Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lansează un nou meniu, potrivit pentru momentele ce merită celebrate

Red Angus Steakhouse, restaurantul cu specific american, situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, marchează împlinirea a 10 ani de la deschidere printr-o serie de proiecte și inițiative orientate către consumatori. Astfel, începând cu a doua săptămână a lunii octombrie, localul își va întâmpina oaspeții cu un meniu nou, bazat pe produse casual, care pot fi asociate în meniuri și platouri, la prețuri speciale. Mai mult, Red Angus Steakhouse va continua dezvoltarea diviziilor sale de catering și delivery, extrem de importante, în această perioadă.

“Monitorizarea nevoilor clienților și adaptarea în timp real a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, așa că, și de această dată, am analizat comportamentele de consum și am tras o serie de concluzii, ce stau la baza strategiei noastre pe următoarele 6-12 luni. Am constatat, de exemplu, că mulți dintre oaspeții care vin în restaurant acum sărbătoresc ceva – fie o aniversare, o reușită sau o revedere -, așa că ne-am propus să devenim gazdele momentelor ce merită celebrate și memorate, creând meniuri și oferte combo, care să se preteze ocaziilor. Am observat, de asemenea, că există o serie de interacțiuni care s-au mutat acasă, ceea ce ne-a determinat să ne orientăm atenția către crearea unui flux de livrare care să fie rapid, eficient și sigur. Practic, pornind de la dialogul constant cu oaspeții și partenerii noștri, am pus la punct un model de restaurant optimizat, care să răspundă contextului actual.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Din noul meniu al restaurantului vor face parte produsele deja consacrate, precum salata de vită și brânză cu mucegai nobil, supa franțuzească de ceapă, inelele de calamari, aripioarele picante, creveții popcorn, cheesecake-ul cu lămâie sau sufleul de ciocolată, servit cald, cu înghețată. Bineînțeles, nu vor lipsi nici produsele iconice, cum sunt burgerii realizați integral în bucătăria proprie și fripturile din carne de vită, importată din SUA și Uruguay. La acestea, se vor adăuga o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi asociate cu vinurile disponibile în meniu.

Pentru a se bucura de noile propuneri ale restaurantului, oaspeții care iau masa în restaurant în intervalul 5-15 octombrie vor primi cadou un tichet ce le oferă un discount de 20% la următoarea masă în restaurant. Termenii și condițiile campaniei sunt disponibile în local.

Red Angus Steakhouse și divizia de delivery www.redangusdelivery.ro funcționează zilnic, în intervalul 12:00 – 22:00 (Red Angus Steakhouse), respectiv 12:00 – 21:30 (ora ultimei comenzi pe www.redangusdelivery.ro).

10 ani de calitate constantă

Red Angus Steakhouse a fost deschis pe 28 septembrie 2010, pe strada Franceză nr. 56, la aceeași adresă în care funcționează și astăzi. De atunci, restaurantul a primit o serie de distincții precum: “Cel mai bun steak din București (vită nejaponeză)”, în cadrul Topului Restocracy al Mâncărurilor din București (2018), “Cel mai bun steakhouse din București” (2018), conform Restocracy, Tripadvisor Certificate of Excellence.

Mai mult, restaurantul și-a dezvoltat o comunitate unită de oaspeți, clienți și parteneri, alături de care s-a implicat în inițiative locale, prin diferite activități de responsabilitate socială. Cel mai recent proiect al echipei, “Împreună, împotriva COVID-19”, a adus împreună peste 25 de parteneri corporate și 50 de persoane fizice, care au donat 13.580 de meniuri de prânz cadrelor medicale aflate în prima linie, în lupta cu noul coronavirus.

“Din 2010, Red Angus Steakhouse este un local de calitate, caracterizat prin constanță și consecvență, un angajator stabil, onest, un partener de încredere și un membru activ al comunității din care face parte. Sunt mândru de echipa noastră, care s-a dovedit întotdeauna atentă la nevoile consumatorilor și la evoluția industriei, care s-a adaptat perioadelor dificile și a dezvoltat întotdeauna noi capacități. Perioada prin care trecem acum este una dificilă, ce ne-a pus la încercare, dar sunt sigur că avem expertiza, determinarea și pasiunea de a ieși mai puternici din această perioadă.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar. (Comunicat de presa – octombrie 2020)

Red Angus

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentr...

Data actualizarii: 06/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close