Flavors
www.facebook.com/FlavorsRestaurantBucharest
0770.740.106
Mâncarea cu suflet de la Flavors
Un restaurant cu suflet, fără îndoială, cu libanezul (dacă i-am ținut bine minte originea) personajul de roman din poze fiind patron, bucătar și toate celelalte. Tocmai de aceea, mulți cred că sufletul dă un gust mai bun mâncării, îl consideră un condiment în toată regula, ca acelea care se vând în cutie. Pe cale de consecință, sunt convinși că mâncarea de la Flavors e bună, și chiar mai bună decât la alte restaurante libaneze și arăbești. Are cel mai mare punctaj pe Google pe care l-am văzut vreodată la un restaurant, 5/5 de la 159 de votanți! Mda, norocul lor că le place și că au plecat fericiți de acolo… 😊 E un minuscul bistrou cu servire direct din galantar, de fapt, că câteva mese, pe la Gara de Nord. Cât privește amenajarea, să zicem că e foarte diferit ce cele prin care sunt eu obișnuit să merg. Un mic fast-food deosebit și original, ca să mă exprim creștinește… (GB)
PS: uitasem să spun că e foarte ieftin, nici nu-mi mai aduc aminte de când nu am mai mâncat cu atât de puțini bani… (George Butunoiu – ianuarie 2023)
Flavors, cu prefacut-simpaticul sau Chef Elias Harmouch
Flavors e un mic fast-food cu mancare libanezo – americaneasca – italiana pe Calea Grivitei, in zona Garii de Nord. E pe mana stanga fata de marele hotel Ibis, daca te uiti la el din fata, si lipit de un French Bakery. Cu subtitlu cu tot, s-ar citi “Flavors, Chef Elias”, numitul bucatar fiind si patron, fara indoiala. Elias scrie pe un panou la intrarea in restaurant, insa pe site se prezinta si ca Ellias sau Elie. Tot pe site scrie, la un moment dat, ca e Elias Harmouch, si acesta pare sa fie numele oficial.
Au o singura camera, mica si ingusta, in care sunt galantarele cu mancare si vreo trei mese la care te poti aseza, daca nu vrei sa pleci cu mancarea in sufertas. E neingrijit, mesele sunt pline cu resturi nestranse, la pranz e aglomeratie mare si Mr. Elias se pare ca nu are personal care sa faca ce e de facut in orele de varf. Miros greu de mancare, apasator, trebuie sa-ti dai hainele la spalat dupa ce te intorci de acolo, pana la piele. Afara, pe trotuar, au o masa inalta la care poti manca singur in fuga, e pentru o singura persoana.
Au mancare libaneza si arabeasca, cea cunoscuta, insa pe site au listate si paste italienesti, taco, hamburgeri si diverse altele pe care libanezii si arabii nu prea le pun in meniurile lor – cel putin cei de la Bucuresti. A fost chiar buna mancarea, din ce am luat eu, si cativa dintre corporatistii care locuiesc in marele centru de birouri de peste drum, The Mark Business Center, mi-au spus ca si lor le place mancarea. Asa ca putem pune Flavors in lista cu restaurante cu mancare buna pentru categoria ei.
Domnul Elias se purta ca o gazda la el acasa, vorbea cu fiecare client in parte, destins si natural. A devenit brusc agresiv si badaran cand l-am intrebat daca pot sa-i fac o poza, pentru ca mi se paruse simpatic. Preturile rezonabile la Flavors, mai mici decat la majoritatea restaurantelor libaneze si arabesti pe care le stiu eu.
Flavors e, asadar, un fast food cu mancare buna pentru luat acasa, take-away. Sau, la limita, de mancat acolo pe fuga, daca nu te deranjeaza mizeria din jur. Ori de mers in afara orelor de varf, cand coboara cetele de corporatisti… (GB – iulie 2019)
Jihadistii de la Flavors
PS: se pare ca nu doar Chef Elias e agresiv si badaran la Flavors. Abia am publicat comentariile ca ne-a si sunat o duduie de la ei, recomandandu-se Antoaneta, care a trecut direct la amenintari… 🙂 Cred ca e aceeasi care ne scrie si de pe Facebook.

Jihadista de la Flavors
Flavors - Str. Atelierului, nr. 24 (Gara de Nord)
Comentarii (6)
Chef Elias de la restaurantul.Flavours gateste impecabil.se.se poarta foarte politicos.cu clientii!Mancarea.este gustoasa iar preturile accesibile!
Foarte bine! Transmiteți-i să păstreze și curățenia, și va fi încă și mai bine!
Am fost și eu de câteva ori acolo. Mâncare este bună, la fel au considerat și cei care m-au însoțit. Am auzit comentarii favorabile și de la ceilalți clienți care îi mulțumeau la plecare. Locul este într-adevăr mic dar curat. „Chef-ul” mi s-a părut amabil, nu știu ce l-a supărat de a devenit agresiv… Avand in vedere că nu prea știe limba română, poate a fost o neînțelegere. Am văzut că mai are vreo 2 -3 angajați pe acolo dar cred că preferă să servească el și să relaționeze cu clienții.
deci cine-i Antoaneta? sa stim si noi 🙂
Nici eu nu stiu. Poate ca aflu de la tribunal, a zis ca ma da in judecata… GB
S-ar putea sa fie de la agentia lor de PR, am vazut ca scrie si la alte restaurante… GB