Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe5ensi, citit "sen...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Partea cealalta a Pietei Dorobantilor“Ai” means love in Japane...

La Ali Baba mergi ca sa mananci repede si ieftinAli Baba a ajuns s...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

O cina greceasca pe cinsta acasa la doamna ZisiAmvrosia e un resta...

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata(.....

Boema de meserie de la Palatul UniversulApollo111 este la subsolul...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Cred ca bucatarul acela ar trebui sa faca mai mult decat steak si sush...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Mancare buna si mancare banala la loterieMai multi mi-au laudat re...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori sa...

Save

Un steakhouse cuminte si conservatorBarbizon Steak House e restaur...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

Local boem, ultima sansa pentru Barka SaffronBarka Saffron e un mi...

Boema de meserie de la Palatul UniversulBeans & Dots si Apollo...

Un restaurant libanez in care lucrurile sunt clareBeirut e un mic ...

Un fel de cantina a parcului HerastrauSunt doua sau trei restauran...

Viata din Matasari care bate filmele cu sicilieniBelli Siciliani e...

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocraticBen...

Una din marile berarii ale BucrestiuluiBeraria Germana Bucuresti e...

Un business genial construit, o capodopera logistica.Beraria H din...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Unul dintre putinele bistrouri adevarate din Piata DorobantilorAcu...

Un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic bucuresteanBlue...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Cantina din Cotroceni cu Wagyu si Black AngusBocca Lupo a fost des...

Cel mai prost pranz din memoria recentaBolta Rece a fost un restau...

Italienii mananca pizza si paste in Calea VitanM-a trimis un itali...

Un restaurant child-friendly in Sectorul 5Britannia este una dintr...

In complexul de birouri Bucharest Business Park am gasit doua restaura...

Nu chiar ca pe vremea dacilor, ci a urmasilor lor, comunistiiCred ...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoriaEu stiu de do...

Sunt sigur ca au un servicu foarte bun si ca ciudatul peste care am da...

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

Cel mai cunoscut si mai profitabil restaurant italian din Bucuresti ...

O mancare ce ar fi fost foarte buna pe vremea comunistilorOricat m...

Tumoarea de pe fatada marii cladiri de langa Manastirea Stavropoleos ...

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

Restaurantul - parc, sau parcul - restaurant al Bucurestiului, cum vre...

Una dintre marile terase traditionale romanestiCasa Romaneasca par...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

De ce sa mananci bine, cand poti manca aiurea alaturi?Champions Sp...

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata ap...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu.Chez Toni e...

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

Cred ca Chocolat ar trebui sa scoata in fata mai mult partea de cofeta...

Barbatii stau la coada in magazin ca sa-i faca curte lui NikiDe Ni...

Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e restaurantul ...

Printesa in negru cu margele albeDaca tin eu bine minte, restauran...

Cantina corporatistilor aspiranti de la Charles de GaulleNu sunt m...

O lume aparte...Club Floreasca e unul dintre putinele restaurante ...

Afiseaza

Vita de cea mai buna calitate in Centrul Istoric.

Red Angus e unul dintre restaurantele steakhouse cunoscute deja ale Bucurestiului si ale Centrullui Vechi, in coltul dinspre Piata Unirii, unde sunt ruinele de la Curtea Veche.

Red Angus are doua niveluri, la etaj fiind mai mult salon de evenimente si de muzica. E foarte frumos amenajat, stil country american, ceva Western tarziu pana spre anii 50.

Red Angus e un steakhouse, asa cum spune si numele din prima, specific american, cu multa vita, dar si cate un fel sau doua de pui si de porc. Ca mai toata bucataria americana – stilul american de a gati, mai bine spus, pentru ca “bucatarie americana” e greu de definit si de descris – mancarea se bazeaza aproape exclusiv pe calitatea carnii si a celorlalte produse si mai putin pe retete, care sunt relativ simple, in marea lor majoritate.

Au carne de cea mai buna calitate la Red Angus. La inceput au avut Black Angus din America, nu stiu daca mai e si acum, la ultimele vizite la ei am vazut vita australiana, la fel de buna, si din Uruguay. Tot ce e carne la Red Angus e foarte bun la gust, bine gatit si prezentat. Nu am fost in America, nu stiu ce gust are mancarea aceasta la ei acasa, insa presupun ca e la fel cu ce gasesti in farfuriile de la Red Angusul bucurestean.

Serviciul e si el bun la Red Angus, preturile rezonabile pentru o astfel de mancare.

Red Angus este, deci, unul dintre restaurantele steakhouse de referinta ale Bucurestiului, cu vita de cea mai buna calitate, cu bucatari care stiu sa o gateasca foarte bine si, mai ales, la fel de fiecare data, fara surprize. (GB – februarie 2017)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Dragos Panait, patronul Red Angus

Dragos Panait este proprietarul restaurantului Red Angus din Bucuresti, dar si al unei locatii ce include un restaurant, un hotel si o sala de evenimente, la Constanta.Dragos Panait a studiat ...


Red Angus

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.