Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamentul personalului din HoReCa

HoReCa a fost unul dintre cele mai afectate segmente de piață de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Dacă înainte de martie 2020, românii ieșeau la restaurant în medie de 2-4 ori/săptămână, acum 61% dintre ei afirmă că fac asta mult mai rar.

Restricțiile impuse de autorități privind capacitatea disponibilă a localului și orele de funcționare, i-au afectat semnificativ pe… (citește mai mult aici)

Osteria Zucca, restaurant italian traditional

Data actualizarii: 25/11/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close