Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de inscrieri la competitia ‚’’Cel mai bun Sommelier din Romania 2018’’, incepand cu data de 20.07.2018.

Concursul, aflat la a 15-a editie, se va desfasura in Bucuresti, perioada 24.09.-26.09.2018.

Aceasta competitie a devenit deja o traditie pentru cunoscatorii şi degustatorii de vinuri, reprezentand un punct de reper pentru industria de profil din Romania.

Concursul organizat de Asociatia Somelierilor din Romania(A.S.R.), singura Asociatie din tara de profil recunoscuta International, reprezinta una dintre cele mai de seama certificari acordate somelierilor, castigatorii putand reprezenta mai departe tara noastra la nivel international.

Candidatii dornici sa participe la competitie se pot inscrie pana pe data de 20.08.2018, prin trimiterea unui CV la adresa info@somelieri.ro.

Concursul se va desfasura sub auspiciile A.S.I. (Asociatia Internationala a Somelierilor), urmand ca in comisia de jurizare sa faca parte atat castigatori ai Concursului National, cat si membri din Asociatia Internationala de Somelieri(A.S.I.). (Comunicat de presa – iulie 2018)

Data actualizarii: 20/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close