Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Mananc zilnic de 40 de ani in restaurante, pentru ca asa a fost viata mea pana acum. Iar de 15 ani scriu despre aceste restaurante, tot aproape zilnic. La inceput in ziare si reviste, apoi pe cele doua site-uri ale mele pe care le-am avut exclusiv despre restaurante. Articole preluate si de altii.

In aproape toate articolele scriu cateva pasaje si despre serviciile din localuri. Iar unele articole sunt integral pe aceasta tema. Scriu observatii de-ale mele si le argumentez si documentez cat de bine pot, prezint studii despre servicii facute de altii, in special din SUA, unde se studiaza si se documenteaza cel mai temeinic si in amanunt acest subiect. Desigur, in unele articole ii laud foarte tare pe chelneri si pe manageri, in altele ii critic cu multa severitate.

Cand ii critic, unii se supara, considerand ca o fac cu rea vointa, de parca i-as fi cunoscut dinainte si vreau sa le platesc vreo ploita, sau sa le iau locul, mai stii. Altii se gandesc la ce au facut si de ce am scris eu ce am scris despre ei, analizeaza sa vada daca eu am dreptate, daca ei au sau daca adevarul e undeva pe la mijloc.

Si ma suna ca sa stea de vorba cu mine, sa vedem de unde vin divergentele de opinii si de pozitii. Domnu Butunoiu, uitati, am vazut ce ati scris despre noi. Si am vrea sa intelegem mai bine de ce considerati ca asta sau ailalta nu sunt bune, pe ce va bazati cand recomandati altceva. Ce-ar fi sa ne intalnim la o cafea, sa va spunem si noi punctul de vedere, poate ajungem la o concluzie comuna in final. O sa mai vin cu trei prieteni, sunt si ei chelneri la alte doua restaurante, si ar vrea si ei sa se lamureasca.

Si stiti bine cat de greu si de frustrant este pentru noi cand avem clienti dificili, parca porniti special sa ne umileasca si sa ne faca viata infernala fara motiv si fara vreo miza serioasa. Va trimit atasat doua articole pe tema asta, scrise de mine si de prietenul meu de la cafenea, va rog sa le publicati pe site. Sa vada si clientii cum e viata noastra in restaurant, de ce facem una sau alta. Sigur, unii sunt hateri si vor ranji cinic la citirea celor scrise de noi, insa vor fi si destui altii care nu stiu si nu s-au gandit la aceste lucruri, si sunt convinsa ca isi vor schimba atitudinea. Al dumneavoastra, cu salutari cordiale, Gelu.

Da, asa se fac lucrurile, asa inteleg oamenii pozitia celuilalt, la o cafea. Asezandu-se la masa, discutand, analizand, dandu-si cu parerea, venind fiecare cu argumentele lui.

Asadar, in cei peste 15 ani de cand scriu despre ei, cati chelneri credeti ca au venit sa discute cu mine, sa-si prezinte punctele de vedere, poate sa-mi ceara un sfat? Si cati mi-au trimis articole cu parerile lor despre clienti, despre manageri, despre evaluatorii de restaurante, ca sa le public?

Cati chelneri i-au cerut lui GB o intalnire, in 15 ani, ca sa discute despre problemele lor?

View Results

Loading ... Loading ...

Cati chelneri i-au trimis lui GB articole ca sa le publice, in ultimii 15 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

GB (stanga) discutand cu un chelner

Data actualizarii: 01/01/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close