Nicu Hotin, sef de sala sau chelner la Casa Doina, acolo de 27 de ani; chelner de meserie si prin vocatie, de moda veche, asta a facut toata viata, probabil o va face si in continuare. Bine facut si foarte in forma, cu chef de vorba, iti vine sa-l pui sa povesteasca tot ce a vazut el in atatia ani in locul prin care au trecut si s-au intamplat multe… (GB – martie 2017)
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (213)
Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...
... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...
Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...
Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...
S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...
Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...