Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la ...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am reven...

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

Lamentabil The Old Sibiu e un restaurant cu cativa ani in spate. Il...

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita d...

SushiRoom: foarte bun, foarte scump Sushi Room e restaurantul de su...

Comunismul trece, Majesticul ramane... Majestic era un restaurant...

Nu cred ca veti manca ce mananc eu la restaurante... Am fost la res...

Afiseaza
comentarii

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile

Octopus, restaurant grecesc in Parcul Herastrau, complexul Bonton Palace

Am revenit la Octopus, dupa un an. L-am gasit la fel de frumos, colorat, de vacanta, nu mai repet ce am scris deja.

Cred ca nu au schimbat meniul. Au vrut sa nu fie nimic special cu meniul de la Octopus, si le-a reusit foarte bine… De data aceasta am luat o gustare de tip meze, cu salata de vinete, icre, humus si tzatziki, primele trei banale, fara niciun gust, dar cu tzatzikiul acceptabil, la fel si maslinele si lipia. Apoi un calamar umplut cu branza, destul de bun, si un peste intreg, lup de mare, foarte bun, chiar surprinzator.

Am scris data trecuta ca am dat de o chelnerita adorabila la Octopus, si acum mi s-a intamplat la fel! E cea din poza, mi-a facut mare placere sa vorbesc cu ea si sa o vad zambind fara sa faca vreun efort, ba chiar cu placere, e in natura ei sa zambeasca. Chelnerul care mai trecea din cand in cand pe la noi, dimpotriva, era opusul ei: sictirit, cu privirea in gol si cu mintea la ale lui.

Chelnerita aceasta adorabila a fost adoua surpriza de la Octopus, iar a treia a fost ca mi-au scos gustarea de pe nota de plata, fiindca le-am spus ca nu mi-a placut! Si am primit si o prajitura foarte buna, tot cadou…

Un singur client mai era cand am fost eu, la pranz, insa pe seara cred ca se umple, de obicei.

Octopus e un restaurant foarte frumos, si poate ca ar merita un meniu mai creativ si o mancare ceva mai buna. Sau un chef nou  ceea ce e acelasi lucru, de fapt… (GB – iulie 2018)

Un restaurant care ar merita un meniu ceva mai original, mai creativ…

Octopus e un restaurant nou-nout, deschis de doua luni in Parcul Herastrau, in complexul Bonton Palace, langa Argentine. E un restaurant mare, au preluat spatiul dinspre Soseaua Nordului, nu pe cel dinspre lac, acela a ramas o sala de evenimente.

Octopus e un restaurant grecesc traditional, chiar de taverna, daca te uiti in meniu, insa amenajarea e de restaurant elegant. Au avut un arhitect bun si au investit mult in ambianta si decoruri, iar rezultatele sunt pe masura. Culoarea dominanta e albastrul deschis, bleu ciel, turcoaz, ca sigla de la Concursul Mihail Jora, au si niste barci pe tavan… Si terasa e frumoasa, foarte frumoasa, chiar, de m-a facut sa pun Octopus in lista cu marile terase de pe site, chiar daca nu e prea mare. Insa tot ansamblul din care face parte Octopus e foarte spectaculos, si nu te mai gandesti ca terasa lor e doar o bucatica din marea gradina. (…)

Serviciul mi-a placut cel mai mult la Octopus, cu un chelner si o chelnerita tineri, deschisi, veseli, cu un zambet natural, fara grimase. Pe fata, Ramona, am pus-o si in lista cu cei mai buni chelneri din oras. Empatica, grijulie, buna la suflet, sincer preocupata sa faca lucrurile bine si de binele celorlalti, s-a intristat foarte tare cand i-am spus ca nu prea mi-a placut mancarea. Si cu atat mai mult cu cat ea chiar crede, cu sinceritate, ca… (GB – iunie 2017) (citeste tot)

Octopus, restaurant grecesc in Parcul Herastrau, complexul Bonton Palace

Argentine (Herastrau)

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitatia lui Catalin Petrescu, de aceasta data. Am scris un articol separat despre acest pranz. Ma vad obligat sa revin asupra celor ...

Data actualizarii: 08/09/2019

Octopus, iulie 2018  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)