Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic

Benihana e cel mai cunoscut restaurant japonez din Bucuresti, cel mai mare, mai complex, cel mai sofisticat, e un adevarat mare restaurant japonez, la standardele lor din Japonia. E de multi ani in acelasi loc, la etajul I al hotelului Sheraton, fost Howard Johnson. Cred ca e o franciza.

E un restaurant bine amenajat, presupun ca asa arata si restaurantele luxoase din Japonia. Insa mancarea e punctul forte al lui Benihana, au bucatari de mare clasa, care stiu sa faca mult mai mult decat sushi-ul care a inceput sa se gaseasca pe toate drumurile in Bucuresti. Mancarea e sofisticata, originala, facuta dupa retete de-ale lor pe care nu le mai gasesti in alte locuri. Probabil ca ar trebui sa mananci o saptamana sau doua la Benihana, zi de zi, ca sa gusti din toate, si de fiecare data dai peste cel putin un gust memorabil.

Serviciul este foarte bun, asa cum sunt peste tot la marile hoteluri din retelele internationale, pentru ca stiu cum sa faca recrutarile la inceput. Preturile sunt mari, insa mancarea de la Benihana e unica, e normal sa platesti pentru asa ceva. Si spectacolul e unic, atunci cand vin bucatarii sa gateasca in sala, in fata clientilor.

Asadar, pentru cine vrea sa vada marea si sofisticata bucatarie japoneza la adevarata ei valoare, trebuie sa puna Benihana pe primul loc in lista, chiar daca e scump! (GB – iunie 2017)

https://www.facebook.com/Restocracy/videos/428501257581171/

https://www.facebook.com/Restocracy/videos/386225008475463/

Bucatarie japoneza sofisticata la Benihana
Salonul japonez

Benihana, restaurantul japonez de la hotelul Sheraton din Bucuresti

Brunch Deluxe la Sheraton in regia lui Ashlie Dias

O experienta de 5 stele!Restaurantele Benihana si Avalon, impreuna cu Centro Cakes, din cadrul Hotelului Sheraton din Capitala, au gazduit, duminica, 10 decembrie 2017, intr-o atmosfera selecta si...

Ilie Risnoveanu

Ilie Risnoveanu are 45 de ani si a terminat Facultatea de Studii Economice din Brasov si are o experienta profesionala extrem de relevanta, activand de peste 23 de ani in industria ospitalitatii, mai ...

Ashlie Dias

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capitala. Cu peste 18 ani de experienta ca Executive Chef, Ashlie Dias este unul dintre cei mai importanti chefi care activeaza in tara n...

Avalon

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori saptamana aceasta, prima data dupa ce le-a venit noul chef, indianul Ashlie Dias (cel din poza) si a schimbat meniul. Il au...

Data actualizarii: 14/04/2020

Benihana  - Calea Dorobanti, nr. 5-7 (Hotel Sheraton)

  • George :

    facultatea de studii economice din brasov!!!! mor!!!!

  • Mara J :

    Am mâncat de mai multe ori acolo. Sushi este excepțional, iar rata este cea mai bună din cate am mâncat până acum

  • stefan :

    Faptul ca benihana e pe primul loc spune tot despre acest site.. Ori aveti papilele distruse si nu aveti idee despre cultura gastronomica, ori va prostituati catre restaurantul care da mai multi bani…
    Pacat, eram pornit sa ignor formatul invechit si urat al site-ului, pentru ceva continut de valoare. Dar la voi nu e nimic de valoare.

    • George Butunoiu :

      Fa-ne tuturor un serviciu, Stefane – tie, in primul rand, ca sa nu te mai enervezi atat – si citeste alte site-uri, nu pe acesta… George Butunoiu

  • L.C :

    Cand am mancat ultima data la Benihana, prin 2011, n am avut in mod special ceva de reprosat referitor la mancare, insa legat de serviciu si de politica restaurantului…hmmm, au lasta de dorit cateva aspecte care m au facut sa nu mai calc pe acolo pana acum. S au luat vreo 2 sticle de vin, iar in jur de miezul-noptii am ramas singurii clienti in restaurant. Chelnerilor nu le a pasat de prezenta noastra si au inceput sa stranga scaunele, sa le puna pe mese, sa faca un fel de curatenie de „miezul-noptii”…sau indirect vant noua afara. Am fost contrariata de maniera in care au procedat si nu am mai zabovit prea mult de 10 min. Scopul a fost atins…

    • George Butunoiu :

      Asta cu ramasul pana tarziu in restaurante care nu sunt facute pentru asa ceva (sunt unele in care statul pana tarziu, chiar dupa miezul noptii e un argument de vente) e un subiect sensibil, si nu iti dau dreptate – cel putin in parte. Cand stii ca vrei sa stai pana traziu, mergi direct la un restaurant care are un astfel de program, nu la unul „obisnuit”. GB

      • L.C :

        Intentia nu a sta pana tarziu, stiind programul, insa, daca tot avem pretentia de restaurant cu pretentii mi se parea muuult mai eleganta urmatoarea abordare: stiti, programul nostru este pana la ora x, deja am inchis, puteti sa stati pana va terminati bautura, v am anuntat doar sa aveti in vedere..bla bla bla… se schimba putin abordarea, zic eu.

  • Anonim :

    doar reclama…ce ati consumat?

  • DrPi :

    Adica, in final, ce ati mancat ? La nota acordata, faceti oamenii curiosi

  • Răspunde-i lui George Butunoiu Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close