Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

ES Yong-ho Kim si Sung Hee Kim

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coreei de Sud la București, și la adorabila sa soție Sung Hee Kim (foto dreapta), pregătită de trei chefs veniți special pentru aceasta: Taisup Shin, Sungsoon Lim, Hyeongmin Huh, împreună cu Iryna Kaliasniova, bucătăreasa reședinței Ambasadorului.

  • Traditional Liquor
  • Andong Soju
  • Mandu Sampler (sweet and sour Mandu, Gimbap Mandu, Hot dog Mandu)
  • Mandu Soup Bansang
  • Beef Bulgogi
  • Mushroom Japchae
  • Ssrimp pine nut salad
  • Tricolor Korean Pancakes (Zucchini, Kimchi, Fish)
  • Kimchi
  • Traditional Boseong Tea
  • Chestnuts
  • Assorted Fruits
  • White wine Renatus
  • Red wine Curtea regala, Fetească Neagră
  • Rose wine: Hercinic, Merlot Rose

Mandu: Korean style dumpling
Bansang: Korean table setting with various side dishes and main dish

Chefs: Taisup Shin, Sungsoon Lim, Hyeongmin Huh, Iryna Kaliasniova

Cina a fost oferită cu ocazia lansării în România a CJ bibigo to go. Chiar cu cuvintele lor, bibigo, created by CJ CheilJedang, the No. 1 food company in Korea with years of expertise in Korean food, takes 5,000 years of delicious Korean food history and updates it for today ’s modern lifestyles. Inspired by authentic recipes, bibigo is sharing the best in Korean foods and flavors, a healthy culture that is created from nature and man, with the whole world.

Bibigo comes from „bibim”, as Korean food contains the philosophy of ‘Bibim’. ‘Bibim’ refers to the act of communicating with each other, sharing what is good, and filling in what is lacking. Bibimbap, a combination of rice, vegetables, herbs, meat, and fermented sauce, embodies the philosophy of bibim, which symbolizes harmony and balance, creating a perfect balance of taste and nutrition within a single bowl. (George Butunoiu – noiembrie 2021)

Cina coreeană 
Gazdele și invitații
Bucătarii coreeni

O cina coreeana memorabila CJ bibigo

Data actualizarii: 20/11/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close