Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevaratNu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizzaE unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de BucurestiAm m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Mozzafiato - Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii...

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsăAm ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra!P...

Loft: cina in hala tipografieiAm aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum...Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua ZexeZahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomieAm mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatiiArata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare...Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining...Am revenit la ...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi aniA fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit...M-...

BoemetruCand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabileAm reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listeiAm promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Afiseaza
comentarii

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile

Octopus, restaurant grecesc in Parcul Herastrau, complexul Bonton Palace

Am revenit la Octopus, dupa un an. L-am gasit la fel de frumos, colorat, de vacanta, nu mai repet ce am scris deja.

Cred ca nu au schimbat meniul. Au vrut sa nu fie nimic special cu meniul de la Octopus, si le-a reusit foarte bine… De data aceasta am luat o gustare de tip meze, cu salata de vinete, icre, humus si tzatziki, primele trei banale, fara niciun gust, dar cu tzatzikiul acceptabil, la fel si maslinele si lipia. Apoi un calamar umplut cu branza, destul de bun, si un peste intreg, lup de mare, foarte bun, chiar surprinzator.

Am scris data trecuta ca am dat de o chelnerita adorabila la Octopus, si acum mi s-a intamplat la fel! E cea din poza, mi-a facut mare placere sa vorbesc cu ea si sa o vad zambind fara sa faca vreun efort, ba chiar cu placere, e in natura ei sa zambeasca. Chelnerul care mai trecea din cand in cand pe la noi, dimpotriva, era opusul ei: sictirit, cu privirea in gol si cu mintea la ale lui.

Chelnerita aceasta adorabila a fost adoua surpriza de la Octopus, iar a treia a fost ca mi-au scos gustarea de pe nota de plata, fiindca le-am spus ca nu mi-a placut! Si am primit si o prajitura foarte buna, tot cadou…

Un singur client mai era cand am fost eu, la pranz, insa pe seara cred ca se umple, de obicei.

Octopus e un restaurant foarte frumos, si poate ca ar merita un meniu mai creativ si o mancare ceva mai buna. Sau un chef nou  ceea ce e acelasi lucru, de fapt… (GB – iulie 2018)

Un restaurant care ar merita un meniu ceva mai original, mai creativ…

Octopus e un restaurant nou-nout, deschis de doua luni in Parcul Herastrau, in complexul Bonton Palace, langa Argentine. E un restaurant mare, au preluat spatiul dinspre Soseaua Nordului, nu pe cel dinspre lac, acela a ramas o sala de evenimente.

Octopus e un restaurant grecesc traditional, chiar de taverna, daca te uiti in meniu, insa amenajarea e de restaurant elegant. Au avut un arhitect bun si au investit mult in ambianta si decoruri, iar rezultatele sunt pe masura. Culoarea dominanta e albastrul deschis, bleu ciel, turcoaz, ca sigla de la Concursul Mihail Jora, au si niste barci pe tavan… Si terasa e frumoasa, foarte frumoasa, chiar, de m-a facut sa pun Octopus in lista cu marile terase de pe site, chiar daca nu e prea mare. Insa tot ansamblul din care face parte Octopus e foarte spectaculos, si nu te mai gandesti ca terasa lor e doar o bucatica din marea gradina. (…)

Serviciul mi-a placut cel mai mult la Octopus, cu un chelner si o chelnerita tineri, deschisi, veseli, cu un zambet natural, fara grimase. Pe fata, Ramona, am pus-o si in lista cu cei mai buni chelneri din oras. Empatica, grijulie, buna la suflet, sincer preocupata sa faca lucrurile bine si de binele celorlalti, s-a intristat foarte tare cand i-am spus ca nu prea mi-a placut mancarea. Si cu atat mai mult cu cat ea chiar crede, cu sinceritate, ca… (GB – iunie 2017) (citeste tot)

Octopus, restaurant grecesc in Parcul Herastrau, complexul Bonton Palace

Argentine (Herastrau)

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Argentine din Parcul HerastrauArgentine din Parcul Herastrau e un restaurant excelent, unul dintre marile restaurante ale Buc...

Data actualizarii: 08/09/2019

Octopus, iulie 2018  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close