Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romanesti, interpretate in stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. Clientii fideli ai restaurantelor din Grupul City Grill vor recunoaste la Becker Brau retetele din meniul berariei gastronomice Hanu’ Berarilor. Sarmalute cu mamaliga, frigarui si pastrama de berbecut, rata pe varza sau ciorba din coada de bou sunt doar cateva dintre deliciile culinare pe care oaspetii restaurantului Becker Brau le pot savura din 1 Mai. Acestora li se alatura o selectie de bauturi, inclusiv berea Becker Brau si berea Ursus Tank, lansata recent in Romania.

Fripturile si preparatele gatite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa in oras. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berarie gastronomica, adica acel loc special in care poti imbina experienta si atmosfera dintr-o berarie, cu placerea unor mancaruri savuroase dintr-un restaurant traditional romanesc. Desigur ca nu putea lipsi berea Becker Brau, produsa pentru prima data aici in 1996, dar nici concepte moderne de bere la halba, precum Ursus Tank. Adaugam atmosfera, serviciile foarte bune si buna dispozitie si avem ingredientele pentru a crea o noua destinatie pe harta orasului –spune Daniel Mischie.   

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei nr. 157, in incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. In 1996, Becker Brau, deschisa de Christian Becker, devenea prima si singura berarie cu bere craft din Bucuresti. De la inceput, berea artizanala produsa aici a combinat reteta germana de la 1516 cu tehnica moderna obtinand astfel o bere 100% naturala, fara aditivi, nepasteurizata.

Intrata intr-un con de umbra in ultimii ani, beraria a fost preluata de Grupul City Grill si va fi redeschisa publicului larg pe 1 Mai, dupa finalizarea procesului de renovare si reamenajare. Deschiderea este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza cladiri cu notorietate, istorie sau incarcatura emotionala pentru public, in Bucuresti si orase mari din tara.

Data actualizarii: 15/05/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close