Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona centrala a Bucurestiului, cuprinsa intre:...

Ord. dupa

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Aici Pe malul cu Piata Unirii...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritate Foarte fr...

Un restaurant fara ambitii, care se lasa in grija curentului Multe ...

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic Ben...

Hanul cu Tei este unul dintre putinele hanuri vechi care mai exista in...

Imobilul ce găzduieste astazi Berăria Nenea Iancu a fost dintodeauna...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Bistro Raw Vegan este un business de familie creat de două surori și...

Bodega La Mahala este un local situat in Centrul Istoric al Bucurestiu...

Secvente dintr-un film de arta Nu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

O cantina-bistrou cu mancare destul de buna Boutique du Pain e un b...

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in ...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

Restaurantul Hotelului Capitol, scenariul unui film de epoca Cei ca...

Caragea8 este un pub si braserie amenajata in interiorul unei case, cu...

Un grup de prieteni francezi și români, deopotrivă profesioniști ...

Unul dintre cele cateva restaurante-strigoi ale Bucurestiului... Re...

Barbatii stau la coada in magazin ca sa-i faca curte lui Niki De Ni...

Ciorbe si Placinte pe bani putini Am vazut pana acum fast-food-uril...

Afiseaza

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic

Benihana e cel mai cunoscut restaurant japonez din Bucuresti, cel mai mare, mai complex, cel mai sofisticat, e un adevarat mare restaurant japonez, la standardele lor din Japonia. E de multi ani in acelasi loc, la etajul I al hotelului Sheraton, fost Howard Johnson. Cred ca e o franciza.

Benihana e bine amenajat, presupun ca asa arata si restaurantele luxoase din Japonia. Insa mancarea e punctul forte al lui Benihana, au bucatari de mare clasa, care stiu sa faca mult mai mult decat sushi-ul care a inceput sa se gaseasca pe toate drumurile in Bucuresti. Mancarea de la Benihana e sofisticata, originala, facuta dupa retete de-ale lor pe care nu le mai gasesti in alte locuri.Probabil ca ar trebui sa mananci o saptamana sau doua la Benihana, zi de zi, ca sa gusti din toate, si de fiecare data dai peste cel putin un gust memorabil.

Serviciul este foarte bun la Benihana, asa cum sunt peste tot la marile hoteluri din retelele internationale, pentru ca stiu cum sa faca recrutarile la inceput. Preturile sunt mari, insa mancarea de la Benihana e unica, e normal sa platesti pentru asa ceva. Si spectacolul e unic, atunci cand vin bucatarii sa gateasca in sala, in fata clientilor.

Asadar, pentru cine vrea sa vada marea si sofisticata bucatarie japoneza la adevarata ei valoare, trebuie sa puna Benihana pe primul loc in lista, chiar daca e scump! (GB – iunie 2017)

A short sneak peek at the tasting for our ongoing competition (japaneese steak – final)#Restocracy #TopulMancarurilor2018 #Benihana #Wagyu #Steak

Publicată de Restocracy pe Vineri, 23 martie 2018

Acum @ Sheraton Brunch Deluxe#Restocracy #Sheraton #Bucharest #Hotel #BrunchDeluxe #AshlieDias #Benihana #Avalon #SundayBrunch #LiveMusic #5StarsExperience #Top #Cuisine #LiveCooking

Publicată de Restocracy pe Duminică, 10 decembrie 2017

Benihana, restaurantul japonez de la hotelul Sheraton din Bucuresti

Brunch Deluxe la Sheraton in regia lui Ashlie Dias

O experienta de 5 stele! Restaurantele Benihana si Avalon, impreuna cu Centro Cakes, din cadrul Hotelului Sheraton din Capitala, au gazduit, duminica, 10 decembrie 2017, intr-o atmosfera selecta si...

Ilie Risnoveanu

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Economice din Brasov si are o experienta profesionala extrem de relevanta, activand de peste 23 de ani in industria ospitalitatii, mai ...

Ashlie Dias

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capitala. Cu peste 18 ani de experienta ca Executive Chef, Ashlie Dias este unul dintre cei mai importanti chefi care activeaza in tara n...

Avalon

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori saptamana aceasta, prima data dupa ce le-a venit noul chef, indianul Ashlie Dias (cel din poza) si a schimbat meniul. Il au scris nu...

Data actualizarii: 08/07/2019

Benihana  - Calea Dorobanti, nr. 5-7 (Hotel Sheraton)

  • Mara J :

    Am mâncat de mai multe ori acolo. Sushi este excepțional, iar rata este cea mai bună din cate am mâncat până acum

  • stefan :

    Faptul ca benihana e pe primul loc spune tot despre acest site.. Ori aveti papilele distruse si nu aveti idee despre cultura gastronomica, ori va prostituati catre restaurantul care da mai multi bani…
    Pacat, eram pornit sa ignor formatul invechit si urat al site-ului, pentru ceva continut de valoare. Dar la voi nu e nimic de valoare.

    • George Butunoiu :

      Fa-ne tuturor un serviciu, Stefane – tie, in primul rand, ca sa nu te mai enervezi atat – si citeste alte site-uri, nu pe acesta… George Butunoiu

  • L.C :

    Cand am mancat ultima data la Benihana, prin 2011, n am avut in mod special ceva de reprosat referitor la mancare, insa legat de serviciu si de politica restaurantului…hmmm, au lasta de dorit cateva aspecte care m au facut sa nu mai calc pe acolo pana acum. S au luat vreo 2 sticle de vin, iar in jur de miezul-noptii am ramas singurii clienti in restaurant. Chelnerilor nu le a pasat de prezenta noastra si au inceput sa stranga scaunele, sa le puna pe mese, sa faca un fel de curatenie de „miezul-noptii”…sau indirect vant noua afara. Am fost contrariata de maniera in care au procedat si nu am mai zabovit prea mult de 10 min. Scopul a fost atins…

    • George Butunoiu :

      Asta cu ramasul pana tarziu in restaurante care nu sunt facute pentru asa ceva (sunt unele in care statul pana tarziu, chiar dupa miezul noptii e un argument de vente) e un subiect sensibil, si nu iti dau dreptate – cel putin in parte. Cand stii ca vrei sa stai pana traziu, mergi direct la un restaurant care are un astfel de program, nu la unul „obisnuit”. GB

      • L.C :

        Intentia nu a sta pana tarziu, stiind programul, insa, daca tot avem pretentia de restaurant cu pretentii mi se parea muuult mai eleganta urmatoarea abordare: stiti, programul nostru este pana la ora x, deja am inchis, puteti sa stati pana va terminati bautura, v am anuntat doar sa aveti in vedere..bla bla bla… se schimba putin abordarea, zic eu.

  • Anonim :

    doar reclama…ce ati consumat?

  • DrPi :

    Adica, in final, ce ati mancat ? La nota acordata, faceti oamenii curiosi