Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat COOKIE de starurile americane

La fel de renumit pe conturile social media de elită ca New York Roll și născut tot în metropola americană generatoare de tendințe în cofetărie, New York Cookie este pregătit să cucerească publicul românesc prin măiestria creatoare de dulce din laboratoarele Angeline Cake Boutique.

The chocolate chip cookie, unul dintre deserturile cult peste Ocean, a primit mult râvnitul topping de „star online” de la însăși vedetele din showbiz-ul american pentru variantele sale sofisticate, de dimensiuni impresionante și apetisante. „Fursecurile” newyorkeze, care pot ajunge și la 200 de grame și care poartă creme fascinante cu bucățele de ingrediente crocante de impact – precum tipuri variate de ciocolată sau diverse soiuri de alune și nuci, au devenit noul hit al degustărilor dulci pe rețelele de socializare.

În această săptămână, Angeline Cake Boutique dă startul trendului New York Cookie și în România cu o familie absolut delicioasă de mega-fursecuri: fiecare membru al său poartă în jur de 160 de grame de absolut deliciu, oferind simțurilor o experiență complexă care vorbește despre viața trăită frumos, ușor și bine.

„N-a trebuit să ne uităm îndelung către frenezia cookie de pe rețelele de socializare din SUA ca să ne dăm seama că această modă și produsul din spatele său prezintă un potențial extrem de apetisant și pentru iubitorii de dulce din România, astfel încât era absolut firesc să facem acestă realitate disponibilă și clienților noștri. Așa că am studiat tehnica pentru a coace acest desert astfel încât să obținem un produs cu o consistență deosebită, care să impresioneze prin aspect, dar care, mai ales, să devină memorabil prin ceea ce dezvăluie la interior de la prima mușcătură”, Andreea Simion, CEO & Sweet Experience Facilitator Angeline Cake Boutique.

 

New York Cookie by Angeline Cake Boutique este o prăjitură fragedă cu crustă fermă, dar cu textură umedă și interior spectaculos, în care masa cremoasă și elementele crocante se combină într-un mod surprinzător și savuros. Gama New York Cookie creată de cofetarii artizani din echipa Angeline Cake Boutique cuprinde cinci sortimente, fiecare adresându-se unui segment important de preferințe de gust ale clienților:

  • Pistachio Delight: Cookie cu ciocolată belgiană albă cu inserție de pastă de fistic 100% și fistic întreg
  • Red Velvet: Cookie Red Velvet cu ciocolată belgiană albă cu inserție de cremă de brânză
  • Praline Delight: Cookie cu ciocolată belgiană cu lapte cu inserție de pastă de pralină 100% și alune de pădure întregi
  • Matcha Delight: Cookie cu matcha și ciocolată begiană Ruby cu inserție de vișine
  • Black Forest: Cookie cu ciocolată neagră belgiană cu inserție de fructe de pădure

Noile produse-icon vor fi disponibile începând cu data de 15 noiembrie în Cake Shop-ul din zona Aviatorilor (str. Popa Savu 73). (Comunicat de presă – noiembrie 2023)

Data actualizarii: 14/11/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close