Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza

Family Meals – selecția de produse gătite, disponibile în cantităti mari, pentru întreaga familie

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează Family Meals, selecția generoasă de produse gătite, disponibile în cantități mari, potrivite pentru întreaga familie. Astfel, începând de astăzi, clienții care accesează platforma www.redangusdelivery.ro vor putea comanda o varietate de preparate, precum salata cu legume, citrice și bucăți de vită la grătar (600 grame), supa de pui cu tăieței de casă (2,2 litri), soteul de vită cu vin roșu și pilaf cu ciuperci (1,2 kilograme), coastele de porc, gătite la cuptor și servite cu sos barbeque (900 grame), torturile și deserturile realizate în bucătăria proprie și multe altele.

“Știm că, în această perioadă, oaspeții noștri petrec mai mult timp acasă, unde se simt în confort și siguranță, dar știm și că își doresc să se bucure de preparate delicioase, de încredere, realizate din ingrediente de calitate, respectând cele mai înalte standarde de igienă. De aceea, am pus la punct această gamă de produse menite să le satisfacă exigențele, să îi ajute să reducă spre minimum timpul în bucătărie și să bucure papilele întregii familii. Astfel, ei se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat – să petreacă timp cu cei dragi și să se mențină sănătoși și în siguranță.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Selecția Family Meals include preparate din bucătăria americană, specifică localului – clasicele mac and cheese, cheesecake -, dar și produse românești, cum sunt zacusca de vinete, ciorba rădăuțeană și papanașii, sau internaționale – penne carbonara, gulaș de vită, linguini cu chorizo și creveți etc.

Prețurile produselor cu porții multiple variază între 13 și 94 de Lei pentru aperitive, supe și feluri principale, în timp ce tortul de brânză (2,2 kilograme) costă 155 lei.

Meniul complet se găsește pe site-ul www.redangusdelivery.ro, iar comenzile se livrează în 24 de ore, de la plasare, într-un interval orar agreat cu clientul. Valoarea minimă este de 100 Lei, transportul în București este gratuit, iar, pentru județul Ilfov, valoarea sa este de 30 Lei. Toate livrările se realizează prin curieri proprii, ceea ce înseamnă că echipa restaurantului poate controla fiecare aspect, de la primirea ingredientelor, gătire și până la momentul predării clientului, asigurându-se astfel că toate preparatele respectă cele mai înalte standarde. (Comunicat de presa – august 2020)

Red Angus Steakhouse

Red Angus

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentr...

Data actualizarii: 25/08/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close