Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna 

Bucatarie urbana creativaAm revenit la Frank Bistro, mancarea la fel de buna. Am luat o tocana cu fructe de mare, mamaliga cu ciuperci si parmezan, foarte bune, si niste paste care ar fi fost si mai bune daca erau mai putin iuti. Restul la fel, inclusiv comentariul despre preturile mari, mai putin chelnerita adorabila, pe care nu am mai vazut-o. (GB – aprilie 2019)

Frank Dessert Bar s-au repozitionat si au redeschis acum cateva zile ca bistrou, dupa ce inainte fusesera preponderent un magazin de deserturi cu cate ceva de-ale gurii, cat sa-ti astamperi foamea. Acum se si numesc, pe lung, Frank – Bistro. Dessert Bar, ca sa fie mai clar.

Sunt la subsolul (poti sa-l consideri si demisol, la o adica) unei cladiri de birouri din Piata 1 Mai, chiar vizavi de Trattori Il Calcio de pe Clucerului. Au un salon foarte mic, cu vreo doua sau trei mese, in care nu prea-ti vine sa stai, daca nu-ti plac subsolurile. Ei au facut tot ce au putut ca sa-l faca sa arate bine, totusi… Surprinzator, bucataria e mult mai mare decat sala, am zarit-o printr-o usa deschisa. Vara au noroc ca pot face o mica terasa in fata, care arata binisor – vedeti in poze. Oricum, e greu de imaginat ce altceva mai bun ai putea face in spatiul acela ingust.

Frank Dessert Bar are mancare de bistrou in toata regula.

Dar si mai mult decat atat, e un meniu destul de creativ, pare sa fie facut de cineva care stie bine cum merg lucrurile intr-o bucatarie moderna. Am luat o supa rece de legume (ardei, morcovi, cred, si nu imi mai aduc aminte ce), chiar buna, un fel de bulz cu ciuperci deasupra, bun, de asemenea, si creveti fondue, intr-o branza pe care ei au descris-o ca foarte speciala, buni, intr-adevar, desi nu am apucat sa manac prea mult din ei pt ca ma grabeam, si, pe de alt aparte, nici nu m-am lamurit daca balta din tigaita era de la branza topita sau era ulei suplimentar, probabil inutil.

Serviciul a fost interesant la Frank Dessert Bar, cu o chelnerita adorabila – cea din poza. Preturile marisoare, de bistrou „de suprafata”, insa la mancare se pot masura cu oricare alt bistrou mare, asa ca raman in limita rezonabilului. Nu au vinuri romanesti. Am renuntat si am facut si o economie, pe deasupra.

Frank Dessert Bar e un bistrou cu mancare buna, in ciuda aspectului neprimitor, sper sa le mearga bine, desi pare un pariu cam riscant. Trebuie sa stii dinainte de ei, pentru ca altfel cu greu ti-ai imagina ca se mananca atat de bine in ceva cu forma de cavou, si nu prea-ti vine sa cobori doar ca sa incerci… (GB – iunie 2018)

Frank Bistro & Dessert Bar, bucatarie urbana la Piata 1 Mai

Data actualizarii: 27/09/2020

Frank Bistro & Dessert Bar  - Str. Postelnicului, nr. 112 (Piata 1 Mai)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close