Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

The Table Menu

Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni să regândească modelului de business. Unii s-au reînventat în totalitate, în vreme ce alții au adus un plus valoare business-ul lor datorită unuia dintre scenariile de criză pe care l-au aplicat. The Table Menu poate fi unul din aceste scenarii.

Suntem conștienți de dificultățile cu care s-au confruntat în această perioadă dificilă, atât restaurantele cât și clienții și am venit în ajutor cu meniul QR. De fapt, credem că revoluția digitală a meniului QR poate fi soluția pentru a reduce costurile și timpul, și de a oferi clienților un mediu sigur, care se adaptează noii realități produse de COVID-19.The Table Menu

The Table Menu vrea să ajute industria ospitalității oferind clienților o nouă experientă, interactivă și atractivă, în plus, The Table Menu și-a pus întrebarea:

“Cum putem ajuta industria HoReCa după apariția Coronavirusului? Cum se pot respecta noile reguli guvernamentale, fără a pune în pericol sănătatea clienților?”

The Table Menu își propune să îi ajute pe cei aflați în dificultate, permițându-le să-și redeschidă afacerea în siguranță, rezolvând una dintre problemele cauzate de noile reglementări guvernamentale. Serviciul nostru oferă posibilitatea de a crea imediat un meniu digital, accesibil de către clienți, printr-un cod QR.

Avantajele unui meniu digital pentru clienți sunt numeroase:

  • serviciu accesibil imediat : pur și simplu vor trebui să deschidă camera pe smartphone-ul lor și să scaneze codul QR pentru a accesa meniul.
  • nu mai trebuie să aștepte chelnerul sau să se grăbească să consulte meniul.

The Table MenuThe Table Menu este deja activă în Italia, Germania și Anglia. Peste 40 la sută dintre companii au adoptat tehnologii la care nu s-ar fi gândit în viitorul apropiat și au descoperit reale beneficii. Specialiștii din domeniu recunosc că digitalizarea a fost una din soluțiile care au dus la supraviețuirea companiilor aflate în impas

Avantajele antreprenorilor sunt la fel de multe:

–  reducerea costurilor

–  reducerea timpului

–  respectarea mediului înconjurător, cantitatea de hârtie tipărită fiind evident mai mică.

Clienții vor beneficia de o experiență nouă, atractivă și antrenantă respectând regulile guvernamentale.  În plus, The Table Menu oferă mai multe soluții personalizate pentru fiecare restaurant, bar sau cafenea : meniu cu o grafică atractivă, posibilitatea de a traduce meniul într-o limbă străină și multe altele. În acest moment, echipa noastră lucrează pentru promovarea ultimelor noutăți de la The Table Menu – posibilitatea de a plasa comanda direct de pe smartphone-ul clientului.

Pandemia de Coronavirus a schimbat extrem viata noastră zi de zi. Toate schimbările au creat o nouă realitate la care toți trebuie sa ne adaptam dar aceasta realitate nu trebuie să fie neapărat negativă. Ideile, inovația, digitalizarea ne vor îmbunătăți cu siguranță percepția asupra acestei realități. The Table Menu se încadrează în această categorie. (Comunicat de presă – iunie 2020)

The Table Menu

Data actualizarii: 04/06/2020

  • Artur, proprietar restaurant :

    Este un serviciu excelent in aceste timpuri. Tocmai ce am aflat despre ei si desigur am facut inregistrarea. Sper ca angajatii si oaspetii se vor bucura de el mai mult decat mine!