Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Afiseaza

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la tine acasă. Noi îți trimitem 6 sticle de vin de colecție, brânzeturi maturate, trufe și paste și tu pregătești o masă premium pentru degustare în bucătăria ta, online, cu Chef Samuel Le Torriellec, sambata, 2 mai, de la ora 18.30.

Pachet degustare:

  • Vinuri premiate din colecția Senator Wines – Gama Glia
    -Șarbă 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
    -Crâmpoșie 2013 DOC-CMD Huși x 2 sticle
    -Băbească Neagră 2011 DOC-CMD Huși x 2 sticle
  • Coșul de sprijin Bottega Tartufo București
    -Trufă neagră – trufe vânate în pădurile din Vrancea de Radu Rughiniș, feliate și uscate.
    -Salsa trufe, adică sos de trufe și ciuperci care se folosește la prepararea mâncărurilor sau ca atare, pe pâine prăjită.
    -Patru sortimente de brânzeturi maturate: maturată 24 luni, Parmigiano-Reggiano/ Italia, semi-moale, maturată minim 3 luni, Morbier/ Franța, maturata minim 3 luni, Harghita, aromatizată cu trufe din aceeași regiune, maturata minim 3 luni, Harghita, rețetă locală.
    – Paste Cinquepalmi Tenette, pachet 500g (2-4 persoane); metoda artizanală, din făină grâu dur adusă din Portuglia, framântate cu apa rece, asa cum se făcea odată; uscare statică, care păstrează caracteristicile climatice și naturale ale Pugliei. Produse în România de Giovanni Cinquepalmi.

Cost pachet 340 lei. 👉 https://bottegadeltartufo.ro/…/pachet-degustare-vinuri-onli…
📞 Detalii la 0732 260 821 sau trufartsilva@gmail.com. (Comunicat de presa – aprilie 2020)

Degustare de vinuri online La Bottega del Tartufo

Data actualizarii: 29/04/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.