Nicu Hotin, sef de sala sau chelner la Casa Doina, acolo de 27 de ani; chelner de meserie si prin vocatie, de moda veche, asta a facut toata viata, probabil o va face si in continuare. Bine facut si foarte in forma, cu chef de vorba, iti vine sa-l pui sa povesteasca tot ce a vazut el in atatia ani in locul prin care au trecut si s-au intamplat multe… (GB – martie 2017)
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (1402)
Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...
Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...
Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...
Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...
... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...
Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...
Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...








