Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Fine Food, bistrou cu băcănie și o mare terasăFine Food gourme...

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Cava Bistronomie, unul dintre puținele restaurante cu mâncare „de ...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Oare ce calcule și-or fi făcut cei de la Meat 2 Eat Steakhouse, de a...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Mă bucur să văd că SushiRoom au rămas conservatoriA fost ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

Gabbiano, un restaurant consecvent conservatorRestaurantul și-a c...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Afiseaza

Fine Food, bistrou cu băcănie și o mare terasă

Fine Food gourmet shop & bistro, pe numele său întreg, restaurant (bistrou, mai precis spus) cu băcănie fină și o mare terasă, deschis de curând în Calea Floreasca, aproape de Piața Floreasca, în locul lui Amavi Garden. Bine amenajat, băcănia cu multe produse și de bună calitate. Mâncarea destul de bună în restaurant, la prețuri rezonabile. Serviciul, îndeosebi, l-am ținut minte, cu chelnerița din poză (alături de patron, se pare) dezinvoltă, naturală, plăcută, cu chef de muncă. Sper să le meargă bine, au tot ce le trebuie și locul e potrivit pentru așa ceva, cu mulți corporatiști în zonă și rezidenți înstăriți, cei mai mulți upper middle-class. (George Butunoiu – iunie 2023)

Bucătăria

Băcănia

Terasa și salonul

Data actualizarii: 23/07/2025

  • Rasty Nicolae :

    La data evaluării ( vizitei ) locatiei totul se îndrepta spre bine , chiar excelent! Dar…. proprietarul , a început și in București sa facă exact ca și in Sinaia( sa amine plăti ( in special plata salariilor și a obligațiilor financiaro-contractuale) , pe acest motiv am încetat colaborarea cu dinsul, raminind cu o restanta de plata in valoare de 5000€ pe care o Anina din diferite motive plauzibile doar pt dinsul, nerespectând falsele promisiuni și termene de rambursare! Feriți-vă de acest “ om” care nu apreciază valoarea cuvintului dat!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close