Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Family Meals – selecția de produse gătite, disponibile în cantităti mari, pentru întreaga familie

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează Family Meals, selecția generoasă de produse gătite, disponibile în cantități mari, potrivite pentru întreaga familie. Astfel, începând de astăzi, clienții care accesează platforma www.redangusdelivery.ro vor putea comanda o varietate de preparate, precum salata cu legume, citrice și bucăți de vită la grătar (600 grame), supa de pui cu tăieței de casă (2,2 litri), soteul de vită cu vin roșu și pilaf cu ciuperci (1,2 kilograme), coastele de porc, gătite la cuptor și servite cu sos barbeque (900 grame), torturile și deserturile realizate în bucătăria proprie și multe altele.

“Știm că, în această perioadă, oaspeții noștri petrec mai mult timp acasă, unde se simt în confort și siguranță, dar știm și că își doresc să se bucure de preparate delicioase, de încredere, realizate din ingrediente de calitate, respectând cele mai înalte standarde de igienă. De aceea, am pus la punct această gamă de produse menite să le satisfacă exigențele, să îi ajute să reducă spre minimum timpul în bucătărie și să bucure papilele întregii familii. Astfel, ei se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat – să petreacă timp cu cei dragi și să se mențină sănătoși și în siguranță.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Selecția Family Meals include preparate din bucătăria americană, specifică localului – clasicele mac and cheese, cheesecake -, dar și produse românești, cum sunt zacusca de vinete, ciorba rădăuțeană și papanașii, sau internaționale – penne carbonara, gulaș de vită, linguini cu chorizo și creveți etc.

Prețurile produselor cu porții multiple variază între 13 și 94 de Lei pentru aperitive, supe și feluri principale, în timp ce tortul de brânză (2,2 kilograme) costă 155 lei.

Meniul complet se găsește pe site-ul www.redangusdelivery.ro, iar comenzile se livrează în 24 de ore, de la plasare, într-un interval orar agreat cu clientul. Valoarea minimă este de 100 Lei, transportul în București este gratuit, iar, pentru județul Ilfov, valoarea sa este de 30 Lei. Toate livrările se realizează prin curieri proprii, ceea ce înseamnă că echipa restaurantului poate controla fiecare aspect, de la primirea ingredientelor, gătire și până la momentul predării clientului, asigurându-se astfel că toate preparatele respectă cele mai înalte standarde. (Comunicat de presa – august 2020)

Red Angus Steakhouse

Red Angus

Red Angus, o treaba americana foarte bine facutaAm fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentr...

Data actualizarii: 25/08/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close