Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Ediția cu numărul 23 a Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai lon...

Afiseaza

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima data gandul cand cititi numele restaurantului. E mancare de casa, populara, insa facuta cu grija si cu atentie la bugetul clientului, ca sa nu-l coste mult.

Mancare cu Staif e un restaurant nou, deschis in iulie 2018 pe la piciorul Podului Baneasa, pe stanga cum mergi spre Aviatiei, inainte de calea ferata. E o zona mai neobisnuita acolo din cauza izolarii ei, nu prea ai cum sa ajungi din intamplare, ci numai daca te duce GPS-ul catre o treaba anume. E un amestec de strazi inguste, cu aer de mahala, cu case vechi alaturi de blocuri noi si cladiri mari si moderne de birouri.

Cei de la Mancare cu Staif au o casa cu etaj. La parter au un salon foarte mic si bucatariile, acestea dimensionate pentru multe livrari la domiciliu, din cate mi-am dat seama. La etaj au un salon mai mare, insa nu e inca amenajat, lumea sta pe terasa, oricum. Care terasa e medie ca marime si amenajata simplu, fara pretentii. Si salonul si tot restaurantul la fel.

Meniul e lung la Mancare cu Staif, gandit probabil pentru cei care fac comenzi pentru acasa. Eu am luat o ciorba de fasole cu afumaturi, destul de buna, o tocanita de pui cu ciuperci si mamaliga, si ea buna pentru ceea ce isi propune sa fie, si o pulpa de rata in crusta de aluat si cu garnitura de varza rosie dulce, mai buna decat m-am asteptat intr-un astfel de restaurant.

Serviciul a fost foarte personal si placut la Mancare cu Staif, cu doamna din poza care s-ar putea sa fie mai mult decat o chelnerita pe acolo – nu am intrebat-o. Preturile modice, cativa clienti erau pe terasa.

Mancare cu Staif e un mic restaurant de cartier pentru cei care vor sa manance repede si ieftin o mancare fara pretentii, insa atent facuta. Cred ca sunt putine restaurante in zona aceea cu multe cladiri de birouri, asa ca nici nu cred ca ar avea nevoie sa treaca de calea ferata sau de pod cu livrarile lor de mancare. Le doresc sa le mearga bine, Mancare cu Staif pare un lucru cinstit si bine facut. (GB – august 2018)

Mancare cu Staif, restaurant popular la Podul Baneasa in Bucuresti

Data actualizarii: 26/08/2018

  • Alexandra Lucaci :

    O perioada am mâncat chiar ok de aici, după care am primit o ciorba de burta de veche de cel puțin 4 zile, gri și cu gust amar și stătut, am mai încercat, crezând ca ar fi fost o greșeală. Mămăligă acra, piure vechi nici măcar reincalzit, spaghete carbonara branzite și îmbibate in ulei, le-am lăsat un mesaj, nici măcar nu au sunat sa zică ne pare rău că ați dat niste bani și ați așteptat atât ca să nu puteți manca 80% din mâncarea primita. Mi-e rușine mie ca exista restaurante de genul, nu gustați, dar nu vedeți cum arata înainte sa le trimiteti/serviți?

  • patrascu368 :

    Chiar sunt surprinsa placut.Mancare gustoasa si speciala ,recomand .

  • alina_angela :

    Intradevar o mancare foarte buna,la preturi acceptabile.Combinatie cam rar intalnita in peisajul nostru bucurestean.Voi reveni si eu ca si cei de la restocracy sa vedem cum evolueaza.