Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

La Cocosatu Clucerului, micul popular servit civilizat, fara stiuleti pe pereti

Micii de La CocosatulLa Cocosatu e unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata restaurantelor din Bucuresti. Restaurantul popular din Baneasa a avut intotdeauna succes, toata faima sprijinindu-se pe micii mentionatului personaj. In septembrie a mai aparut un La Cocosatu in peisaj, acesta pe Clucerului. In locul lui La Piovra, restaurant italienesc despre care mi-au spus ca tot al lor a fost.

In casa aceea fara etaj de la intersectia cu Racota, fata in fata cu alte doua restaurante, Jadoo si Beirut, au fost mai multe restaurante de-a lungul vremii. Si de carne, si italienesti, insa niciunul nu a reusit sa-si faca vreun nume. Desi s-a investit destul de mult in amenajarea casei, si rezultatul a fost si este pe masura.

Noul La Cocosatu a preluat ce era inainte, cu foarte putine schimbari, si arata bine. Au doua saloane, unul in forma de L, in fata, si unul mai mare, colorat diferit, in spate. Terasa e mai banala, insa sper sa se ocupe de ea anul viitor, acum e prea tarziu ca sa mai merite efortul.

La Cocosatu e un restaurant romanesc traditional, dupa cum te-ar duce gandul cititnd numele, chiar fara a fi auzit despre el inainte. Preponderent gratare si carne, in general. Bune pentru ceea ce sunt, adica o mancare rudimentara, fara prea mult loc pentru inovatie. Am luat ciorba, mici, carne fripta, carnati, papanasi, si au fost destul de bune toate.

Serviciul a fost bun si el, cu o chelnerita adorabila, pe care o stiu de la restaurantul de dinainte, si cu un chelner cam pierdut, insa binevoitor. Nu sunt prea atenti la detalii, ne-au asezat la o masa necuratata, insa daca le atragi atentia se pliaza rapid. Preturile sunt mici daca le masori cu standardele zonei, poti manca bine si pe saturate cu mai putin de 100 de lei, aici incluzand si vreo doua pahare cu vin. Clienti erau pe terasa.

La Cocosatu din Clucerului e, asadar, acelasi restaurant ca acela pe care il stim, dar de data aceasta civilizat, in centru, intr-o casa curata, bine amenajata. Un restaurant romanesc, ceva intre specific urban si traditional fara stiuleti pe pereti si fara lautari care iti canta fals in ureche (GB – octombrie 2019)

Saloanele La Cocosatu Clucerului
Terasa La Cocosatu Clucerului

Restaurant romanesc in Clucerului

Data actualizarii: 02/06/2020

La Cocosatu (Clucerului)  - Str. Clucerului, nr. 41

  • Roxana Bucur :

    Scump si mancare de calitate slaba. Nu mai este ce a fost odata Cocosatu’ . Doar numele a ramas. Nu mai merg acolo. Ciorba de burta o apa chioara cu cateva fasii de burta gelatinoase si scarboase. Am mancat pe jumatate pt ca imi era foame . Micii – nimic special. Nu recomand.

  • Marian Niculescu :

    Păi, să vă spun eu cum am fost ridicați de la masă, în seara asta, după ce am apucat să comandam, pe motiv că, din greșeală au încurcat rezervările?
    Rușine!!!
    Ne-am simțit ca ultimii oameni!

    • Roxana Bucur :

      Scump si mancare de calitate slaba. Nu mai este ce a fost odata Cocosatu’ . Doar numele a ramas. Nu mai merg acolo. Ciorba de burta o apa chioara cu cateva fasii de burta gelatinoase si scarboase. Am mancat pe jumatate pt ca imi era foame . Micii – nimic special. Nu recomand.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close