Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse va oferi gratuit masa unui număr de 600 de cadre medicale de la spitalele din Capitală

Restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” – inițiativa prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală. Astfel, localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, în intervalul 25 martie – 24 aprilie, și le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziționarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

“Există un număr ridicat de cadre medicale ce încearcă să acopere nevoile pacienților și ale comunității, în această perioadă dificilă, în care presiunea, programul solicitant și riscurile la care sunt expuse sunt într-o continuă creștere. La Red Angus Steakhouse, știm că alimentația joacă un rol important în gestionarea stresului și a oboselii și vrem să ne asigurăm că persoanele care ne îngrijesc beneficiază de condiții bune, care să le ajute să se mențină puternice și să facă față fluxului de pacienți. Prin intermediul restaurantului nostru, vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de prânz cadrelor medicale din unitățile din București. Numărul, însă, este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, așa că ne încurajăm prietenii, clienții și partenerii, să se alăture inițiativei noastre.”, declară Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supă și un fel principal, și are un preț de 17 Lei (TVA inclus), care acoperă costurile aferente producției și materiei prime. Localul lucrează doar cu ingrediente proaspete, de calitate, iar bucătăria sa și fluxurile operaționale respectă toate standardele sanitare, necesare funcționării în condiții optime, în această perioadă. Capacitatea zilnică de execuție este de până la 700 de meniuri.

Livrarea preparatelor se va face de luni până duminică, la aceleași ore, în intervalele agreate cu reprezentanții instituțiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de către flota restaurantului. Pe măsură ce cantitățile vor crește, reprezentanții localului își propun să încheie parteneriate și cu alți livratori certificați.

“În fața acestei pandemii, nicio companie nu este prea mică, niciun buget nu este irelevant. Inițiativa noastră își propune să îi aducă alături pe cei care vor să ajute, dar care nu știu de unde să înceapă. Fiecare dintre noi – reprezentanți ai mediului privat sau persoane fizice – poate face diferența și poate susține masa unei persoane care se află în prima linie, în lupta cu COVID-19.”, declară Ionuț Ivan.

Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro. (Comunicat de presa – martie 2020)

Despre Red Angus Steakhouse

Fondat în 2010, Red Angus Steakhouse este unul dintre cele mai longevive și de calitate localuri București.

Restaurantul recunoscut pentru produsele premium (printre care se disting preparatele din carne de vită de Uruguay, SUA, Australia), a fost, încă de la început apreciat pentru calitatea și constanța sa.

În plus, de-a lungul timpului, localul a venit în întâmpinarea comunității, implicându-se în proiectele celor mai active ONG-uri românești – Hospice Casa Speranței, Habitat for Humanity Romania, Rotary Club București, United Way Romania.

În 2017, din dorința fondatorilor de a duce mai departe experiența Red Angus Steakhouse, a luat naștere divizia de catering a restaurantului, caracterizată prin calitate, eficiență și abordarea personalizată a fiecărui client.

Red Angus Steakhouse

Data actualizarii: 23/03/2020

  • Anonim :

    AMVROSIA GREEK RESTAURANT , doreste sa participe la aceasta ititiativa! Dorim detalii!RESPECT

    • Daniel Catoi :

      Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro. Multumim pentru implicare Amvrosia Greek Restaurant

  • Dă-i un răspuns lui Anonim Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close