Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

O experienta de 5 stele!

Restaurantele Benihana si Avalon, impreuna cu Centro Cakes, din cadrul Hotelului Sheraton din Capitala, au gazduit, duminica, 10 decembrie 2017, intr-o atmosfera selecta si destinsa deja bine-cunoscutul Brunch Deluxe, inaugurat in luna septembrie.

Pregatit cu minutiozitate de catre Ashlie Dias, Executive Chef-ul Sheraton, impreuna cu colaboratorii sai din cadrul restaurantelor Benihana si Avalon, dar si cu concursul minunatelor preparate ale cofetariei Centro Cakes, Sunday Deluxe Brunch-ul a consituit o adevarata delectare a simturilor.

Astfel, de la servirea atenta, ambianta primitoare a spatiului, show-urile de live cooking, preparatele fine din bucataria asiatica, frantuzeasca sau mediteraneana, deserturile impresionante atat prin aspect, cat mai ales prin gust, si pana la muzica live, intreaga experienta a Deluxe Brunch-ului marca Sheraton a aratat standardul inalt al celor 5 stele, pe care locatia le detine.

Intreaga experienta de 5 stele a Deluxe Brunch-ului Sheraton v-o prezentam intr-o galerie foto, care spune totul. Enjoy! (Daniel Catoi – decembrie 2017)


Sheraton lanseaza Brunch Deluxe

Sheraton Hotel lanseaza din 17 septembrie Brunch Deluxe, cu un meniu conceput special de Executive Chef Ashlie Dias. In fiecare duminica, deliciile gastronomice si serviciile de cinci stele oferite in locatia exclusivista din centrul Bucurestiului promit momente frumoase petrecute in familie.

Ashlie Dias desavarseste meniul Brunch-ului Sheraton

Principala atractie va fi reprezentata de preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordoneaza bucatariile restaurantelor Avalon, respectiv Benihana, precum si bucataria bistro-ului Centro.

Cu imaginatie si pasiune, el combina bucataria franceza, influentele mediteraneene si subtilitatile asiatice pentru a oferi o experienta culinara exceptionala.

In plus, oaspetii de la Brunch-ul Sheraton vor savura exotice specialitati japoneze gatite chiar in fata lor de catre bucatarii restaurantului Benihana.

Brunch-ul Sheraton, pe gustul intregii familii

Pe langa mancarea rafinata, Sheraton a pregatit si alte surprize care transforma Brunch Deluxe intr-o experienta completa. Copiii vor savura prajiturile de la Centro Cakes, in timp ce parintii vor fi invitati la degustarile de vinuri nobile si branzeturi fine prezentate de catre somelierul Sheraton.

In plus, muzica live si locul de joaca dedicat celor mici completeaza o duminica perfecta in familie.

Despre Sheraton Bucuresti:
Sheraton Bucuresti este parte a lantului Marriott International. Cu 270 de camere, un centru modern de conferinte si restaurante de top, Sheraton ofera oaspetilor sai o experienta unica a confortului. Pe langa servicii si facilitati recunoscute international ca fiind in elita industriei de ospitalitate, hotelul aduce in premiera in Romania: Sheraton Club, Sheraton Fitness, Sweet Sleeper BedTM, Paired si programul de loialitate Starwood Preferred Guest.

De 80 de ani, Sheraton este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri hoteliere la nivel international, avand 500 de hoteluri in 75 de tari.

Acum @ Sheraton Brunch Deluxe#Restocracy #Sheraton #Bucharest #Hotel #BrunchDeluxe #AshlieDias #Benihana #Avalon #SundayBrunch #LiveMusic #5StarsExperience #Top #Cuisine #LiveCooking

Publicată de Restocracy pe Duminică, 10 Decembrie 2017

 

 

Ashlie Dias

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capitala. Cu peste 18 ani de experienta ca Executive Chef, Ashlie Dias este unul dintre cei mai importanti chefi care activeaza in tara n...

Avalon

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori saptamana aceasta, prima data dupa ce le-a venit noul chef, indianul Ashlie Dias (cel din poza) si a schimbat meniul. Il au...

Benihana

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocraticBenihana e cel mai cunoscut restaurant japonez din Bucuresti, cel mai mare, mai complex, cel mai sofisticat, e un adevarat...

Data actualizarii: 07/10/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close