Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona Dorobantilor – Floreasca –...

Ord. dupa

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Mi-am regasit pianul la A46!Una dintre cele mai frumoase și umbro...

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

Autoservire Dorobanti este o cantina cu un meniu multicuisine, situata...

Ca in marile metropole bogateAviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

Bistro Dorobanti este un local cu autoservire, situat pe Calea Doroban...

Bistro Mangerie este un bistrou cu bucatarie frantuzeasca, situat pe s...

Am plecat si nemancat si plin de grasime!Luna octombrie a ince...

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Cel mai prost pranz din memoria recentaBolta Rece a fost un restau...

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

Bucataria Romaneasca e un fast-food cu autoservire in zona Calea Flore...

Pentru mulți, Bucătăria.localfood intră automat în categoria rest...

Burgerati și la Chocoloco, o combinație interesantăIa uitați c...

Cafelier este o cafenea situata la Piata Romana din Bucuresti, pe bule...

Caffe Pascucci este un coffee shop si terasa, situat pe Calea Dorobant...

Cannoleria lui Andrea Di Russo s-a mutat cu tot cu atmosferăAm f...

Cau, surpriza plăcută a sfârșitului de an în BucureștiEu cre...

Chefs Experience este un restaurant cu specific international, situat ...

Chez Toni e unul dintre cele mai bune restaurante libaneze din Bucures...

Chocolat Dorobanți revine în Beller, de unde a plecatChocola...

Cibo e Vino este o pizzerie cu livrare sau take away, situata in zona ...

Ciorbarie  este un foarte mic bistrou fast-food cu mai multe feluri d...

Ciorbe si Placinte basarabene pentru dorobantistiAm vazut pana acu...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de GaulleNu sunt m...

Dami, restaurantul coreean bine cunoscut de cei care trebuiau să-l cu...

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

Danielli Pizzeria e un mic bistrou de pizza mai mult pentru luat acas...

Das BOB Kaffeehub este o cafenea situata pe Calea Dorobantilor, nr. 32...

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel...Am revenit dupa un an si ceva...

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesuluiEvreii acestia au mai m...

Due Amici isi fac o virtute din neschimbare Dupa aproape doi ani, am ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

Elephante Champagne & Tapas, alt restaurant care aduce Bucureștiu...

Emozia Appartamento este o cafenea de specialitate situata la Piata Do...

Exclusive Zone Lounge este un  local high-class, cigar lounge elegant...

E placut si linistit la Exile, restaurantul lui Romica, personajul de ...

Farinella: exact ce trebuia, unde trebuia si cand trebuiaFarinella...

Fico Gelato & More e mai degrabă nici, nici, decât și, și... ...

Fine Food, bistrou cu băcănie și o mare terasăFine Food gourme...

A revenit gustul la Fior di LatteAm revenit la Fior di Latte p...

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu intre primele cateva cele...

Fratellini Bistro, un restaurant retro-conservator, ca și clădirea ...

Sa mancam la Frudisiac pentru a nu muri de foame!Liniste de data a...

Afiseaza

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristocratică

Un restaurant excelent – și nu doar pe specificul lui, adică pește și fructe de mare, ci așa, cu totul. Dintre mâncărurile noi pe care le-am descoperit acum au fost creveții cu sos de brânză Feta, care concurează, și cu șanse bune chiar să-i întreacă, cu faimoșii lor creveți în sos de unt. Revin cu plăcere la ei, de fiecare dată… (George Butunoiu – ianuarie 2022)

Bucharest Degustation Tour 2019, meniul de degustare Mesogios e unul dintre restaurantele mari, cunoscut in toate colturile Bucurestiului, deja. Si nu doar pentru ca a fost primul restaurant de peste si fructe de mare ce a introdus conceptul cu clientul care-si alege pestele proaspat direct din galantarul cu gheata. Acum sunt multe restaurante care fac asta. Aproape toate cele care se pozitioneaza cu acest specific, as spune, insa atunci au facut pionierat.

E un restaurant impecabil, foarte curat, bine amenajat, elegant, in cea mai frumoasa zona a Capitalei, cu una dintre cele mai frunoase gradini. Fete de masa albe, nu pereti daramati, nu tubulaturi atarnand din tavan. Pestele excelent, ca de fiecare data, gatit de cheful grec Petros Tsogkidis, foarte talentat si serios. Clienti sofisticati, umblati prin lume. Serviciul placut, nestresat. Mie imi place mult de Mesogios, mi-a placut de ei de cand ii stiu. (GB – februarie 2020)

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare

Mesogios Bucharest degustation Tour 2019 meniul de degustare Am revenit la Mesogios dupa exact un an de la ultima vizita si la cateva zile la premiul pe care l-au primit din partea noastra ca fiind cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti. Parca l-am gasit mai bine amenajat decat imi aduc aminte. Totul e foarte frumos la Mesogios, impecabil de curat, foarte placut.

Mancarea la fel de buna, peste si fructe de mare proaspete, cele mai multe pe gratar, fara retete sofisticate, bazandu-se in cea mai mare parte pe calitatea produselor si a ingredientelor. (GB – februarie 2018)

Aceeasi cunoscuta mancare Mesogios, acum si intr-o mare casa cu o mare gradina.

Mesogios din Primaverii pare sa fie fratele mai mic, dar mai bogat, al vechiului si cunoscutului restaurant Mesogios de pe Calderon, acolo de multa vreme, desi pe site-ul lor nu se pomeneste nimic despre acest al doilea Mesogios. Are doar o pagina separata de Facebook. Noul Messogios din cartierul Primaverii, cu fata spre parcul Bordei, e deschis de curand, in a doua parte a lui 2016, cred, in locul unui alt restaurant grecesc, Ellinikon, care nu a mers prea bine. Au casa in care a locuit Zaharia Stancu, un cunoscut scriitor de pe vremea si simpatizant al comunistilor. Nu au intrare pe bulevard, pe Mircea Eliade, ci lateral, pe Helesteului.

Spre diferenta de cei de la Ellinikon, care au spoit putin peretii si au dat cu ceva vopsea in culori mediteraneene pe usi si pe geamuri, cei de la Mesogios au luat lucrurile mult mai in serios si… (citeste tot)

Bucataria Mesogios
Elegantele saloane Mesogios

Terasa dinspre Parcul si Lacul Bordei

La Pescaria Dorobantilor

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Dorobantilor prind pestele cu mana in Delta...“George, acela e peste adevarat, foarte proaspat, adus direct din Dunare si din Delta...

La Pescaria Dorobantilor, octombrie 2018

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai bun mancarii...Nu mai repet ce am spus data trecuta despre La Pescaria Dorobantilor, doar ca acum mi se pare ceva mai ingrijit...

Eugen Tudosie, manager Mesogios Primaverii

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios Primaverii, unul dintre cele mai renumite restaurante cu specific de peste si fructe de mare din Capitala. Eugen activeaza inca di...

Data actualizarii: 06/02/2022

Mesogios Seafood  - Str. Helesteului, nr. 30

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close