Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Afiseaza
comentarii

AFlorin si Victoria si atelierul lor de ceramica de la Gurbanestitelierul de ceramica al artistei plastice Victoria Cojocariu – Sarmaniuc de la Gurbanesti, in Campia Baraganului, in care face vesela pe care am gasit-o in mai multe dintre marile restaurante ale Bucurestiului: MAIZE, GastroLab si altele. E un atelier de artist, denumit de ei Victoria Finla.

Ei se pregatesc sa deschida si o pensiune la care va gati chiar Florin Cojocariu, bunul meu prieten si bunul ei sot, dupa ani intregi de documentare, in special din bucataria frantuzeasca fina.

Florin e fizician si fost corporatist de mare succes, Victoria a facut Universitatea de Arte, apoi a facut si Universitatea Agronomica, pentru a-si putea cultiva mai bine legumele si florile pe care le vedeti in poze.

In pagina alaturata vedeti si poze de la cina pregatita de Florin. (GB – aprilie 2019)

Victoria Finala, atelierul de ceramica de la Gurbanesti

 

 

 

Data actualizarii: 20/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close