Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

The Table Menu

Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni să regândească modelului de business. Unii s-au reînventat în totalitate, în vreme ce alții au adus un plus valoare business-ul lor datorită unuia dintre scenariile de criză pe care l-au aplicat. The Table Menu poate fi unul din aceste scenarii.

Suntem conștienți de dificultățile cu care s-au confruntat în această perioadă dificilă, atât restaurantele cât și clienții și am venit în ajutor cu meniul QR. De fapt, credem că revoluția digitală a meniului QR poate fi soluția pentru a reduce costurile și timpul, și de a oferi clienților un mediu sigur, care se adaptează noii realități produse de COVID-19.The Table Menu

The Table Menu vrea să ajute industria ospitalității oferind clienților o nouă experientă, interactivă și atractivă, în plus, The Table Menu și-a pus întrebarea:

“Cum putem ajuta industria HoReCa după apariția Coronavirusului? Cum se pot respecta noile reguli guvernamentale, fără a pune în pericol sănătatea clienților?”

The Table Menu își propune să îi ajute pe cei aflați în dificultate, permițându-le să-și redeschidă afacerea în siguranță, rezolvând una dintre problemele cauzate de noile reglementări guvernamentale. Serviciul nostru oferă posibilitatea de a crea imediat un meniu digital, accesibil de către clienți, printr-un cod QR.

Avantajele unui meniu digital pentru clienți sunt numeroase:

  • serviciu accesibil imediat : pur și simplu vor trebui să deschidă camera pe smartphone-ul lor și să scaneze codul QR pentru a accesa meniul.
  • nu mai trebuie să aștepte chelnerul sau să se grăbească să consulte meniul.

The Table MenuThe Table Menu este deja activă în Italia, Germania și Anglia. Peste 40 la sută dintre companii au adoptat tehnologii la care nu s-ar fi gândit în viitorul apropiat și au descoperit reale beneficii. Specialiștii din domeniu recunosc că digitalizarea a fost una din soluțiile care au dus la supraviețuirea companiilor aflate în impas

Avantajele antreprenorilor sunt la fel de multe:

–  reducerea costurilor

–  reducerea timpului

–  respectarea mediului înconjurător, cantitatea de hârtie tipărită fiind evident mai mică.

Clienții vor beneficia de o experiență nouă, atractivă și antrenantă respectând regulile guvernamentale.  În plus, The Table Menu oferă mai multe soluții personalizate pentru fiecare restaurant, bar sau cafenea : meniu cu o grafică atractivă, posibilitatea de a traduce meniul într-o limbă străină și multe altele. În acest moment, echipa noastră lucrează pentru promovarea ultimelor noutăți de la The Table Menu – posibilitatea de a plasa comanda direct de pe smartphone-ul clientului.

Pandemia de Coronavirus a schimbat extrem viata noastră zi de zi. Toate schimbările au creat o nouă realitate la care toți trebuie sa ne adaptam dar aceasta realitate nu trebuie să fie neapărat negativă. Ideile, inovația, digitalizarea ne vor îmbunătăți cu siguranță percepția asupra acestei realități. The Table Menu se încadrează în această categorie. (Comunicat de presă – iunie 2020)

The Table Menu

Data actualizarii: 04/06/2020

  • Artur, proprietar restaurant :

    Este un serviciu excelent in aceste timpuri. Tocmai ce am aflat despre ei si desigur am facut inregistrarea. Sper ca angajatii si oaspetii se vor bucura de el mai mult decat mine!

  • Dă-i un răspuns lui Artur, proprietar restaurant Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close