Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

14113 vizite

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

9458 vizite

JW Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea fac...

7942 vizite 1 comentarii

Joseph Hadad si-a inchis restaurantul cu bucatarie fina si s-a apucat ...

6191 vizite 1 comentarii

Imperial Turkish Cuisine & Steakhouse, un adevărat restaurant tur...

1501 vizite

Divan - Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat l...

5378 vizite

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facut M-am dus ...

11236 vizite 1 comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

13226 vizite 5 comentarii

Taverna Sarbului, un lucru balcanic bine facut Dupa doi ani la Tavern...

6479 vizite 4 comentarii

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva...

4428 vizite

Cherie Saveurs de Russie, mancare ruseasca buna pe bani putini Am fos...

5294 vizite

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

8615 vizite

Legea e optionala la Turkish Kitchen, desigur... Turkish Kitche...

979 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta

Red Angus, steakhouse in Centrul Vechi Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentru ca Red Angus e un restaurant foarte bine amenajat, iar vita e excelenta. Nu a fost o surpriza, asadar, sa se regaseasca din nou printre catigatorii competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor si la ultima editie pentru data la care scriu, in 2019. (GB – martie 2020)

Cel mai bun steak(house) din Bucuresti

Am revenit la Rad Angus de mai multe ori de la primul comentariu, cel de la sfarsitul lui februarie de anul trecut, insa nu am mai scris desspre ei, si pentru ca nu mai era nimic nou de zis, fiind un restaurant destul de constant.

De mentionat doar ca la editia din acest an a Topului Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, Red Angus au primit premiul pentru Cel mai bun steak din Bucuresti (vita nejaponeza). (GB – august 2018)

Vita de cea mai buna calitate in Centrul Istoric.

Red Angus e unul dintre restaurantele steakhouse cunoscute deja ale Bucurestiului si ale Centrului Vechi, in coltul dinspre Piata Unirii, unde sunt ruinele de la Curtea Veche.

Red Angus are doua niveluri, la etaj fiind mai mult salon de evenimente si de muzica. E foarte frumos amenajat, stil country american, ceva Western tarziu pana spre anii 50.

Red Angus e un steakhouse, asa cum spune si numele din prima, specific american, cu multa vita, dar si cate un fel sau doua de pui si de porc. Ca mai toata bucataria americana – stilul american de a gati, mai bine spus, pentru ca „bucatarie americana” e greu de definit si de descris – mancarea se bazeaza aproape exclusiv pe calitatea carnii si a celorlalte produse si mai putin pe retete, care sunt relativ simple, in marea lor majoritate.

Au carne de cea mai buna calitate la Red Angus. La inceput au avut Black Angus din America, nu stiu daca mai e si acum, la ultimele vizite la ei am vazut vita australiana, la fel de buna, si din Uruguay. Tot ce e carne la Red Angus e foarte bun la gust, bine gatit si prezentat. Nu am fost in America, nu stiu ce gust are mancarea aceasta la ei acasa, insa presupun ca e la fel cu ce gasesti in farfuriile de la Red Angusul bucurestean. Serviciul e si el bun, preturile rezonabile pentru o astfel de mancare.

Red Angus este, deci, unul dintre restaurantele steakhouse de referinta ale Bucurestiului, cu vita de cea mai buna calitate, cu bucatari care stiu sa o gateasca foarte bine si, mai ales, la fel de fiecare data, fara surprize. (GB – februarie 2017)

Red Angus, steakhouse in Centrul Vechi al Bucurestiului

Saloanele americane

Red Angus, steakhouse la Curtea Veche, in Centrul Istoric al Bucurestiului

Red Angus Steakhouse a împlinit 10 ani

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lansează un nou meniu, potrivit pentru momentele ce merită celebrate Red Angus Steakhouse, restaurantul cu specific american, situat ...

Red Angus Steakhouse lansează Family Meals

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităti mari, pentru întreaga familie Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează Family Mea...

Marian Huzu

Chef Marian Huzu lucreaza in bucatarie din anul 1994, adica de la varsta de 17 ani si jumatate. A absolvit o scoala de profil comercial si, pe parcursul carierei, mai multe cursuri de dezvoltare in do...

Dragos Panait, patronul Red Angus

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucuresti, dar si al unei locatii ce include un restaurant, un hotel si o sala de evenimente, la Constanta. Dragos Panait a studiat ...

Data actualizarii: 10/04/2020

Red Angus  - Str. Franceza, nr. 56 (Centrul Vechi)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close