Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Juriile competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor 2019 (echipele de evaluatori).

Steak (Japanese beef, non-Japanese beef)

  • HE Mr Felipe Guillermo Alvarez de Toledo, Ambassador of Argentina
  • HE Ms Isabel Rauscher, Ambassador of Austria
  • HE Mr Yong Ho Kim, Ambassador of Korea
  • HE Mr Paul McGarry, Ambassador of Ireland
  • HE Mr Soren Jensen, Ambassador of Denmark
  • Victor Micula, State Secretary at MFA, former Ambassador in Argentina and Paraguay
  • Rodrigo Guzmán Barros, Consul of Chile
  • Gaston Figarrota, Argentine, Country manager COFCO
  • Razvan Nicolescu, Partner Deloitte, former Minister of Energy
  • Iulian Trandafir, Country Manager Alliance Healthcare
  • Alain Schodts, Belgian, Director of the Belgium-Romania Chamber of Commerce
  • Brian O’Connell, Irish, CEO GSX Value Chain
  • Gilda Lazar, Corporate Affairs Director of JTI – team leader

Sushi and Sashimi

  • HE Mr Hans Klemm, Ambassador of the USA
  • HE Mr Yong Ho Kim, Ambassador of Korea
  • HE Mr Amhar Azeth, Ambassador of Indonesia
  • Mayo Nishiike, First Secretary, Political Section, Embassy of Japan
  • Murielle Lorilloux, French, Country Manager Vodafone
  • Monica Nistorescu, writer
  • Brian O’Connell, Irish, CEO GSX Value Chain
  • Andrei Caramitru, Managing Partner of Kesselrun Ventures
  • Calin Fabian, former Ambassador to Korea – team leader

Pasta and Risotto

  • HE Mr Marco Giungi, Ambassador of Italy
  • HE Mr Salah Eldin Abdel Sadek Ahmed, Ambassador of Egypt
  • HE Mr Thanglura Darlong, Ambassador of India
  • HE Mr Gabriel Atanasov, Ambassador of North Macedonia
  • HE Mr Roberto Musneci, Ambassador of The Sovereign Military Hospitaller Order of St. John of Jerusalem of Rhodes and of Malta
  • Abigail Rupp, Deputy Chief of Mission, Embassy of the USA
  • Nicola Longo Dente, Italian, Executive Vice president of Unicredit Bank, member of the Accademia Italiana della Cucina delegazione di Bucharest.
  • Prince Michael of Laufenburg
  • Gustavo Navarro, Argentine, CEO CRH Romania
  • Marius Persinaru, Country manager Schneider Electric
  • Brian Jardine, American, Managing partner Wolf Theiss
  • Luigi Zaccagnini, President of Accademia Italiana della Cucina, delegazione di Bucarest
  • Serge Gonvers, Swiss, Partner RSM
  • Mircea Bogdan, CEO eArhiva
  • Marian Popa, Country manager of Deutsche Bank Technology – team leader

Seafood (raw, cooked)

  • HE Mr Cord Meier-Klodt, Ambassador of Germany
  • HE Mr Salah Eldin Abdel Sadek Ahmed, Ambassador of Egypt
  • HE Mr Arthur Mattli, Ambassador of Switzerland
  • HE Mr Amhar Azeth, Ambassador of Indonesia
  • Santiago Pellón Olmedo, Deputy Head of Mission, Embassy os Spain
  • Rodrigo Guzmán Barros, Consul of Chile
  • Mohamed Ketata, Director Central and Eastern Europe of Agence Universitaire de la Francophonie
  • Misu Negritoiu, former President of ING and the Financial Supervision Authority
  • Mihaela Bitu, CEO ING Bank Romania
  • Iulian Trandafir, Country Manager Alliance Healthcare
  • Sven Marinus, Country Manager Sodexo
  • David Royaux, Belgian, Délégué général Wallonie-Bruxelles à Bucarest
  • Adina Popa, Country manager Just Snap Romania
  • Onder Eren, Turk, Executive Board Member of Totalsoft
  • Mircea Bogdan, CEO eArhiva
  • Kaspar Michel, Swiss, investor
  • Serge Gonvers, Swiss, Partner RSM
  • Nicolas Don, French, journalist
  • Dan Pascariu, President of the supervisory board Unicredit Bank – team leader

Fish (raw, cooked)

  • HE Ms Isabel Rauscher, Ambassador of Austria
  • HE Ms Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambassador of Tunisia
  • HE Ms María Eugenia Echeverría Herrera, Ambassador of Peru
  • HE Mr Manuel Larrotcha Parada, Ambassador of Spain
  • HE Mr Philippe Henri Pierre Corneil Benoit, Ambassador of Belgium
  • Santiago Pellón Olmedo, Deputy Head of Mission, Embassy of Spain
  • Miguel Soler Gomis, Consul, Embassy of Spain
  • Carmen Bahrim, Regional Director FasterCapital
  • Murielle Lorilloux, French, Country Manager Vodafone
  • Christina Verchere, Briton, President & CEO Petrom
  • David Royaux, Belgian, Délégué général Wallonie-Bruxelles à Bucarest
  • Francois Bloch, Director General BRD Societe Generale
  • Gilda Lazar, Corporate Affairs Director of JTI
  • Georgiana Pogonaru, Honorary Consul of the Republic of Iceland in Romania
  • Natalia Chiritescu, Corporate Director, Vodafone
  • Brian O’Connell, Irish, CEO GSX Value Chain
  • Florin Pogonaru, investor, President of AOAR
  • Ciprian Ladunca, Executive director Aspen Institute
  • Javier Garcia-del-Valle, Spaniard, CEO Happy Tour
  • Prince Mihai Ghyka – team leader

Foie gras

  • HE Ms Michele Ramis, Ambassador of France
  • HE Ms Taous Djellouli, Ambassador of Algeria
  • HE Mr Gabriel Atanasov, Ambassador of North Macedonia
  • Serge Rameau, Consul of Madagascar
  • Prince Michael of Laufenburg
  • Jean-Pierre Vigroux, French, Administrator of BRD
  • Nicolas Don, French, journalist – team leader

Hommos, tabbouleh and kibbi

  • Carmen Bahrim, Regional Director FasterCapital
  • Christina Verchere, Briton, President & CEO Petrom
  • Mohamed Ketata, Director Central and Eastern Europe of Agence Universitaire de la Francophonie
  • Roland Rizk, Lebanese, Regional director Europe J & C Joel Ltd
  • Basav Ray Chaudhuri, British of Indian origin, international consultant
  • Caius Rapanu, Senior Equity Analyst Erste Group
  • Kaspar Michel, Swiss, investor – team leader
Data actualizarii: 30/07/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close