Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la tine acasă. Noi îți trimitem 6 sticle de vin de colecție, brânzeturi maturate, trufe și paste și tu pregătești o masă premium pentru degustare în bucătăria ta, online, cu Chef Samuel Le Torriellec, sambata, 2 mai, de la ora 18.30.

Pachet degustare:

  • Vinuri premiate din colecția Senator Wines – Gama Glia
    -Șarbă 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
    -Crâmpoșie 2013 DOC-CMD Huși x 2 sticle
    -Băbească Neagră 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
  • Coșul de sprijin Bottega Tartufo București
    -Trufă neagră – trufe vânate în pădurile din Vrancea de Radu Rughiniș, feliate și uscate.
    -Salsa trufe, adică sos de trufe și ciuperci care se folosește la prepararea mâncărurilor sau ca atare, pe pâine prăjită.
    -Patru sortimente de brânzeturi maturate: maturată 24 luni, Parmigiano-Reggiano/ Italia, semi-moale, maturată minim 3 luni, Morbier/ Franța, maturata minim 3 luni, Harghita, aromatizată cu trufe din aceeași regiune, maturata minim 3 luni, Harghita, rețetă locală.
    – Paste Cinquepalmi Tenette, pachet 500g (2-4 persoane); metoda artizanală, din făină grâu dur adusă din Portuglia, framântate cu apa rece, asa cum se făcea odată; uscare statică, care păstrează caracteristicile climatice și naturale ale Pugliei. Produse în România de Giovanni Cinquepalmi.

Cost pachet 340 lei. 👉 https://bottegadeltartufo.ro/…/pachet-degustare-vinuri-onli…
📞 Detalii la 0732 260 821 sau trufartsilva@gmail.com. (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Degustare de vinuri online La Bottega del Tartufo

Data actualizarii: 29/04/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close