Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Mircea Matei numit CEO al cramei La...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiÈ›i asta! 😊 Și eu È™i mulÈ›ii alÈ›ii ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

Afiseaza
comentarii

Dacă ești părintele unui copil care suferă de boala celiacă, de alergii, sensibilități sau intoleranțe alimentare, pot spune că știu exact, din experiența personală, cu ceea ce te confrunți. Din păcate, dincolo de toate aspectele care țin strict de alergia sau intoleranța în sine, există încă o problemă de care trebuie să ținem cont și pe care avem obligația să o gestionăm așa cum se cuvine: impactul emoțional pe care îl au asupra copiilor noștri alergiile, sensibilitățile sau intoleranțele alimentare, în special în ceea ce privește izolarea socială.

ÃŽn acest sens, constatările È™i statisticile sunt greu de… (citeste mai mult pe Mariamartac.ro)

Data actualizarii: 08/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close