Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Joi, 25 ianuarie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar. Locatia este un proiect al Asociatiei Ivan Patzaichin-Mila 23 si al Asociației RO-PESCADOR si vine cu o bogatie de produse si preparate pe baza de peste adus din Rezervatia Naturala a Deltei Dunarii.

Dupa ce primul restaurant Ivan Pescar, deschis la Tulcea, a cunoscut un real succes de piata, mai ales datorita promovarii culturii gastronomice specifice Deltei Dunarii, a venit randul ca si Bucurestiul sa beneficieze de un al doilea restaurant, cel care poseda in plus si un fish bar.

La evenimentul gazduit de The Ark, (str. Uranus, nr. 150) din zona Pietei (de flori) George Cosbuc, acolo unde este situat restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar, au participat o multime de personalitati ale vietii publice din Romania, de la diplomati, politicieni, actori, oameni de televiziune si presa, chefi sau influenceri din Horeca, dar si public larg.

Mai multe despre festivitatea de inaugurare a restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar va lasam sa descoperiti din galeria foto & video de mai jos! (Daniel Catoi – ianuarie 2018)

https://www.facebook.com/Restocracy/videos/404845903280040/

Ivan Pescar & Scrumbia Bar

Ivan Pescar & Scrumbia Bar - Aici, postul de sef de restaurant are alt job description...Am mers cu multe asteptari la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mancarea nu a fost atat de buna pe c...

Data actualizarii: 24/07/2019

  • Mihaela :

    Am incercat sa mancam duminica 26 august la pranz insa timp de 40 de minute nu ne-a bagat nimeni in seama. Am incercat sa abordam 3 chelnerite insa toate ne raspundeau cu „aveti rabdare”. Pana la urma dupa 20 de minute ne-am dus sa cumparam apa de la terasa de langa iar dupa alte 20 de minute am plecat.

  • Anonim :

    rugaminte imi pute ti comunica nr de Telef pentru a face o rezervare
    sau un sms / &WhatsApp la
    0049 172 26 11800
    Multumesc

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close