Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima data gandul cand cititi numele restaurantului. E mancare de casa, populara, insa facuta cu grija si cu atentie la bugetul clientului, ca sa nu-l coste mult.

Mancare cu Staif e un restaurant nou, deschis in iulie 2018 pe la piciorul Podului Baneasa, pe stanga cum mergi spre Aviatiei, inainte de calea ferata. E o zona mai neobisnuita acolo din cauza izolarii ei, nu prea ai cum sa ajungi din intamplare, ci numai daca te duce GPS-ul catre o treaba anume. E un amestec de strazi inguste, cu aer de mahala, cu case vechi alaturi de blocuri noi si cladiri mari si moderne de birouri.

Cei de la Mancare cu Staif au o casa cu etaj. La parter au un salon foarte mic si bucatariile, acestea dimensionate pentru multe livrari la domiciliu, din cate mi-am dat seama. La etaj au un salon mai mare, insa nu e inca amenajat, lumea sta pe terasa, oricum. Care terasa e medie ca marime si amenajata simplu, fara pretentii. Si salonul si tot restaurantul la fel.

Meniul e lung la Mancare cu Staif, gandit probabil pentru cei care fac comenzi pentru acasa. Eu am luat o ciorba de fasole cu afumaturi, destul de buna, o tocanita de pui cu ciuperci si mamaliga, si ea buna pentru ceea ce isi propune sa fie, si o pulpa de rata in crusta de aluat si cu garnitura de varza rosie dulce, mai buna decat m-am asteptat intr-un astfel de restaurant.

Serviciul a fost foarte personal si placut la Mancare cu Staif, cu doamna din poza care s-ar putea sa fie mai mult decat o chelnerita pe acolo – nu am intrebat-o. Preturile modice, cativa clienti erau pe terasa.

Mancare cu Staif e un mic restaurant de cartier pentru cei care vor sa manance repede si ieftin o mancare fara pretentii, insa atent facuta. Cred ca sunt putine restaurante in zona aceea cu multe cladiri de birouri, asa ca nici nu cred ca ar avea nevoie sa treaca de calea ferata sau de pod cu livrarile lor de mancare. Le doresc sa le mearga bine, Mancare cu Staif pare un lucru cinstit si bine facut. (GB – august 2018)

Mancare cu Staif, restaurant popular la Podul Baneasa in Bucuresti

Data actualizarii: 26/08/2018

  • Alexandra Lucaci :

    O perioada am mâncat chiar ok de aici, după care am primit o ciorba de burta de veche de cel puțin 4 zile, gri și cu gust amar și stătut, am mai încercat, crezând ca ar fi fost o greșeală. Mămăligă acra, piure vechi nici măcar reincalzit, spaghete carbonara branzite și îmbibate in ulei, le-am lăsat un mesaj, nici măcar nu au sunat sa zică ne pare rău că ați dat niste bani și ați așteptat atât ca să nu puteți manca 80% din mâncarea primita. Mi-e rușine mie ca exista restaurante de genul, nu gustați, dar nu vedeți cum arata înainte sa le trimiteti/serviți?

  • patrascu368 :

    Chiar sunt surprinsa placut.Mancare gustoasa si speciala ,recomand .

  • alina_angela :

    Intradevar o mancare foarte buna,la preturi acceptabile.Combinatie cam rar intalnita in peisajul nostru bucurestean.Voi reveni si eu ca si cei de la restocracy sa vedem cum evolueaza.

  • Dă-i un răspuns lui alina_angela Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close