Restaurantele Restocracy cu bucatarie libaneza, persana si alte arabesti din Orientul Mijlociu si Nordul Africii

Ord. dupa

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu in primele cateva cele ma...

6686 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

6523 vizite

Zaitoone, restaurant libanez cu clientela mondena Zaitoone e un res...

4221 vizite 5 comentarii

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

5424 vizite

Piccolo Mondo a ramas Piccolo Mondo! Stiu restaurantul acesta liban...

6815 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

9165 vizite 6 comentarii

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

3892 vizite

Luxul oriental asa cum il puteti vedea in putine alte locuri Am fos...

1743 vizite

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

3262 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Piccolo Mondo a ramas Piccolo Mondo!

Stiu restaurantul acesta libanez din Bucuresti de cand s-a deschis, si de fiecare data am mancat foarte bine la ei. Cu o singura exceptie, despre care am scris data trecuta. Atunci mi-au dau un sos care nu era sos. A fost un accident, fara indoiala, pentru ca toti cei cu care am vorbit intre timp mi-au spus ca nimic nu s-a schimbat acolo. Si eu am vazut la fel, la ultima vizita. Si in farfurie, si pe terasa, si pe pereti, chiar si figurile matusalemice si binecunoscute de chelneri de meserie. Amestecati printre unii din alte generatii si cu alte gesturi, e drept. Da, Piccolo Mondo e Piccolo Mondo pe care il stiti… (GB – noiembrie 2019)

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani

A fost o surpriza sa gasesc o mancare ceva mai putin buna la Piccolo Mondo, de vreme ce acest restaurant e cunoscut tocmai prin constanta calitatii mancarii lui libaneze. In primul rand, ne-au dat lipie din punga, ca o carpa. Apoi, limba si creierul pe care le iau la Piccolo Mondo de ani si ani, aveau de aceasta data sosul doar din ulei, nu din lamaie si ulei, cum era odata si cum ar fi trebuit sa fie.

Serviciul cam industrial si impersonal, din cauza traficului mare. Personal numeros, unii deschisi si simpatici, altii nu. Au aer conditionat pe terasa, niste aparate mari, mobile, nu doar ventilatoare sau stropitori, ceea ce nu am prea am mai vazut in oras. Mesele de pe terasa mult prea apropiate. Daca nu as fi fost foarte atent, as fi riscat sa iau paharul de apa sau vreun servetel al vecinului de la alta masa. In rest, toate bune, asa cum le stim la batranul Piccolo Mondo de cand lumea…

Piccolo Mondo ramane, totusi, un nume de referinta pe marea piata a restaurantelor orientale din Bucuresti. Unii spun ca inca e cel mai bun, altii poate ca nu-l pun pe primul loc, insa din primele cateva nu cred ca i-ar scoate nimeni – cel putin deocamdata… (GB & KM – august 2018)

Exact la fel ca Piccolo Mondo de acum 20 de ani, ceea ce e mai degraba de bine…

Pentru cine nu e din Bucuresti, cand ii spui de un restaurant cu numele de Piccolo Mondo, cred ca la orice se gandeste, numai ca acesta ar fi un restaurant libanez nu. E unul dintre restaurantele cele mai vechi ale noului Bucuresti, de dupa 89. E in acelasi loc de cand il stiu eu, din 1993, pe Clucerului, foarte paroape de Piata 1 Mai. Au o cladire cu mai multe etaje, in care e si un hotel pe undeva, cred ca la etajele de mai sus.

Piccolo Mondo ocupa parterul si primul etaj, doua sali mari. Au o terasa deschisa, dar acoperita la parter, si una si la etaj, inchisa acum, dar cu ferestre detasabile, deasupra celei de jos. E amenajat dupa alte standarde decat cele cu care suntem obisnuiti acum, e oarecum din alt film si din alte vremuri, cu … (citeste tot)

Piccolo Mondo, restaurantul libanez din strada Clucerului, in Bucuresti

Save

Restaurante in care se fumeaza

Restaurante din Bucuresti in care se fumeaaza in mod grobian, in dispret total fata de legile in vigoare si fata de ceilalti clienti, cu permisiunea, sau chiar cu incurajare din partea personalului: ...

Data actualizarii: 13/11/2019

Piccolo Mondo  - Str. Clucerului, nr. 9 (Piata 1 Mai)

piccolo-mondo-restaurant-libanez-evaluare-restocracy