Ord. dupa
data
nr. comentarii
nr. vizualizari
(Dec 2020 )
După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...
(Dec 2020 )
Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...
(Dec 2020 )
Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...
(Dec 2020 )
O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...
(Dec 2020 )
În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...
(Dec 2020 )
Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...
(Dec 2020 )
2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...
(Nov 2020 )
Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...
(Nov 2020 )
Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...
(Nov 2020 )
„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...
(Nov 2020 )
30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...
(Nov 2020 )
Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...
(Nov 2020 )
Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...
(Nov 2020 )
5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!
...
(Nov 2020 )
De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...
(Nov 2020 )
La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...
(Nov 2020 )
Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...
(Oct 2020 )
La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...
(Oct 2020 )
O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...
(Oct 2020 )
Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...
(Oct 2020 )
Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...
(Oct 2020 )
Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...
(Oct 2020 )
Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...
(Oct 2020 )
My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...
(Oct 2020 )
Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...
(Oct 2020 )
Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...
(Sep 2020 )
Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...
(Sep 2020 )
Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...
(Sep 2020 )
Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...
(Sep 2020 )
Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...
(Sep 2020 )
Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...
(Sep 2020 )
Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...
(Sep 2020 )
România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al Campio...
(Sep 2020 )
Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...
(Sep 2020 )
Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...
(Sep 2020 )
Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...
(Aug 2020 )
THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES
Pentru cei care v...
(Aug 2020 )
Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...
(Aug 2020 )
5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...
(Aug 2020 )
Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...
(Jul 2020 )
Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...
(Jul 2020 )
Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...
(Jul 2020 )
VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...
(Jul 2020 )
Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...
(Jul 2020 )
Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...
(Jul 2020 )
Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...
(Jul 2020 )
Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...
(Jul 2020 )
Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...
(Jul 2020 )
Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...
(Jul 2020 )
Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00)
Maximum de distanțare, minimum ...
Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la tine acasă. Noi îți trimitem 6 sticle de vin de colecție, brânzeturi maturate, trufe și paste și tu pregătești o masă premium pentru degustare în bucătăria ta, online, cu Chef Samuel Le Torriellec , sambata, 2 mai, de la ora 18.30.
Pachet degustare:
Vinuri premiate din colecția Senator Wines – Gama Glia
-Șarbă 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
-Crâmpoșie 2013 DOC-CMD Huși x 2 sticle
-Băbească Neagră 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
Coșul de sprijin Bottega Tartufo București
-Trufă neagră – trufe vânate în pădurile din Vrancea de Radu Rughiniș, feliate și uscate.
-Salsa trufe, adică sos de trufe și ciuperci care se folosește la prepararea mâncărurilor sau ca atare, pe pâine prăjită.
-Patru sortimente de brânzeturi maturate: maturată 24 luni, Parmigiano-Reggiano/ Italia, semi-moale, maturată minim 3 luni, Morbier/ Franța, maturata minim 3 luni, Harghita, aromatizată cu trufe din aceeași regiune, maturata minim 3 luni, Harghita, rețetă locală.
– Paste Cinquepalmi Tenette, pachet 500g (2-4 persoane); metoda artizanală, din făină grâu dur adusă din Portuglia, framântate cu apa rece, asa cum se făcea odată; uscare statică, care păstrează caracteristicile climatice și naturale ale Pugliei. Produse în România de Giovanni Cinquepalmi.
Cost pachet 340 lei. 👉 https://bottegadeltartufo.ro/…/pachet-degustare-vinuri-onli…
📞 Detalii la 0732 260 821 sau trufartsilva@gmail.com . (Comunicat de presa – aprilie 2020)
Data actualizarii: 29/04/2020