Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

Afiseaza

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lansează un nou meniu, potrivit pentru momentele ce merită celebrate

Red Angus Steakhouse, restaurantul cu specific american, situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, marchează împlinirea a 10 ani de la deschidere printr-o serie de proiecte și inițiative orientate către consumatori. Astfel, începând cu a doua săptămână a lunii octombrie, localul își va întâmpina oaspeții cu un meniu nou, bazat pe produse casual, care pot fi asociate în meniuri și platouri, la prețuri speciale. Mai mult, Red Angus Steakhouse va continua dezvoltarea diviziilor sale de catering și delivery, extrem de importante, în această perioadă.

“Monitorizarea nevoilor clienților și adaptarea în timp real a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, așa că, și de această dată, am analizat comportamentele de consum și am tras o serie de concluzii, ce stau la baza strategiei noastre pe următoarele 6-12 luni. Am constatat, de exemplu, că mulți dintre oaspeții care vin în restaurant acum sărbătoresc ceva – fie o aniversare, o reușită sau o revedere -, așa că ne-am propus să devenim gazdele momentelor ce merită celebrate și memorate, creând meniuri și oferte combo, care să se preteze ocaziilor. Am observat, de asemenea, că există o serie de interacțiuni care s-au mutat acasă, ceea ce ne-a determinat să ne orientăm atenția către crearea unui flux de livrare care să fie rapid, eficient și sigur. Practic, pornind de la dialogul constant cu oaspeții și partenerii noștri, am pus la punct un model de restaurant optimizat, care să răspundă contextului actual.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar Red Angus Steakhouse.

Din noul meniu al restaurantului vor face parte produsele deja consacrate, precum salata de vită și brânză cu mucegai nobil, supa franțuzească de ceapă, inelele de calamari, aripioarele picante, creveții popcorn, cheesecake-ul cu lămâie sau sufleul de ciocolată, servit cald, cu înghețată. Bineînțeles, nu vor lipsi nici produsele iconice, cum sunt burgerii realizați integral în bucătăria proprie și fripturile din carne de vită, importată din SUA și Uruguay. La acestea, se vor adăuga o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi asociate cu vinurile disponibile în meniu.

Pentru a se bucura de noile propuneri ale restaurantului, oaspeții care iau masa în restaurant în intervalul 5-15 octombrie vor primi cadou un tichet ce le oferă un discount de 20% la următoarea masă în restaurant. Termenii și condițiile campaniei sunt disponibile în local.

Red Angus Steakhouse și divizia de delivery www.redangusdelivery.ro funcționează zilnic, în intervalul 12:00 – 22:00 (Red Angus Steakhouse), respectiv 12:00 – 21:30 (ora ultimei comenzi pe www.redangusdelivery.ro).

10 ani de calitate constantă

Red Angus Steakhouse a fost deschis pe 28 septembrie 2010, pe strada Franceză nr. 56, la aceeași adresă în care funcționează și astăzi. De atunci, restaurantul a primit o serie de distincții precum: “Cel mai bun steak din București (vită nejaponeză)”, în cadrul Topului Restocracy al Mâncărurilor din București (2018), “Cel mai bun steakhouse din București” (2018), conform Restocracy, Tripadvisor Certificate of Excellence.

Mai mult, restaurantul și-a dezvoltat o comunitate unită de oaspeți, clienți și parteneri, alături de care s-a implicat în inițiative locale, prin diferite activități de responsabilitate socială. Cel mai recent proiect al echipei, “Împreună, împotriva COVID-19”, a adus împreună peste 25 de parteneri corporate și 50 de persoane fizice, care au donat 13.580 de meniuri de prânz cadrelor medicale aflate în prima linie, în lupta cu noul coronavirus.

“Din 2010, Red Angus Steakhouse este un local de calitate, caracterizat prin constanță și consecvență, un angajator stabil, onest, un partener de încredere și un membru activ al comunității din care face parte. Sunt mândru de echipa noastră, care s-a dovedit întotdeauna atentă la nevoile consumatorilor și la evoluția industriei, care s-a adaptat perioadelor dificile și a dezvoltat întotdeauna noi capacități. Perioada prin care trecem acum este una dificilă, ce ne-a pus la încercare, dar sunt sigur că avem expertiza, determinarea și pasiunea de a ieși mai puternici din această perioadă.”, declară Ionuț Ivan, coproprietar. (Comunicat de presa – octombrie 2020)

Red Angus

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentr...

Data actualizarii: 06/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close