Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Mohsen Taherzadeh

Mohsen Taherzadeh

Am pastrat cateva invitatii la un concert rar pentru cei care ne ajuta sa construim un concept unitar si operational al boemei – neo-boema, mai precis spus, pentru ca boema, in sensul ei originar, nu mai exista si nici nu va mai putea reveni vreodata.

Cei care ne vor trimite cele mai relevante definitii ale boemei, componentele si categoriile boemei, cine sunt cei care fac parte din boema si ce atribute si trasaturi au etc. vor primi cate o invitatie la cele doua concerte de muzica mistica persana pe care il organizam la Bucuresti, in 31 august si 1 septembrie.

E putin probabil sa stiti cum e aceasta muzica, sa va faceti cateva minute si sa ascultati inregistrarile de mai jos. De asemenea, detalii suplimentare despre concert si despre muzicieni si alte inregistrari cu ei sunt pe pagina concertului de pe site-ul Societatii Muzicale, organizatorul concertelor: https://www.societateamuzicala.ro/muzica-spirituala-persana

In poza din dreapta sus e Ali Asghar Rahimi.

Multumim dinainte pentru contributie!

George Butunoiu

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=DRiTzZFUjrE

Save

Data actualizarii: 09/09/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close