Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Restaurantul CASA HiRestaurant Casa Hirscher Brasovrscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asociati cu background foarte solid in business si o viziune clara asupra a ceea ce au dorit sa aduca pe piata. Si ne ghidam dupa aceeasi viziune pana in ziua de azi, aceasta fiind fundatia succesului nostru. Locatia a fost infiintata cu ideea de a oferi pietei din Brasov un local de fine dining in adevaratul sens al cuvantului, oferind produse si servicii la nivelul Europei de Vest.

De la momentul infiintarii si pana in prezent, CASA Hirscher tinteste sa faca parte din elita restaurantelor, iar pentru asta nu facem compromisuri, mai ales cand vine vorba de resursa umana si materia prima.

Conceptul restaurantului este unul de Haute Cuisine, dar servim si farfurii simple, familiare, astfel incat sa avem deschidere pentru orice tip de client. La noi, poti sa vii sa mananci Black Angus dar si Carbonara daca asta iti doresti sau permiti. E foarte important sa fim accesibili pentru oricine, deoarece dorim sa ne promovam, in primul rand, prin ospitalitate.

Cladirea in care se afla restaurantul este din 1545 si are un foarte puternic si reprezentativ background istoric pentru Brasov. Asadar, ne dorim sa pastram acest concept si sa cinstim istoria Brasovului, dar pe de alta parte trebuie sa fim in trend cu schimbarile si de aici a fost creat designul terasei. Repet, ne place sa oferim cate ceva pentru toate gusturile.

In continuare ne dorim sa aducem diferite gusturi reprezentative din partile reprezentative ale lumii, in momentul acesta axandu-ne foarte mult pe Wagyu, Homar si diferite experiente culinare din lumea asiatica care apar in oferta noastra sub forma de recomandari ale bucatarului. De exemplu: Anghila Unagi no Kobayaki, File de barbun cu Pak Choi.

Data actualizarii: 17/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close