Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

O adevarata legenda vie, Caru’ cu Bere este una dintre cele mai vechi berarii ale Bucurestiului. Inaugurata in 1879, a ramas pana astazi un loc incarcat de traditie si culoare, unde fiecare obiect spune o poveste. Spiritul petrecerilor de altadata este prezent in toate detaliile, iar atmosfera aminteste de exuberanta Bucurestiului de la inceputul secolului al XX-lea. Meniul contine atat specialitati ale bucatariei romanesti, cat si preparate din bucataria internationala. Recomandat pentru petreceri corporate, petreceri de Craciun, teambuilding-uri, nunti, botezuri, cununii, aniversari sau prezentari.

Data actualizarii: 28/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close