Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

Afiseaza

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima data gandul cand cititi numele restaurantului. E mancare de casa, populara, insa facuta cu grija si cu atentie la bugetul clientului, ca sa nu-l coste mult.

Mancare cu Staif e un restaurant nou, deschis in iulie 2018 pe la piciorul Podului Baneasa, pe stanga cum mergi spre Aviatiei, inainte de calea ferata. E o zona mai neobisnuita acolo din cauza izolarii ei, nu prea ai cum sa ajungi din intamplare, ci numai daca te duce GPS-ul catre o treaba anume. E un amestec de strazi inguste, cu aer de mahala, cu case vechi alaturi de blocuri noi si cladiri mari si moderne de birouri.

Cei de la Mancare cu Staif au o casa cu etaj. La parter au un salon foarte mic si bucatariile, acestea dimensionate pentru multe livrari la domiciliu, din cate mi-am dat seama. La etaj au un salon mai mare, insa nu e inca amenajat, lumea sta pe terasa, oricum. Care terasa e medie ca marime si amenajata simplu, fara pretentii. Si salonul si tot restaurantul la fel.

Meniul e lung la Mancare cu Staif, gandit probabil pentru cei care fac comenzi pentru acasa. Eu am luat o ciorba de fasole cu afumaturi, destul de buna, o tocanita de pui cu ciuperci si mamaliga, si ea buna pentru ceea ce isi propune sa fie, si o pulpa de rata in crusta de aluat si cu garnitura de varza rosie dulce, mai buna decat m-am asteptat intr-un astfel de restaurant.

Serviciul a fost foarte personal si placut la Mancare cu Staif, cu doamna din poza care s-ar putea sa fie mai mult decat o chelnerita pe acolo – nu am intrebat-o. Preturile modice, cativa clienti erau pe terasa.

Mancare cu Staif e un mic restaurant de cartier pentru cei care vor sa manance repede si ieftin o mancare fara pretentii, insa atent facuta. Cred ca sunt putine restaurante in zona aceea cu multe cladiri de birouri, asa ca nici nu cred ca ar avea nevoie sa treaca de calea ferata sau de pod cu livrarile lor de mancare. Le doresc sa le mearga bine, Mancare cu Staif pare un lucru cinstit si bine facut. (GB – august 2018)

Mancare cu Staif, restaurant popular la Podul Baneasa in Bucuresti

Data actualizarii: 26/08/2018

  • Alexandra Lucaci :

    O perioada am mâncat chiar ok de aici, după care am primit o ciorba de burta de veche de cel puțin 4 zile, gri și cu gust amar și stătut, am mai încercat, crezând ca ar fi fost o greșeală. Mămăligă acra, piure vechi nici măcar reincalzit, spaghete carbonara branzite și îmbibate in ulei, le-am lăsat un mesaj, nici măcar nu au sunat sa zică ne pare rău că ați dat niste bani și ați așteptat atât ca să nu puteți manca 80% din mâncarea primita. Mi-e rușine mie ca exista restaurante de genul, nu gustați, dar nu vedeți cum arata înainte sa le trimiteti/serviți?

  • patrascu368 :

    Chiar sunt surprinsa placut.Mancare gustoasa si speciala ,recomand .

  • alina_angela :

    Intradevar o mancare foarte buna,la preturi acceptabile.Combinatie cam rar intalnita in peisajul nostru bucurestean.Voi reveni si eu ca si cei de la restocracy sa vedem cum evolueaza.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close