Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

8042 vizite

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

11658 vizite

JW Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea fac...

7209 vizite

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

10564 vizite 1 comentarii

Divan - Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat l...

3826 vizite

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facut M-am dus ...

8824 vizite 1 comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

12075 vizite 5 comentarii

Taverna Sarbului, un lucru balcanic bine facut Dupa doi ani la Tavern...

5094 vizite 4 comentarii

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva...

3475 vizite

Cherie Saveurs de Russie, mancare ruseasca buna pe bani putini Am fos...

4076 vizite

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

7297 vizite

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

2503 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta

Red Angus, steakhouse in Centrul Vechi Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentru ca Red Angus e un restaurant foarte bine amenajat, iar vita e excelenta. Nu a fost o surpriza, asadar, sa se regaseasca din nou printre catigatorii competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor si la ultima editie pentru data la care scriu, in 2019. (GB – martie 2020)

Cel mai bun steak(house) din Bucuresti

Am revenit la Rad Angus de mai multe ori de la primul comentariu, cel de la sfarsitul lui februarie de anul trecut, insa nu am mai scris desspre ei, si pentru ca nu mai era nimic nou de zis, fiind un restaurant destul de constant.

De mentionat doar ca la editia din acest an a Topului Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, Red Angus au primit premiul pentru Cel mai bun steak din Bucuresti (vita nejaponeza). (GB – august 2018)

Vita de cea mai buna calitate in Centrul Istoric.

Red Angus e unul dintre restaurantele steakhouse cunoscute deja ale Bucurestiului si ale Centrului Vechi, in coltul dinspre Piata Unirii, unde sunt ruinele de la Curtea Veche.

Red Angus are doua niveluri, la etaj fiind mai mult salon de evenimente si de muzica. E foarte frumos amenajat, stil country american, ceva Western tarziu pana spre anii 50.

Red Angus e un steakhouse, asa cum spune si numele din prima, specific american, cu multa vita, dar si cate un fel sau doua de pui si de porc. Ca mai toata bucataria americana – stilul american de a gati, mai bine spus, pentru ca „bucatarie americana” e greu de definit si de descris – mancarea se bazeaza aproape exclusiv pe calitatea carnii si a celorlalte produse si mai putin pe retete, care sunt relativ simple, in marea lor majoritate.

Au carne de cea mai buna calitate la Red Angus. La inceput au avut Black Angus din America, nu stiu daca mai e si acum, la ultimele vizite la ei am vazut vita australiana, la fel de buna, si din Uruguay. Tot ce e carne la Red Angus e foarte bun la gust, bine gatit si prezentat. Nu am fost in America, nu stiu ce gust are mancarea aceasta la ei acasa, insa presupun ca e la fel cu ce gasesti in farfuriile de la Red Angusul bucurestean. Serviciul e si el bun, preturile rezonabile pentru o astfel de mancare.

Red Angus este, deci, unul dintre restaurantele steakhouse de referinta ale Bucurestiului, cu vita de cea mai buna calitate, cu bucatari care stiu sa o gateasca foarte bine si, mai ales, la fel de fiecare data, fara surprize. (GB – februarie 2017)

Red Angus, steakhouse in Centrul Vechi al Bucurestiului

Saloanele americane

Red Angus, steakhouse la Curtea Veche, in Centrul Istoric al Bucurestiului

Marian Huzu

Chef Marian Huzu lucreaza in bucatarie din anul 1994, adica de la varsta de 17 ani si jumatate. A absolvit o scoala de profil comercial si, pe parcursul carierei, mai multe cursuri de dezvoltare in do...

Dragos Panait, patronul Red Angus

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucuresti, dar si al unei locatii ce include un restaurant, un hotel si o sala de evenimente, la Constanta. Dragos Panait a studiat ...

Data actualizarii: 10/04/2020

Red Angus  - Str. Franceza, nr. 56 (Centrul Vechi)

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.