Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din zona centrala a Bucurestiului, cuprinsa intre:...

Ord. dupa

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

Restaurantele de pe malul Dambovitei: Aici Pe malul cu Piata Unirii...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritate Foarte fr...

Un restaurant fara ambitii, care se lasa in grija curentului Multe ...

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocr...

Hanul cu Tei este unul dintre putinele hanuri vechi care mai exista in...

Imobilul ce găzduieste astazi Berăria Nenea Iancu a fost dintodeauna...

Bistro Raw Vegan este un business de familie creat de două surori și...

Bodega La Mahala este un local situat in Centrul Istoric al Bucurestiu...

Secvente dintr-un film de arta Nu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

O cantina-bistrou cu mancare destul de buna Boutique du Pain e un b...

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in ...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffe Am revenit la Caffe Ci...

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul Mie mi se pare ca ...

Restaurantul Hotelului Capitol, scenariul unui film de epoca Cei ca...

Exista viata in Caragea 8! Dar nu exsita mancare... Caragea 8 (scri...

Un grup de prieteni francezi și români, deopotrivă profesioniști ...

Carturesti Carusel este o librarie si ceainarie situata pe strada Lips...

Cărturești is a cultural venue that functions as a bookshop, tea stu...

Casa Oamenilor de Stiinta (COS), cu Parcul Trandafirilor, unul dintre ...

Afiseaza

Red Angus: cel mai bun steak(house) din Bucuresti

Red Angus, steakhouse in Centrul Vechi

Am revenit la Rad Angus de mai multe ori de la primul comentariu, cel de la sfarsitul lui februarie de anul trecut, insa nu am mai scris desspre ei, si pentru ca nu mai era nimic nou de zis, Red Angus fiind un restaurant destul de constant.

De mentionat doar ca la editia din acest an a Topului Restocracy al mancarurilor din Bucuresti, Red Angus au primit premiul pentru Cel mai bun steak din Bucuresti (vita nejaponeza). (GB – august 2018)

Vita de cea mai buna calitate in Centrul Istoric.

Red Angus e unul dintre restaurantele steakhouse cunoscute deja ale Bucurestiului si ale Centrullui Vechi, in coltul dinspre Piata Unirii, unde sunt ruinele de la Curtea Veche.

Red Angus are doua niveluri, la etaj fiind mai mult salon de evenimente si de muzica. E foarte frumos amenajat, stil country american, ceva Western tarziu pana spre anii 50.

Red Angus e un steakhouse, asa cum spune si numele din prima, specific american, cu multa vita, dar si cate un fel sau doua de pui si de porc. Ca mai toata bucataria americana – stilul american de a gati, mai bine spus, pentru ca „bucatarie americana” e greu de definit si de descris – mancarea se bazeaza aproape exclusiv pe calitatea carnii si a celorlalte produse si mai putin pe retete, care sunt relativ simple, in marea lor majoritate.

Au carne de cea mai buna calitate la Red Angus. La inceput au avut Black Angus din America, nu stiu daca mai e si acum, la ultimele vizite la ei am vazut vita australiana, la fel de buna, si din Uruguay. Tot ce e carne la Red Angus e foarte bun la gust, bine gatit si prezentat. Nu am fost in America, nu stiu ce gust are mancarea aceasta la ei acasa, insa presupun ca e la fel cu ce gasesti in farfuriile de la Red Angusul bucurestean.

Serviciul e si el bun la Red Angus, preturile rezonabile pentru o astfel de mancare.

Red Angus este, deci, unul dintre restaurantele steakhouse de referinta ale Bucurestiului, cu vita de cea mai buna calitate, cu bucatari care stiu sa o gateasca foarte bine si, mai ales, la fel de fiecare data, fara surprize. (GB – februarie 2017)

Red Angus, steakhouse in Centrul Vechi al Bucurestiului

Red Angus, steakhouse la Curtea Veche, in Centrul Istoric al Bucurestiului

Marian Huzu

Chef Marian Huzu lucreaza in bucatarie din anul 1994, adica de la varsta de 17 ani si jumatate. A absolvit o scoala de profil comercial si, pe parcursul carierei, mai multe cursuri de dezvoltare in do...

Dragos Panait, patronul Red Angus

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucuresti, dar si al unei locatii ce include un restaurant, un hotel si o sala de evenimente, la Constanta. Dragos Panait a studiat ...

Data actualizarii: 08/07/2019

Red Angus  - Str. Franceza, nr. 56 (Centrul Vechi)

red-angus-steakhouse-in-centrul-istoric-evaluare-restocracy