Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

AROME A LA NIKOS!

Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au îndrăgostit de preparatele din tavernele grecești. Tocmai de aceea,  am făcut tot posibilul să aducem savoarea gustului autentic al acestor preparate la malul Mării Negre, prin lanțul de taverne deschise începând cu anul 2012 in Constanța în următoarele locații: Restaurant Bld. Tomis nr. 44, Restaurant Bld. Tomis nr. 109, Restaurant Mamaia Nord, Restaurant Mamaia Casino, Restaurant Mamaia, Hotel Ten.

Din dorința de a duce povestea Nikos Greek Taverna mai departe, din toamna 2017, am deschis o noua locație în București, cu serviciu delivery, pe Bdul Burebista nr. 2 (zona Piața Alba Iulia), care vă pune la dispoziție un local cu un decor pitoresc și plin de confort.

Ceea ce face mâncarea noastră cu adevărat specială este însăși autenticitatea sa. Totul este preparat după rețete 100% originale, din zona de nord a Greciei, cu o mare atenție în ceea ce privește selecția ingredientelor de cea mai bună calitate, importate de acolo, în marea lor majoritate.
Simți spiritul grecesc atunci când iei masa, la restaurant sau în confortul propriei case, prin serviciul nostru delivery.

Un meniu complex, 100% autentic grecesc, ce reprezinta un mix al gusturilor de la malul mării Egee. Fie că alegi un aperitiv – cum ar fi  tzatziki, buiurdi, branză feta saganaki, ciuperci umplute cu brânză feta etc, un fel principal – mix de fructe de mare, gyros, souvlaki, meniuri speciale etc, ori salate, deserturi, trebuie să știi că ingredientele folosite sunt în proporție de 90% aduse chiar de pe meleagurile elene. Poti sa vezi meniul aici: http://bucuresti.nikosgreektaverna.ro/menu

Intrucât preparatele din meniu sunt incredibil de ypérochos (delicioase), chef-ul nostru nu se poate hotărî la o singură recomandare și te așteaptă să le încerci pe toate, începâd cu o gustare fresh și un ouzo rece ca gheața.

Incepând cu  1 mai 2018, ne revedem pe litoral!

Se redeschid restaurantele Nikos Greek Taverna din Mamaia, zonele Casino, Ten si Nord!

Descoperă restaurantele noastre și transformă  orice masă într-o experiență unică a gustului desăvârșit!

Nikos Greek Taverna Bucuresti

Te rasplatim cu 10% discount cand vii să-ti ridici singur comanda.

Data actualizarii: 29/09/2019

Nikos Greek Taverna – autoportret

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close