Resstaurante si alte localuri cu servicii care au lasat o amintire placuta

Ord. dupa

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteană A fost un restau...

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătate Primu...

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta ...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din București Sun...

1 comentarii

Blue Margarita, un restaurant sud-american adevărat Blue Marga...

Nu mergeți la Teheran cu femeia dacă sunteți încă în faza premer...

1 comentarii

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

Le Bistrot Francais are un nou mare chef! Aristocratic elegantu...

10 comentarii

POT, probabil următorul hotspot monden al Bucureștiului bogat POT...

2 comentarii

La Taifas in pandemie Am revenit La Taifas in plina pandemie, cand ...

Godai peste o saptamana Am revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

1 comentarii

Angelica Ilie a inceput sa faca si bucatarie fina la Pata Negra. Am...

2 comentarii

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

12 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita ever A...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

1 comentarii

CPWHF, noua generatie de mini-localuri hipster CPWHF inseamna Coffe...

Le sugerez sa puna niste polite cu cateva carti la B4 Market. S-ar put...

ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine... ...

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am to...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

2 comentarii

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

5 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

Ublo Caffe, un bistrou in care ar fi bine sa stiti dinainte cine va se...

14 comentarii

ZEN Garden - Trag nadejdea ca doamnele de la Zen Garden vor reda intr-...

1 comentarii

Trofic: a bohemian eatery, une mangerie boeme, cum s-ar spune... Am...

1 comentarii

Belli Siciliani - Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film it...

8 comentarii

Grai, un nou nume pe lista scurtă a restaurantelor cu Noua Bucătări...

Afiseaza
comentarii

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristocratică

Un restaurant excelent – și nu doar pe specificul lui, adică pește și fructe de mare, ci așa, cu totul. Dintre mâncărurile noi pe care le-am descoperit acum au fost creveții cu sos de brânză Feta, care concurează, și cu șanse bune chiar să-i întreacă, cu faimoșii lor creveți în sos de unt. Revin cu plăcere la ei, de fiecare dată… (George Butunoiu – ianuarie 2022)

Bucharest Degustation Tour 2019, meniul de degustare Mesogios e unul dintre restaurantele mari, cunoscut in toate colturile Bucurestiului, deja. Si nu doar pentru ca a fost primul restaurant de peste si fructe de mare ce a introdus conceptul cu clientul care-si alege pestele proaspat direct din galantarul cu gheata. Acum sunt multe restaurante care fac asta. Aproape toate cele care se pozitioneaza cu acest specific, as spune, insa atunci au facut pionierat.

E un restaurant impecabil, foarte curat, bine amenajat, elegant, in cea mai frumoasa zona a Capitalei, cu una dintre cele mai frunoase gradini. Fete de masa albe, nu pereti daramati, nu tubulaturi atarnand din tavan. Pestele excelent, ca de fiecare data, gatit de cheful grec Petros Tsogkidis, foarte talentat si serios. Clienti sofisticati, umblati prin lume. Serviciul placut, nestresat. Mie imi place mult de Mesogios, mi-a placut de ei de cand ii stiu. (GB – februarie 2020)

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare

Mesogios Bucharest degustation Tour 2019 meniul de degustare Am revenit la Mesogios dupa exact un an de la ultima vizita si la cateva zile la premiul pe care l-au primit din partea noastra ca fiind cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti. Parca l-am gasit mai bine amenajat decat imi aduc aminte. Totul e foarte frumos la Mesogios, impecabil de curat, foarte placut.

Mancarea la fel de buna, peste si fructe de mare proaspete, cele mai multe pe gratar, fara retete sofisticate, bazandu-se in cea mai mare parte pe calitatea produselor si a ingredientelor. (GB – februarie 2018)

Aceeasi cunoscuta mancare Mesogios, acum si intr-o mare casa cu o mare gradina.

Mesogios din Primaverii pare sa fie fratele mai mic, dar mai bogat, al vechiului si cunoscutului restaurant Mesogios de pe Calderon, acolo de multa vreme, desi pe site-ul lor nu se pomeneste nimic despre acest al doilea Mesogios. Are doar o pagina separata de Facebook. Noul Messogios din cartierul Primaverii, cu fata spre parcul Bordei, e deschis de curand, in a doua parte a lui 2016, cred, in locul unui alt restaurant grecesc, Ellinikon, care nu a mers prea bine. Au casa in care a locuit Zaharia Stancu, un cunoscut scriitor de pe vremea si simpatizant al comunistilor. Nu au intrare pe bulevard, pe Mircea Eliade, ci lateral, pe Helesteului.

Spre diferenta de cei de la Ellinikon, care au spoit putin peretii si au dat cu ceva vopsea in culori mediteraneene pe usi si pe geamuri, cei de la Mesogios au luat lucrurile mult mai in serios si… (citeste tot)

Bucataria Mesogios
Elegantele saloane Mesogios

Terasa dinspre Parcul si Lacul Bordei

La Pescaria Dorobantilor

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Dorobantilor prind pestele cu mana in Delta... “George, acela e peste adevarat, foarte proaspat, adus direct din Dunare si din Delta...

La Pescaria Dorobantilor, octombrie 2018

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai bun mancarii... Nu mai repet ce am spus data trecuta despre La Pescaria Dorobantilor, doar ca acum mi se pare ceva mai ingrijit...

Eugen Tudosie, manager Mesogios Primaverii

Eugen Tudosie are 38 de ani si este managerul restaurantului Mesogios Primaverii, unul dintre cele mai renumite restaurante cu specific de peste si fructe de mare din Capitala. Eugen activeaza inca di...

Data actualizarii: 06/02/2022

Mesogios Seafood  - Str. Helesteului, nr. 30

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close