Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Afiseaza

Family Meals – selecția de produse gătite, disponibile în cantităti mari, pentru întreaga familie

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează Family Meals, selecția generoasă de produse gătite, disponibile în cantități mari, potrivite pentru întreaga familie. Astfel, începând de astăzi, clienții care accesează platforma www.redangusdelivery.ro vor putea comanda o varietate de preparate, precum salata cu legume, citrice și bucăți de vită la grătar (600 grame), supa de pui cu tăieței de casă (2,2 litri), soteul de vită cu vin roșu și pilaf cu ciuperci (1,2 kilograme), coastele de porc, gătite la cuptor și servite cu sos barbeque (900 grame), torturile și deserturile realizate în bucătăria proprie și multe altele.

“Știm că, în această perioadă, oaspeții noștri petrec mai mult timp acasă, unde se simt în confort și siguranță, dar știm și că își doresc să se bucure de preparate delicioase, de încredere, realizate din ingrediente de calitate, respectând cele mai înalte standarde de igienă. De aceea, am pus la punct această gamă de produse menite să le satisfacă exigențele, să îi ajute să reducă spre minimum timpul în bucătărie și să bucure papilele întregii familii. Astfel, ei se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat – să petreacă timp cu cei dragi și să se mențină sănătoși și în siguranță.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Selecția Family Meals include preparate din bucătăria americană, specifică localului – clasicele mac and cheese, cheesecake -, dar și produse românești, cum sunt zacusca de vinete, ciorba rădăuțeană și papanașii, sau internaționale – penne carbonara, gulaș de vită, linguini cu chorizo și creveți etc.

Prețurile produselor cu porții multiple variază între 13 și 94 de Lei pentru aperitive, supe și feluri principale, în timp ce tortul de brânză (2,2 kilograme) costă 155 lei.

Meniul complet se găsește pe site-ul www.redangusdelivery.ro, iar comenzile se livrează în 24 de ore, de la plasare, într-un interval orar agreat cu clientul. Valoarea minimă este de 100 Lei, transportul în București este gratuit, iar, pentru județul Ilfov, valoarea sa este de 30 Lei. Toate livrările se realizează prin curieri proprii, ceea ce înseamnă că echipa restaurantului poate controla fiecare aspect, de la primirea ingredientelor, gătire și până la momentul predării clientului, asigurându-se astfel că toate preparatele respectă cele mai înalte standarde. (Comunicat de presa – august 2020)

Red Angus Steakhouse

Red Angus

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentr...

Data actualizarii: 25/08/2020