Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda... ...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIE AFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower 25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

  Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romanesti, interpretate in stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. Clientii fideli ai restaurantelor din Grupul City Grill vor recunoaste la Becker Brau retetele din meniul berariei gastronomice Hanu’ Berarilor. Sarmalute cu mamaliga, frigarui si pastrama de berbecut, rata pe varza sau ciorba din coada de bou sunt doar cateva dintre deliciile culinare pe care oaspetii restaurantului Becker Brau le pot savura din 1 Mai. Acestora li se alatura o selectie de bauturi, inclusiv berea Becker Brau si berea Ursus Tank, lansata recent in Romania.

Fripturile si preparatele gatite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa in oras. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berarie gastronomica, adica acel loc special in care poti imbina experienta si atmosfera dintr-o berarie, cu placerea unor mancaruri savuroase dintr-un restaurant traditional romanesc. Desigur ca nu putea lipsi berea Becker Brau, produsa pentru prima data aici in 1996, dar nici concepte moderne de bere la halba, precum Ursus Tank. Adaugam atmosfera, serviciile foarte bune si buna dispozitie si avem ingredientele pentru a crea o noua destinatie pe harta orasului –spune Daniel Mischie.   

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei nr. 157, in incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. In 1996, Becker Brau, deschisa de Christian Becker, devenea prima si singura berarie cu bere craft din Bucuresti. De la inceput, berea artizanala produsa aici a combinat reteta germana de la 1516 cu tehnica moderna obtinand astfel o bere 100% naturala, fara aditivi, nepasteurizata.

Intrata intr-un con de umbra in ultimii ani, beraria a fost preluata de Grupul City Grill si va fi redeschisa publicului larg pe 1 Mai, dupa finalizarea procesului de renovare si reamenajare. Deschiderea este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza cladiri cu notorietate, istorie sau incarcatura emotionala pentru public, in Bucuresti si orase mari din tara.

Data actualizarii: 15/05/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close