Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu

Meniul reprezinta fara doar si poate elementul principal al unui eveniment, va asteptam la un masterclass dedicat exclusiv preparatelor pentru evenimente.
➡️15 – 16 – 17 Februarie
➡️Chef Cristian Fratieanu care are o vasta experienta peste hotare in una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, cu peste 1000 de nunti la activ si evenimente realizate pentru cele mai cunoscute companii si pentru echipe de fotbal din Premier League.
📋Tematica:
➡️Starters
✅Chicken liver parfait cu jeleu de zmeura si dulceata de ardei iuti.
✅Cod fillet, velouté de lemongrass si mazare, crisp si salsa.
✅Mini Quiche cu piept de rata afumat, gorgonzola si texturi de rosie.
✅Balotina din obrajor de porc confiat in crusta de porumb,  cu prune afumate, piure de prune si emulsie de ardei copti.
✅Somon confiat cu piure de avocado, ulei de marar, castraveti compressed, thai dressing si salata de micro ierburi.

➡️Main Courses
✅Muschi de vita cu piure de ciuperci, cartofi dauphinoise, sauté de ciuperci pleurotus si bernez cu trufe.
✅Piept de rata cu texturi de dovleac, para posata si sos de vin rosu.
✅Fille de somon in crusta de susan cu miere, piure de mazare cu aroma de wasabi, spanac sotat, crisp de orez si sos olandez cu wasabi.
✅Fillet de dorada cu broccoli prajit, cuib de praz si sos de unt cu capere, rosii cherry si masline kalamata.
✅Muschiulet de porc in cenusa, piure de conopida coapta, conopida prajita cu dressing asiatic, boabe de mustar murat in casa, crackling (sorici expandat) si sos Demi-Glace.

➡️Dessert cadou
✅Tarta de ciocolata, crumble de migdale cu portocale, chantilly cream.
✅Tarta de lamaie, crumble de vanilie cu lamaie. chantilly cream.

➡️Masa de pranz, se serveste aici, este de fapt o sesiune de comunicare despre organizare & eficientizare a activitatii in timpul evenimentelor.

📋Fiecare participant primeste un suport de curs cu toate retetele realizate in timpul masterclass-ului.

Info & inscrieri:
☎️ 0767630734
📧dincaramonamaria@gmail.com

Parteneri:

  • Deliciu de Ciocolata
  • Microgreens Romania
  • Horeca Culinary School (Informare de presa – februarie 2022)

Preparate MODERNE pentru Evenimente masterclass bucuresti horeca culinary school Chef Cristian Fratieanu

Data actualizarii: 01/02/2022

  • Diana Dolcos :

    Bună ziua! As dori sa știu un preț! Va mulțumesc!

    • Daniel Catoi :

      Buna ziua! Pentru detalii si inscrieri, va rog, sa apelati numarul de contact mentionat in anunt. Multumim! Daniel

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close