Restaurantele Restocracy cu bucatarie japoneza

Ord. dupa

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

10242 vizite

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

5208 vizite

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic Ben...

5485 vizite

Cea mai buna mancare japoneza ne-sushi din Bucuresti Yuki e un ...

2681 vizite

Nu cred ca veti manca ce mananc eu la restaurante... Am fost la res...

1392 vizite

Foarte bun, foarte scump Sushi Room e restaurantul de sushi si buca...

772 vizite

Sushi printre lucrari de arta contemporana Zen Sushi Fusion e un fe...

693 vizite

Asa sunt pub-urile in Japonia in zilele noastre Am revenit la Kanpa...

2275 vizite

O frumoasa gradina ascunsa a centrului Bucurestiului Eu ma dusesem ...

1032 vizite

Mancare japoneza buna si sushi pentru bucurestenii de rand. Zen Sus...

817 vizite

Mancare japoneza buna si sushi pentru bucurestenii de rand Cred ca ...

407 vizite

Un restaurant de sushi si alte mancaruri exotice in care te duci ca sa...

552 vizite
Afiseaza
vizualizari

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic

Benihana e cel mai cunoscut restaurant japonez din Bucuresti, cel mai mare, mai complex, cel mai sofisticat, e un adevarat mare restaurant japonez, la standardele lor din Japonia. E de multi ani in acelasi loc, la etajul I al hotelului Sheraton, fost Howard Johnson. Cred ca e o franciza.

Benihana e bine amenajat, presupun ca asa arata si restaurantele luxoase din Japonia. Insa mancarea e punctul forte al lui Benihana, au bucatari de mare clasa, care stiu sa faca mult mai mult decat sushi-ul care a inceput sa se gaseasca pe toate drumurile in Bucuresti. Mancarea de la Benihana e sofisticata, originala, facuta dupa retete de-ale lor pe care nu le mai gasesti in alte locuri.Probabil ca ar trebui sa mananci o saptamana sau doua la Benihana, zi de zi, ca sa gusti din toate, si de fiecare data dai peste cel putin un gust memorabil.

Serviciul este foarte bun la Benihana, asa cum sunt peste tot la marile hoteluri din retelele internationale, pentru ca stiu cum sa faca recrutarile la inceput. Preturile sunt mari, insa mancarea de la Benihana e unica, e normal sa platesti pentru asa ceva. Si spectacolul e unic, atunci cand vin bucatarii sa gateasca in sala, in fata clientilor.

Asadar, pentru cine vrea sa vada marea si sofisticata bucatarie japoneza la adevarata ei valoare, trebuie sa puna Benihana pe primul loc in lista, chiar daca e scump! (GB – iunie 2017)

Benihana, restaurantul japonez de la hotelul Sheraton din Bucuresti

Brunch Deluxe la Sheraton in regia lui Ashlie Dias

O experienta de 5 stele! Restaurantele Benihana si Avalon, impreuna cu Centro Cakes, din cadrul Hotelului Sheraton din Capitala, au gazduit, duminica, 10 decembrie 2017, intr-o atmosfera selecta si...

Ilie Risnoveanu

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Economice din Brasov si are o experienta profesionala extrem de relevanta, activand de peste 23 de ani in industria ospitalitatii, mai ...

Ashlie Dias

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capitala. Cu peste 18 ani de experienta ca Executive Chef, Ashlie Dias este unul dintre cei mai importanti chefi care activeaza in tara n...

Avalon

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori saptamana aceasta, prima data dupa ce le-a venit noul chef, indianul Ashlie Dias (cel din poza) si a schimbat meniul. Il au scris nu...


Benihana

  • Mara J :

    Am mâncat de mai multe ori acolo. Sushi este excepțional, iar rata este cea mai bună din cate am mâncat până acum

  • stefan :

    Faptul ca benihana e pe primul loc spune tot despre acest site.. Ori aveti papilele distruse si nu aveti idee despre cultura gastronomica, ori va prostituati catre restaurantul care da mai multi bani…
    Pacat, eram pornit sa ignor formatul invechit si urat al site-ului, pentru ceva continut de valoare. Dar la voi nu e nimic de valoare.

    • George Butunoiu :

      Fa-ne tuturor un serviciu, Stefane – tie, in primul rand, ca sa nu te mai enervezi atat – si citeste alte site-uri, nu pe acesta… George Butunoiu

  • L.C :

    Cand am mancat ultima data la Benihana, prin 2011, n am avut in mod special ceva de reprosat referitor la mancare, insa legat de serviciu si de politica restaurantului…hmmm, au lasta de dorit cateva aspecte care m au facut sa nu mai calc pe acolo pana acum. S au luat vreo 2 sticle de vin, iar in jur de miezul-noptii am ramas singurii clienti in restaurant. Chelnerilor nu le a pasat de prezenta noastra si au inceput sa stranga scaunele, sa le puna pe mese, sa faca un fel de curatenie de “miezul-noptii”…sau indirect vant noua afara. Am fost contrariata de maniera in care au procedat si nu am mai zabovit prea mult de 10 min. Scopul a fost atins…

    • George Butunoiu :

      Asta cu ramasul pana tarziu in restaurante care nu sunt facute pentru asa ceva (sunt unele in care statul pana tarziu, chiar dupa miezul noptii e un argument de vente) e un subiect sensibil, si nu iti dau dreptate – cel putin in parte. Cand stii ca vrei sa stai pana traziu, mergi direct la un restaurant care are un astfel de program, nu la unul “obisnuit”. GB

      • L.C :

        Intentia nu a sta pana tarziu, stiind programul, insa, daca tot avem pretentia de restaurant cu pretentii mi se parea muuult mai eleganta urmatoarea abordare: stiti, programul nostru este pana la ora x, deja am inchis, puteti sa stati pana va terminati bautura, v am anuntat doar sa aveti in vedere..bla bla bla… se schimba putin abordarea, zic eu.

  • Anonymous :

    doar reclama…ce ati consumat?

  • DrPi :

    Adica, in final, ce ati mancat ? La nota acordata, faceti oamenii curiosi

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.