Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

PizzaMania pare că s-a resemnat cu statutul de cantină corporatistă...

2244 vizite 1 comentarii

Pokeful, sau cum legumele sănătoase iau locul brânzeturilor grase ...

178 vizite

The Saint 139, cocktail-bistrou curajos în clădirea H Victoriei 13 ...

82 vizite

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

1788 vizite

Osteria Zucca, restaurantul cu chelneri bine informați Știu că n...

2336 vizite

George’s Fisheries, micul local ca din filmele italiene al lui Georg...

40 vizite

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

107 vizite

Stadio Park au ales segmentul popular Au fost mai multe restaurante...

1695 vizite

Ever After by Gram completează ambianța din ce în ce mai neo-boemă...

604 vizite

Elephante Champagne & Tapas, alt restaurant care aduce Bucureștiu...

1249 vizite

Cannoleria lui Andrea Di Russo s-a mutat cu tot cu atmosferă Am f...

2867 vizite

Ce nu pare să știe cheful de la Luna Cafe & Bistro Am revenit...

3410 vizite

Officina 29, Bistrot Italiano de care era mare nevoie în cosmopolitul...

1310 vizite

Să nu uitați să salutați primii când intrați la Maison des Crepe...

433 vizite

Mon Paris s-a mutat în singura casă nealiniată de pe Dacia Au fo...

427 vizite

Le Blanc pentru petrecăreții din Drumul Taberei Mi-am propus să ...

980 vizite 2 comentarii

Cantina Rare House pentru corporatiștii civilizați și dedicați job...

337 vizite 3 comentarii

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant... Exist...

316 vizite

Gram Bistro, cantina de care corporatiștii aveau nevoie Gram B...

1384 vizite

Galletto a rămas singurul restaurant deschis în pandemie în zona lo...

238 vizite

Bella Santiago e cheia corectă de lectură Santiago Kitchen nu...

781 vizite 2 comentarii

Neoane, betoane și un chef distrat la Game On Game On e unul d...

769 vizite

Rekolta continuă boema cuminte și precaută a lui Rendez-Vous A f...

1891 vizite

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asa Au fost ...

6330 vizite 1 comentarii

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

3545 vizite 3 comentarii

AltFel la a o noua incercare Nu e usor sa faci un local de succes i...

2787 vizite 1 comentarii

Cucinetta e un adevarat mic bistrou italian Cucinetta a schimbat prop...

6158 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

3639 vizite

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasa Colonial Lounge e cel...

1733 vizite 2 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita ever A...

1480 vizite

Graffiti Urban Food Cotroceni, cantina cu acvariu M-am uitat si pe ...

1245 vizite 2 comentarii

Naneti e un mic bistrou de pizza, supe si paste, iar de curand au adau...

478 vizite

Beijing Garden, o cantina chinezeasca in Pipera Plaza Iar am mers p...

3129 vizite

Le Boutique, Food Concept Store-ul lui omu cu ochi albastri De ...

1406 vizite

Sushi Time, ceva cu care Hotel Lafayette nu se poate mandri defel... ...

394 vizite

Oare de ce i-or fi spus Passione Ristorante? Passione e un mic rest...

2899 vizite

Casa Myt te duce intr-o calatorie nostalgica inapoi in timp Am ...

1705 vizite 3 comentarii

La Souk au modernizat deocamdata doar preturile. Mancarea mai asteapta...

5092 vizite 4 comentarii

Lucruri cinstite la Winestone Victoriei 37 Am revenit la Winest...

2439 vizite

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

2411 vizite

E bine la Trattoria della Nonna daca iti setezi asteptarile corect ...

1141 vizite

Shocul kelnerului de la Copper’s Pub Am trecut de la multe ori pe...

2516 vizite 2 comentarii

Pippo, tatal frumoasei brunete de la Pippo’s... Pippo’s ins...

3479 vizite 6 comentarii

Chelnerita de la Cent’anni, singurul subiect de scris despre acest r...

1179 vizite

Vitrinele Nuba din Beller, de o mie de ori mai frumoase decat vitrinel...

4517 vizite 1 comentarii

Politica si Delicateturi, un restaurant care-si selecteaza clientii ...

14156 vizite 3 comentarii

Mezzaluna, pentru cei care au destul timp ca sa o traga pe pisica Luna...

2661 vizite

Enjoy, sau cum sa fii fraierit fara sa te superi prea tare Enjo...

1125 vizite

CAU promoveaza vita si porcul din Spania CAU  o mica macelarie...

3741 vizite

Unde o fi exceptia de la Trattoria Lugo Cucina Italiana? Chiar in ziu...

2337 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va serveste

Ublo Caffe, bistrou cu bucatarie urbana si cafenea in strada CluceruluiPrin vara, chiar cand au deschis cafeneaua-bistrou, un cetatean ce parea sa fie stapanul stabilimentului m-a dat afara din localul lui. Daca era chiar patronul, inseamna ca e barbatul incantatoarei fapturi despre care voi scrie mai jos. Atunci mi-am zis ca nu voi mai trece pe la ei, insa curiozitatea a fost mai tare decat orgoliul…

In casa aceea in care Clucerului se taie cu Docentilor a fost o buna bucata de vreme un bistrou, La Bonne Tarte. Nu era el nici rau, dar nici grozav. Au inchis in primavara lui 2017 si m-am tot mirat ca un astfel de loc, construit special spre a fi un comert, sta nefolosit mai bine de un an.

Dar intr-o zi, trecand pe strada, am vazut miscare inauntru si ca scrie pe el Ublo Caffe. Ba mai mult, intrand am aflat ca va fi si bistrou, ca se va putea manca pe saturate acolo. Foarte bine, mi-am zis!

Ublo Caffe are un singur salon, destul de incapator, intr-o terasa inchisa ermetic, o extensie construita ulterior a unei case vechi din acest elegant cartier al orasului. Pentru ceea ce vrea sa fie, e amenajat foarte bine: tineresc, citadin, colorat, luminos de la peretele de sticla dinspre Docentilor. Muzica stridenta, deranjanta.

Meniul e surprinzator de lung pentru ceva ce te face sa crezi la inceput ca e o cafenea. Bucatarie urbana, in general, feluri relativ simple si usor de facut. Destul de conservator, insa, nu am gasit acolo feluri de mancare nemaiauzite, ci doar cateva combinatii mai putin obisnuite.

Noi am luat o salata de vinete foarte buna, icre la fel, o supa de dovleac cu mar caramelizat foarte buna, si ea. Pana si pastele cu somon si cu mult prea mult sos au fost bune. Preturile rezonabile, mai ales ca si portiile erau destul de mari.

Mancarea a fost mai buna decat ne asteptam la Ublo Caffe. Insa surpriza cea mai mare a venit de la personajul de film din poza, pe care Cristi, vecinul lor, a recunoscut-o ca fiind stapana magazinului de haine de alaturi, din aceeasi casa.

Si adorabila creatura ne-a dat toate detaliile lipsa, intr-adevar! Ea si probabil cel care m-a dat afara din restaurant sunt cununati si fac afaceri impreuna. Au un atelier si un magazin de haine cealalta latura a marchizei, cea de pe Clucerului, si Ublo Caffe in partea cealalta. El se ocupa doar de bistrou, ea se ocupa de magazinul cu haine, dar si de cafenea, cand are timp, fiindca ii face placere. Si se vede bine cu cata placere o face. O bucurie molipsitoare, foarte apreciata de catre clienti, fara indoiala.

Asadar, Ublo Caffe e un loc chiar interesant de vizitat, de mancat bine si fara multi bani, sau de stat in tihna cu o cafea in fata. Si poate ca nu ar strica sa dati un telefon inainte, sa vedeti daca e si incantatoarea faptura acolo (mi-a spus numele, dar l-am uitat), va fi o placere in plus. Si invers, daca vedeti un cetatean mai catranit in spatele barului, aveti grija cum va puratati, sa nu va scoata afara, in ger… (GB – Decembrie 2018)

Ublo Caffe, bistrou cu bucatarie urbana si cafenea in strada Clucerului

 

Data actualizarii: 02/09/2019

Ublo Caffe  - Str. Clucerului, nr. 54 (prin Docentilor)

  • Anonim :

    Un Bistro de Nota 10

  • Marius :

    Nu am inteles de ce te-a dat „patronal” afara, ce probleme ai vazut/gasit ? Impresia lasata mie de articol este ca nu e complet si a fost scris fara niciun argument.
    Am fost o data in locatie si a fost super, astazi o sa merg a doua-a oara la masa de pranz. Voi reveni pe topic daca e sa gasesc ceva care sa sustina ce ai scris in articol.

  • cris :

    recomand !

  • Cojak the skin head!! ;) :

    Am fost recent, in locatie pot spune ca pentru un moment dat am avut impresiea ca sunt intr-o brasserie Vieneza. Pare a fi un local de viitor care ar avea mare succes, in ciuda zonei extrem de pretentioasa si foarte atenta la totate detaliile, BIG UP!!

  • anna :

    Jos palaria!!! celor doua personaje….chiar mi a placut sa va vad aici…gura lumii n o opreste nimeni, si tu stii bine asta tocmai de aceea te admir!!! Tineti o tot asa!!!

  • Niki :

    Un bistro cu gust

  • Anonim!!! :

    Mancarea este pusa in farfurii cu mana goala fara manusi si fara sa se foloseasca ustensilele din bucatarie cum ar fi o lingura sau clestii pt spaghete patronii tipa la angajati ca si cum ar fi propietatea lor spaga se imparte cu patronul jumi juma si la sfarsit de zi daca vrea sa iti dea din jumatatea rezervata angajatilor daca ia placut de fata ta in ziua aia

  • Anonim :

    Excelenta supa de dovleac!!!!!!!

  • Nu conteaza :

    Mâncarea este foarte proasta, am mâncat o supa crema de Mazăre care avea o tona de ulei nu se face așa ceva

  • Irina Banica :

    Nu va chinuiți sa faceți reclama buna… sunteți oameni minunați!! Nu este adevărat ce se spune

  • Laugh now cry later :

    D-abia așteptam sa se redeschidă acel local,este mult mai bine pus la punct ca cel de odinioară,calitate superioară,angajați super ok și o atmosfera relaxanta,big up!!

  • T :

    Din contra.. servirea este impecabila.
    Cafeaua este minunata. Tipa care lucreaza acolo este un barista. Barista pe intelesul tau, este acea persoana pasionata si dedicata in pregatirea cafelelor. Mi-a servit un latte exceptional si nu mai zic despre latte art.
    Cand faci o imagine proasta unui pub/cafenea/restaurant, adu si argumente.
    Pot spune ca esti un prostanac, dar daca nu aduc argumente solide si dovezi, nu pot demonstra nimic.
    Stim cu totii ca mai sunt si persoane extrem de absurde si care cauta perfectiunea peste tot, dar nu va mai obositi 🙂 asa ceva nu exista si nici nu a existat, iar prin asta tind sa cred ca esti una dintre ele.
    Cu siguranta ai dat peste o mica neintelegere acolo, te-ai fustrat instant si te-ai gandit sa le faci o imagine proasta. Cred ca habar nu ai ce este munca si pe langa asta, nici nu stii s-o apreciezi.
    In cazul asta, pentru cei ce au dat peste acest articol, va propun intai sa vedeti cu ochii vostri si apoi sa va formati propria impresie. Nu fiti parte din „turma”.

  • Anonim :

    Nu știu de ce și nu știu nici cum.
    De ce oameni buni va bateți cu pumnii in piept, doar pentru a face rau? Ai încercat doar sa intri in locatie? Sa vezi ce oameni găsești acolo, cum te întâmpina ca și cum va Cunoaște-ți de o viața, ca și cum nu ai fii client ci un simplu prieten ce vine in vizita!
    Mâncarea este excelenta, de la aspect pana la gust! Cafeaua îți este oferită plină de entuziasm și de bucurie, cu desene frumoase și un gust minunat!
    Acolo totul este frumos, un spirit de “bun venit acasă”
    Răul se face foarte ușor, jalnic!