Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona centrala a Bucurestiului, cuprinsa intre:...

Ord. dupa

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Restaurantele de pe malul Dambovitei: AiciPe malul cu Piata Unirii...

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritateFoarte fr...

Un restaurant fara ambitii, care se lasa in grija curentuluiMulte ...

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocr...

Hanul cu Tei este unul dintre putinele hanuri vechi care mai exista in...

Imobilul ce găzduieste astazi Berăria Nenea Iancu a fost dintodeauna...

Bistro Raw Vegan este un business de familie creat de două surori și...

Blue Margarita, un restaurant sud-american adevăratBlue Marga...

Bodega La Mahala este un local situat in Centrul Istoric al Bucurestiu...

Secvente dintr-un film de artaNu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

O cantina-bistrou cu mancare destul de bunaBoutique du Pain e un b...

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in ...

Cafelier este o cafenea situata la Piata Romana din Bucuresti, pe bule...

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este loculMie mi se pare ca ...

Restaurantul Hotelului Capitol, scenariul unui film de epocaCei ca...

Pe panoul de la intrare scrie Cappuccino, Grand Cafe, Restaurante, Pia...

Un grup de prieteni francezi și români, deopotrivă profesioniști ...

Carturesti Carusel este o librarie si ceainarie situata pe strada Lips...

Cărturești is a cultural venue that functions as a bookshop, tea stu...

Casa Oamenilor de Stiinta (COS), cu Parcul Trandafirilor, unul dintre ...

Chocolat - Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bu...

Ciorbe si Placinte pe bani putiniAm vazut pana acum fast-food-uril...

Cloud Bistro, cu mancare facuta sa fie buna Cloud Bistro a fost una d...

Club Excelsior este un local situat pe strada Stirbei Voda, nr. 24 din...

Club Lounge Intercontinental este unul dintre restaurantele hotelului ...

Coclinta Brasserie se ia la tranta cu pizzeriile BucuresteneCo...

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasaColonial Lounge e cel...

Concerto Fine Dining este un restaurant „nouvelle cuisine”, o ...

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, dac...

In respectabila ei traditie, Curtea Berarilor reimprospateaza vremile ...

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

Pentru cand ti se face foame exact unde Mendeleev se taie cu George En...

Edo Garden - Daca esti serios si cinstit, clientul se prinde repede ...

El Pato, restaurantul asezat...Nu am mai trecut de ceva vreme pe l...

Ever After by Gram completează ambianța din ce în ce mai neo-boemă...

Daca vreti sa vedeti cum mancau cavalerii medievali de la supermarket ...

Boema la scara industrialaFabrica, sau Fabrica Club, ca sa folosim...

Faros este o taverna cu specific grecesc, situata in Centrul Vechi al ...

Restaurant Finikia – lebanese cuisine, amplasat in centrul istoric a...

French Bakery este o brutarie, patiserie si cofetarie frantuzeasca, si...

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatari...

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Get Naked by BordelloPe malu...

Gold Cafe Bar este un cafe-bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiul...

Gorilla Burger este un bistrou de burgeri deschis in septembrie 2020, ...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 leiPrima imp...

Afiseaza

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic

Benihana e cel mai cunoscut restaurant japonez din Bucuresti, cel mai mare, mai complex, cel mai sofisticat, e un adevarat mare restaurant japonez, la standardele lor din Japonia. E de multi ani in acelasi loc, la etajul I al hotelului Sheraton, fost Howard Johnson. Cred ca e o franciza.

E un restaurant bine amenajat, presupun ca asa arata si restaurantele luxoase din Japonia. Insa mancarea e punctul forte al lui Benihana, au bucatari de mare clasa, care stiu sa faca mult mai mult decat sushi-ul care a inceput sa se gaseasca pe toate drumurile in Bucuresti. Mancarea e sofisticata, originala, facuta dupa retete de-ale lor pe care nu le mai gasesti in alte locuri. Probabil ca ar trebui sa mananci o saptamana sau doua la Benihana, zi de zi, ca sa gusti din toate, si de fiecare data dai peste cel putin un gust memorabil.

Serviciul este foarte bun, asa cum sunt peste tot la marile hoteluri din retelele internationale, pentru ca stiu cum sa faca recrutarile la inceput. Preturile sunt mari, insa mancarea de la Benihana e unica, e normal sa platesti pentru asa ceva. Si spectacolul e unic, atunci cand vin bucatarii sa gateasca in sala, in fata clientilor.

Asadar, pentru cine vrea sa vada marea si sofisticata bucatarie japoneza la adevarata ei valoare, trebuie sa puna Benihana pe primul loc in lista, chiar daca e scump! (GB – iunie 2017)

A short sneak peek at the tasting for our ongoing competition (japaneese steak – final)#Restocracy #TopulMancarurilor2018 #Benihana #Wagyu #Steak

Publicată de Restocracy pe Vineri, 23 martie 2018

Acum @ Sheraton Brunch Deluxe#Restocracy #Sheraton #Bucharest #Hotel #BrunchDeluxe #AshlieDias #Benihana #Avalon #SundayBrunch #LiveMusic #5StarsExperience #Top #Cuisine #LiveCooking

Publicată de Restocracy pe Duminică, 10 decembrie 2017

Bucatarie japoneza sofisticata la Benihana
Salonul japonez

Benihana, restaurantul japonez de la hotelul Sheraton din Bucuresti

Brunch Deluxe la Sheraton in regia lui Ashlie Dias

O experienta de 5 stele!Restaurantele Benihana si Avalon, impreuna cu Centro Cakes, din cadrul Hotelului Sheraton din Capitala, au gazduit, duminica, 10 decembrie 2017, intr-o atmosfera selecta si...

Ilie Risnoveanu

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Economice din Brasov si are o experienta profesionala extrem de relevanta, activand de peste 23 de ani in industria ospitalitatii, mai ...

Ashlie Dias

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capitala. Cu peste 18 ani de experienta ca Executive Chef, Ashlie Dias este unul dintre cei mai importanti chefi care activeaza in tara n...

Avalon

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori saptamana aceasta, prima data dupa ce le-a venit noul chef, indianul Ashlie Dias (cel din poza) si a schimbat meniul. Il au...

Data actualizarii: 14/04/2020

Benihana  - Calea Dorobanti, nr. 5-7 (Hotel Sheraton)

  • George :

    facultatea de studii economice din brasov!!!! mor!!!!

  • Mara J :

    Am mâncat de mai multe ori acolo. Sushi este excepțional, iar rata este cea mai bună din cate am mâncat până acum

  • stefan :

    Faptul ca benihana e pe primul loc spune tot despre acest site.. Ori aveti papilele distruse si nu aveti idee despre cultura gastronomica, ori va prostituati catre restaurantul care da mai multi bani…
    Pacat, eram pornit sa ignor formatul invechit si urat al site-ului, pentru ceva continut de valoare. Dar la voi nu e nimic de valoare.

    • George Butunoiu :

      Fa-ne tuturor un serviciu, Stefane – tie, in primul rand, ca sa nu te mai enervezi atat – si citeste alte site-uri, nu pe acesta… George Butunoiu

  • L.C :

    Cand am mancat ultima data la Benihana, prin 2011, n am avut in mod special ceva de reprosat referitor la mancare, insa legat de serviciu si de politica restaurantului…hmmm, au lasta de dorit cateva aspecte care m au facut sa nu mai calc pe acolo pana acum. S au luat vreo 2 sticle de vin, iar in jur de miezul-noptii am ramas singurii clienti in restaurant. Chelnerilor nu le a pasat de prezenta noastra si au inceput sa stranga scaunele, sa le puna pe mese, sa faca un fel de curatenie de „miezul-noptii”…sau indirect vant noua afara. Am fost contrariata de maniera in care au procedat si nu am mai zabovit prea mult de 10 min. Scopul a fost atins…

    • George Butunoiu :

      Asta cu ramasul pana tarziu in restaurante care nu sunt facute pentru asa ceva (sunt unele in care statul pana tarziu, chiar dupa miezul noptii e un argument de vente) e un subiect sensibil, si nu iti dau dreptate – cel putin in parte. Cand stii ca vrei sa stai pana traziu, mergi direct la un restaurant care are un astfel de program, nu la unul „obisnuit”. GB

      • L.C :

        Intentia nu a sta pana tarziu, stiind programul, insa, daca tot avem pretentia de restaurant cu pretentii mi se parea muuult mai eleganta urmatoarea abordare: stiti, programul nostru este pana la ora x, deja am inchis, puteti sa stati pana va terminati bautura, v am anuntat doar sa aveti in vedere..bla bla bla… se schimba putin abordarea, zic eu.

  • Anonim :

    doar reclama…ce ati consumat?

  • DrPi :

    Adica, in final, ce ati mancat ? La nota acordata, faceti oamenii curiosi

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close