Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța unei zile de duminică petrecute la un brunch „înspăimântător” de savuros

Planuri pentru Halloween weekend? Te „speriem” noi cu o propunere de nerefuzat! Duminică, 29 octombrie, InterContinental Athénée Palace Bucharest te invită la „Bottomless Halloween Brunch„, în cadrul restaurantului Roberto’s. Indiferent dacă ești în căutarea unei modalități inedite de a petrece Halloweenul, îți dorești să experimentezi preparate surprinzătoare sau pur și simplu vrei să te relaxezi la final de săptămână, acest brunch oferă ceva special pentru fiecare invitat în parte.

Iată la ce să te aștepți:

O călătorie culinară internațională

Restaurantul Roberto’s este pregătit să te introducă într-o aventură culinară în jurul lumii. De la aperitive delicioase la feluri principale savuroase, meniul prezintă o gamă variată, inspirată din bucătăria internațională. O alegere perfectă pentru cei mereu deschiși să încerce gusturi noi!

Zone de live cooking

Zonele special amenajate pentru live cooking îți vor personaliza experiența senzorială și te vor încânta cu un show pe cinste. Pregătește-te, preparatele gătite chiar sub ochii tăi vor amplifica experiența degustării tale!

Arome tradiționale românești

Pentru cei ce apreciază bucătăria locală, brunch-ul include și preparate tradiționale românești. Cu alte cuvinte, vei savura gusturile autentice ale țării noastre, bucurându-te în același timp de meniul diversificat al restaurantului Roberto’s.

Paradisul iubitorilor de dulce

Nicio masă nu este completă fără un desert excepțional, iar acest brunch de Halloween nu face excepție! Te așteaptă o varietate „înfricoșător” de tentantă de prăjituri, care își vor pune amprenta asupra experienței tale culinare cu amintiri dulci.

Un eveniment potrivit pentru întreaga familie

Brunch-ul este ocazia perfectă de a petrece timp de calitate cu familia, în special dacă cei mici sunt nerăbdători să sărbătorească Halloweenul. În plus, copiii sub 6 ani pot participa gratuit, iar cei cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Așadar, save the date, astfel încât să te asiguri că petreci Halloween-ul într-un mod memorabil: 29 octombrie, între orele 13:00 și 16:00.

Dacă îți surâde ideea, poți face o rezervare la numărul de telefon +40731 305 777 sau la adresa de e-mail buhap.info@ihg.com și află toate detaliile despre brunch pe pagina de Facebook a evenimentului. (Comunicat de presă – octombrie 2023)

InterContinental Athénée Palace Bucharest - Bottomless Halloween Brunch

Data actualizarii: 26/10/2023

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close