Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

Afiseaza

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu

Meniul reprezinta fara doar si poate elementul principal al unui eveniment, va asteptam la un masterclass dedicat exclusiv preparatelor pentru evenimente.
➡️15 – 16 – 17 Februarie
➡️Chef Cristian Fratieanu care are o vasta experienta peste hotare in una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, cu peste 1000 de nunti la activ si evenimente realizate pentru cele mai cunoscute companii si pentru echipe de fotbal din Premier League.
📋Tematica:
➡️Starters
✅Chicken liver parfait cu jeleu de zmeura si dulceata de ardei iuti.
✅Cod fillet, velouté de lemongrass si mazare, crisp si salsa.
✅Mini Quiche cu piept de rata afumat, gorgonzola si texturi de rosie.
✅Balotina din obrajor de porc confiat in crusta de porumb,  cu prune afumate, piure de prune si emulsie de ardei copti.
✅Somon confiat cu piure de avocado, ulei de marar, castraveti compressed, thai dressing si salata de micro ierburi.

➡️Main Courses
✅Muschi de vita cu piure de ciuperci, cartofi dauphinoise, sauté de ciuperci pleurotus si bernez cu trufe.
✅Piept de rata cu texturi de dovleac, para posata si sos de vin rosu.
✅Fille de somon in crusta de susan cu miere, piure de mazare cu aroma de wasabi, spanac sotat, crisp de orez si sos olandez cu wasabi.
✅Fillet de dorada cu broccoli prajit, cuib de praz si sos de unt cu capere, rosii cherry si masline kalamata.
✅Muschiulet de porc in cenusa, piure de conopida coapta, conopida prajita cu dressing asiatic, boabe de mustar murat in casa, crackling (sorici expandat) si sos Demi-Glace.

➡️Dessert cadou
✅Tarta de ciocolata, crumble de migdale cu portocale, chantilly cream.
✅Tarta de lamaie, crumble de vanilie cu lamaie. chantilly cream.

➡️Masa de pranz, se serveste aici, este de fapt o sesiune de comunicare despre organizare & eficientizare a activitatii in timpul evenimentelor.

📋Fiecare participant primeste un suport de curs cu toate retetele realizate in timpul masterclass-ului.

Info & inscrieri:
☎️ 0767630734
📧dincaramonamaria@gmail.com

Parteneri:

  • Deliciu de Ciocolata
  • Microgreens Romania
  • Horeca Culinary School (Informare de presa – februarie 2022)

Preparate MODERNE pentru Evenimente masterclass bucuresti horeca culinary school Chef Cristian Fratieanu

Data actualizarii: 01/02/2022

  • Diana Dolcos :

    Bună ziua! As dori sa știu un preț! Va mulțumesc!

    • Daniel Catoi :

      Buna ziua! Pentru detalii si inscrieri, va rog, sa apelati numarul de contact mentionat in anunt. Multumim! Daniel

  • Dă-i un răspuns lui Diana Dolcos Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close