Toate localurile din Bucuresti de pe site-ul Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa
string(10) "post_title" string(3) "asc"

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

34426 vizite 5 comentarii

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

1024 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

50010 vizite

Mi-am regasit pianul la A46! Una dintre cele mai frumoase și umbro...

1776 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acte Am fost de câteva ori la Acuare...

14865 vizite

Adamo by MRS Residence și dedublarea La Fattoria În iulie s-a des...

11874 vizite 5 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5392 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9709 vizite

Ahmad Hammadi a deschis de câteva zile cel mai mare, și, foarte prob...

1279 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

5523 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Il Capo: s-a deschis, dar de fapt s-a redeschis…

Il Capo, mic restaurant cu bucatarie italiana clasica in Satul FrancezIl Capo e un restaurant nou cu numele al Bucurestiului, deschis in Cartierul Francez in 10 noiembrie in locul lui Bocca – micul restaurant italian despre care am mai scris, si care acum nu mai este. Dar este, de fapt, fiindca Il Capo pare sa fie acelasi restaurant, doar cu numele schimbat, parere sustinuta si de catre cei doi prieteni ai mei si vecinii lor, clienti fideli ai localului. Pe motive de proximitate, nu de altceva.

Asadar, cei doi fosti asociati de la Bocca si-au dat mana prieteneste, s-au imbratisat si apoi s-au despartit, au varsat o lacrima si si-au urat noroc unul altuia. Unul dintre ei s-a dus cine stie unde, o sa aflam in curand, celalalt a ramas cu micul restaurant pe care a scris Il Capo si i-a dat drumul din nou. Presupun ca avand cam acelasi meniu si aceiasi chelneri.

Noi am luat niste cotlete, nu prea apreciate, o supa crema destul de buna, paste cu creveti (necuratati, desigur!) si dovlecei asa si asa, nimic special cu ele, si la fel si cu tiramisu.

Muzica tare la Il Capo, serviciul lent, chelnerul neatent, orgolios si chiar agresiv, la o adica, nu se da inapoi sa raspunda obraznic daca nu-i place ceva la tine.

Pentru mine si pentru prietenii cu care am fost, Il Capo e tot Bocca, un mic restaurant de cartier, la care mergi sa mananci cand esti in apropiere. Sunt unii care-l considera un mare restaurant italian, genul “mica perla ascunsa”. Norocul lor daca le trebuie atat de putin ca sa fie fericiti… (GB – noiembrie 2018)

Data actualizarii: 08/07/2019

Il Capo  - Str. Virgil Madgearu, nr. 11 (Cartierul Francez)

  • Jules :

    Il Capo. Locuiesc la doi pași de el, deci pentru mine chiar este un restaurant „de cartier”. Doar ca :
    1. Atmosfera este extrem de intima și de relaxata
    2. Serviciul este rapid, cald și politicos
    3. Mâncarea :
    – nu am mâncat niciunde o burrata mai autentica și mai buna
    – pizza are blatul bun și gust de pizza italiana – recomand buffalina
    – calamarii la grătar sunt foarte foarte buni
    – antricotul de vita se ridica fără probleme la nivel de steakhouse
    – supa de roșii este the best ever
    – foccacia cu parmezan și usturoi este buna
    – tiramisu este mai bun decât îmi iese mie și îmi iese FOARTE BINE
    – și ma opresc.
    Am citit tot review ul de mai sus, evident nu sunt de acord, plus, nu înțeleg ce legătură este intre mâncare și prezentarea board – ului director.
    Ma simt datoare fata de acești oameni care gatesc bine si care primesc oaspeții asa cum trebuie.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close