Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Afiseaza

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la tine acasă. Noi îți trimitem 6 sticle de vin de colecție, brânzeturi maturate, trufe și paste și tu pregătești o masă premium pentru degustare în bucătăria ta, online, cu Chef Samuel Le Torriellec, sambata, 2 mai, de la ora 18.30.

Pachet degustare:

  • Vinuri premiate din colecția Senator Wines – Gama Glia
    -Șarbă 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
    -Crâmpoșie 2013 DOC-CMD Huși x 2 sticle
    -Băbească Neagră 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
  • Coșul de sprijin Bottega Tartufo București
    -Trufă neagră – trufe vânate în pădurile din Vrancea de Radu Rughiniș, feliate și uscate.
    -Salsa trufe, adică sos de trufe și ciuperci care se folosește la prepararea mâncărurilor sau ca atare, pe pâine prăjită.
    -Patru sortimente de brânzeturi maturate: maturată 24 luni, Parmigiano-Reggiano/ Italia, semi-moale, maturată minim 3 luni, Morbier/ Franța, maturata minim 3 luni, Harghita, aromatizată cu trufe din aceeași regiune, maturata minim 3 luni, Harghita, rețetă locală.
    – Paste Cinquepalmi Tenette, pachet 500g (2-4 persoane); metoda artizanală, din făină grâu dur adusă din Portuglia, framântate cu apa rece, asa cum se făcea odată; uscare statică, care păstrează caracteristicile climatice și naturale ale Pugliei. Produse în România de Giovanni Cinquepalmi.

Cost pachet 340 lei. 👉 https://bottegadeltartufo.ro/…/pachet-degustare-vinuri-onli…
📞 Detalii la 0732 260 821 sau trufartsilva@gmail.com. (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Degustare de vinuri online La Bottega del Tartufo

Data actualizarii: 29/04/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close