Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Afiseaza

The Table Menu

Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni să regândească modelului de business. Unii s-au reînventat în totalitate, în vreme ce alții au adus un plus valoare business-ul lor datorită unuia dintre scenariile de criză pe care l-au aplicat. The Table Menu poate fi unul din aceste scenarii.

Suntem conștienți de dificultățile cu care s-au confruntat în această perioadă dificilă, atât restaurantele cât și clienții și am venit în ajutor cu meniul QR. De fapt, credem că revoluția digitală a meniului QR poate fi soluția pentru a reduce costurile și timpul, și de a oferi clienților un mediu sigur, care se adaptează noii realități produse de COVID-19.The Table Menu

The Table Menu vrea să ajute industria ospitalității oferind clienților o nouă experientă, interactivă și atractivă, în plus, The Table Menu și-a pus întrebarea:

“Cum putem ajuta industria HoReCa după apariția Coronavirusului? Cum se pot respecta noile reguli guvernamentale, fără a pune în pericol sănătatea clienților?”

The Table Menu își propune să îi ajute pe cei aflați în dificultate, permițându-le să-și redeschidă afacerea în siguranță, rezolvând una dintre problemele cauzate de noile reglementări guvernamentale. Serviciul nostru oferă posibilitatea de a crea imediat un meniu digital, accesibil de către clienți, printr-un cod QR.

Avantajele unui meniu digital pentru clienți sunt numeroase:

  • serviciu accesibil imediat : pur și simplu vor trebui să deschidă camera pe smartphone-ul lor și să scaneze codul QR pentru a accesa meniul.
  • nu mai trebuie să aștepte chelnerul sau să se grăbească să consulte meniul.

The Table MenuThe Table Menu este deja activă în Italia, Germania și Anglia. Peste 40 la sută dintre companii au adoptat tehnologii la care nu s-ar fi gândit în viitorul apropiat și au descoperit reale beneficii. Specialiștii din domeniu recunosc că digitalizarea a fost una din soluțiile care au dus la supraviețuirea companiilor aflate în impas

Avantajele antreprenorilor sunt la fel de multe:

–  reducerea costurilor

–  reducerea timpului

–  respectarea mediului înconjurător, cantitatea de hârtie tipărită fiind evident mai mică.

Clienții vor beneficia de o experiență nouă, atractivă și antrenantă respectând regulile guvernamentale.  În plus, The Table Menu oferă mai multe soluții personalizate pentru fiecare restaurant, bar sau cafenea : meniu cu o grafică atractivă, posibilitatea de a traduce meniul într-o limbă străină și multe altele. În acest moment, echipa noastră lucrează pentru promovarea ultimelor noutăți de la The Table Menu – posibilitatea de a plasa comanda direct de pe smartphone-ul clientului.

Pandemia de Coronavirus a schimbat extrem viata noastră zi de zi. Toate schimbările au creat o nouă realitate la care toți trebuie sa ne adaptam dar aceasta realitate nu trebuie să fie neapărat negativă. Ideile, inovația, digitalizarea ne vor îmbunătăți cu siguranță percepția asupra acestei realități. The Table Menu se încadrează în această categorie. (Comunicat de presă – iunie 2020)

The Table Menu

Data actualizarii: 04/06/2020

  • Artur, proprietar restaurant :

    Este un serviciu excelent in aceste timpuri. Tocmai ce am aflat despre ei si desigur am facut inregistrarea. Sper ca angajatii si oaspetii se vor bucura de el mai mult decat mine!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close