... A auzit multa lume despre KAIAM...

KANE, restaurantul cu cele mai mici portii de mancare din Bucuresti ...

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac! Cred ca sunt aceiasi ca...

La Taifas: un bistrou adevarat La Taifas e unul dintre cele mai...

Unul dintre localurile emblematice ale Centrului Vechi al Bucurestiulu...

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare Am revenit...

NOUA este un restaurant cu bucatarie fina si creativa romaneasca situa...

Afiseaza

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK

Casa di David restaurant international in Parcul Herastrau 03Am revenit la Casa di David, si e exact la fel cum ma asteptam sa fie si cum il stiam deja. Mancare buna si foarte buna, totul ingrijit, impecabil.

Acum am luat un mic platou cu mai multe antreuri in portii mici, foarte bune; un lup de mare foarte bun, cu sos bun si el; apoi un calcan cam tare si fara gust, insa cu un sos bun; risotto foarte bun, spanacul nu; tartarul de peste foarte bun, la fel si desertul.

Serviciul amestecat, cu chelneri alesi dupa volumul masei muculare, din cate mi-am dat seama. Cu primul nu am reusit sa ne intelegem defel, insa al doilea avea dialog, era sigur pe el si am ramas in relatii bune. Preturile mari, dar nu exagerate, clienti destui. (GB – mai 2019)

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta…

Am revenit la Casa di David dupa un an si am mancat mai bine decat data trecuta, iar chelnerii mi s-au parut mai umani de data aceasta. Nu stiu daca au schimbat cheful cu unul mai bun, daca e acelasi, insa a evoluat intre timp, sau, pur si simplu, atunci nu am avut eu noroc, dar acum am pus Casa di David sus de tot in Topul Restocracy.

Am luat un antreu cu mai multe feluri de degustare, foarte bune toate. Pestele foarte bun, de asemenea, la fel si legumele. Si porcul a fost bun, foarte bine taiat, facut si prezentat, carnea gustoasa, insa nu acel gust rar pe care nu cred ca il mai poti gasi acum in vreun restaurant bucurestean. Surprinzator, focaccia crocanta a fost destul de banala.

Nimic nou de spus despre ambianta. Salonul e la fel cum il stiam, terasa e impecabila, una dintre cele mai frumoase din Bucuresti. Serviciul a fost mai bun, cu niste chelneri cu care mai puteai avea un dialog, chiar daca foarte crispati in continuare.

Preturile mari la Casa di David, mi s-au parut mai mari decat data trecuta, dar din calcule a reiesit o diferenta de doar cativa lei. Insa sunt aliniate cu piata luxului zonei, nu ies in evidenta prin asta. (GB – aprilie 2018)

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.

Casa di David e unul dintre cele mai frumoase restaurante din Parcul Herastrau, si chiar din tot Bucurestiul. Din acest punct de vedere, toate lucrurile sunt bine facute, si asa au fost de cand il stiu. Terasa din spate, mai ales, de pe malul lacului, e si ea una dintre cele mai frumoase din oras. Se vede ca nu au facut economie la nimic, au cautat lucruri de calitate, de la mobilier la vesela. Imi inchipui ca directorii de la Ikea nu trec prea des pe la Casa di David, din imbold de reciprocitate. Meniul e din bucataria internationala, eclectic, cu destul de multe feluri, inclusiv pizza, ceea ce ar face ca unele nasuri sa … (GB – martie 2017) (citeste tot)

Compania romaneasca Le Manoir intra pe piata distributiei de vinuri

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializarea produselor gastronomice si bauturilor alcoolice fine, anunta intrarea pe piata distributiei de vinuri, incepand cu luna febru...

La Brasserie

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punctele de vedere, din ce imi aduc eu aminte din rarele vizite la ei. Mancarea destul de buna, cu un meniu conservator,...

Data actualizarii: 11/08/2019

Casa di David  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)