Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lansează un nou meniu, potrivit pentru momentele ce merită celebrate

Red Angus Steakhouse, restaurantul cu specific american, situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, marchează împlinirea a 10 ani de la deschidere printr-o serie de proiecte și inițiative orientate către consumatori. Astfel, începând cu a doua săptămână a lunii octombrie, localul își va întâmpina oaspeții cu un meniu nou, bazat pe produse casual, care pot fi asociate în meniuri și platouri, la prețuri speciale. Mai mult, Red Angus Steakhouse va continua dezvoltarea diviziilor sale de catering și delivery, extrem de importante, în această perioadă.

“Monitorizarea nevoilor clienților și adaptarea în timp real a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, așa că, și de această dată, am analizat comportamentele de consum și am tras o serie de concluzii, ce stau la baza strategiei noastre pe următoarele 6-12 luni. Am constatat, de exemplu, că mulți dintre oaspeții care vin în restaurant acum sărbătoresc ceva – fie o aniversare, o reușită sau o revedere -, așa că ne-am propus să devenim gazdele momentelor ce merită celebrate și memorate, creând meniuri și oferte combo, care să se preteze ocaziilor. Am observat, de asemenea, că există o serie de interacțiuni care s-au mutat acasă, ceea ce ne-a determinat să ne orientăm atenția către crearea unui flux de livrare care să fie rapid, eficient și sigur. Practic, pornind de la dialogul constant cu oaspeții și partenerii noștri, am pus la punct un model de restaurant optimizat, care să răspundă contextului actual.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Din noul meniu al restaurantului vor face parte produsele deja consacrate, precum salata de vită și brânză cu mucegai nobil, supa franțuzească de ceapă, inelele de calamari, aripioarele picante, creveții popcorn, cheesecake-ul cu lămâie sau sufleul de ciocolată, servit cald, cu înghețată. Bineînțeles, nu vor lipsi nici produsele iconice, cum sunt burgerii realizați integral în bucătăria proprie și fripturile din carne de vită, importată din SUA și Uruguay. La acestea, se vor adăuga o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi asociate cu vinurile disponibile în meniu.

Pentru a se bucura de noile propuneri ale restaurantului, oaspeții care iau masa în restaurant în intervalul 5-15 octombrie vor primi cadou un tichet ce le oferă un discount de 20% la următoarea masă în restaurant. Termenii și condițiile campaniei sunt disponibile în local.

Red Angus Steakhouse și divizia de delivery www.redangusdelivery.ro funcționează zilnic, în intervalul 12:00 – 22:00 (Red Angus Steakhouse), respectiv 12:00 – 21:30 (ora ultimei comenzi pe www.redangusdelivery.ro).

10 ani de calitate constantă

Red Angus Steakhouse a fost deschis pe 28 septembrie 2010, pe strada Franceză nr. 56, la aceeași adresă în care funcționează și astăzi. De atunci, restaurantul a primit o serie de distincții precum: “Cel mai bun steak din București (vită nejaponeză)”, în cadrul Topului Restocracy al Mâncărurilor din București (2018), “Cel mai bun steakhouse din București” (2018), conform Restocracy, Tripadvisor Certificate of Excellence.

Mai mult, restaurantul și-a dezvoltat o comunitate unită de oaspeți, clienți și parteneri, alături de care s-a implicat în inițiative locale, prin diferite activități de responsabilitate socială. Cel mai recent proiect al echipei, “Împreună, împotriva COVID-19”, a adus împreună peste 25 de parteneri corporate și 50 de persoane fizice, care au donat 13.580 de meniuri de prânz cadrelor medicale aflate în prima linie, în lupta cu noul coronavirus.

“Din 2010, Red Angus Steakhouse este un local de calitate, caracterizat prin constanță și consecvență, un angajator stabil, onest, un partener de încredere și un membru activ al comunității din care face parte. Sunt mândru de echipa noastră, care s-a dovedit întotdeauna atentă la nevoile consumatorilor și la evoluția industriei, care s-a adaptat perioadelor dificile și a dezvoltat întotdeauna noi capacități. Perioada prin care trecem acum este una dificilă, ce ne-a pus la încercare, dar sunt sigur că avem expertiza, determinarea și pasiunea de a ieși mai puternici din această perioadă.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar. (Comunicat de presa – octombrie 2020)

Red Angus

Red Angus, o treaba americana foarte bine facutaAm fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentr...

Data actualizarii: 06/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close