Restaurantele din Topul Restocracy cu bucatarie japoneza

Ord. dupa

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

10476 vizite

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

16066 vizite

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic Ben...

11593 vizite

Cea mai buna mancare japoneza ne-sushi din Bucuresti Yuki e un rest...

6041 vizite

Nu cred ca veti manca ce mananc eu la restaurante... Am fost la res...

2713 vizite

Mancare japoneza buna si sushi pentru bucurestenii de rand. Zen Sus...

1640 vizite

Asa sunt pub-urile in Japonia in zilele noastre Am revenit la Kanpa...

4943 vizite

ZenSushi Sarroglia, un restaurant intr-o galerie Dupa doi ani inapo...

1304 vizite

Daca esti serios si cinstit, clientul se prinde repede Edo Gard...

2580 vizite

NADASAN, un lucru ucrainean bine facut Au fost mai multe restaurant...

794 vizite

Mancare japoneza buna si sushi pentru bucurestenii de rand Cred ca ...

811 vizite
Afiseaza
vizualizari

Daca esti serios si cinstit, clientul se prinde repede

Edo Garden, sau Edo Sushi, restaurant japonez in Stirbei Voda

Edo Garden (Edo Sushi) e un restaurant japonez traditional de succes, mai ales in randul tinerilor, care veneau intruna cat am stat noi acolo, cate doi, cate mai multi, unii chiar cu carucioare cu copii.

Am revizitat saloanele din interior, le-am gasit la fel de interesant si de original amenajate. Iar de data aceasta era si ordine inauntru, asa ca le-am mai dat o jumatate de punct la ambianta. Terasa, dimpotriva, arata ceva mai degradata – “victima” propriului succes, desigur -, desi la fel de originala si ea si de placuta, cu iazul cu crapi japonezi in mijloc, spre bucuria copiilor. Le-am scazut jumtate de punct pentru terasa, insa pe ansamblu au ramas cu aceeasi nota la ambianta generala.

Mancarea de la Edo Garden a fost cam la fel cum o stiam si cum mi-au descris-o si cei care au mai trecut pe acolo intre timp, cu un bun raport calitate – pret. Supele miso si udon au fost bunicele, dar nu mai bune decat anul trecut, cand am fost cam critic cu ele. Sushiul destul de bun, o omleta japoneza dulce, pe care noi am considerat-o desert, foarte buna. Sosul de soia a fost ciudat, eu nu am putut sa-l mananc.

Nu-mi aduc aminte cine ne servise la Edo Garden cand am fost data trecuta, insa presupun ca sunt aceiasi, pentru ca am scris despre ei ca erau placuti si amabili, atenti, cu un serviciu rapid si personal, adica exact ca acum.

Edo Garden, sau Edo Sushi, cum am vazut ca i se mai spune, e unul dintre cele mai placute restaurante de sushi si mancare japoneza traditionala din Bucuresti. E tineresc, frumos amenajat, cu mancare buna si preturi rezonabile, personal cu care iti face placere sa stai de vorba. Speram sa le mearga la fel de bine si la iarna, fara lacul cu crapi japonezi langa masa ta… (GB – septembrie 2018)

O frumoasa gradina ascunsa a centrului Bucurestiului

Eu ma dusesem sa caut restaurantul Yardini, stiam ca au o gradina frumoasa, si am dat de Edo Sushi in locul lor. Edo Garden, mai precis spus, fratele mai mic al lui Edo Sushi, care e de mai multi ani in gangul de pe Calea Victoriei, la Piata Amzei.

Si cei de la Edo Garden scot gradina in fata, cum e si normal, pentru ca s-a dus vestea locului pentru gradina aceea, si mai putin pentru restaurantul careia ii apartinea.

Edo Garden sunt intr-o casa veche de pe Stirbei Voda, unde face cruce cu Schitu Magureanu si cu Popa Tatu. Pare sa fie un apartament alaturi de alte cateva, mai degraba. Sunt cateva camere mici, amenajate foarte minimalist si interesant, cu pereti acoperiti cu scanduri negre, mobilier simplu din lemn.

Gradina e spatioasa, au cateva salcii mari care o acopera in intregime, un iaz cu crapi japonezi in mijloc. Mesele sunt… (citeste tot)

Edo Garden, sau Edo Sushi, restaurant japonez in Stirbei Voda

Data actualizarii: 16/09/2018

Edo Garden (Edo Sushi)