Restaurantele Restocracy cu meniu dominant pescaresc (peste si fructe de mare)

Ord. dupa

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare Am revenit...

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

1 comentarii

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

1 comentarii

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

3 comentarii

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

1 comentarii

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

La Pescaderia by Alioli, probabil cel mai bun raport calitate – pret...

1 comentarii

La Ivan Pescar & Scrumbia Bar, postul de sef de restaurant are alt...

7 comentarii

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Si la Piata Muncii se poate manca bine Santorini e unul dintre puti...

Pariul pe neconventional castigat de domnul Bodo La Kostas a fost d...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Afiseaza
comentarii

La Ivan Pescar & Scrumbia Bar, postul de sef de restaurant are alt job description…

Am mers cu multe asteptari la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mancarea nu a fost atat de buna pe cat am crezut. Am fost trei oameni acolo, toti trei am strambat din nas, deci domnul Ivan & co. mai au inca de lucru la nou deschisul lor restaurant. La bucatarie, cu siguranta, insa poate ca nu ar strica sa-si arunce un ochi si pe la servicii…

Ivanul din numele Ivan Pescar & Scrumbia Bar vine de la Ivan Patzaichin, celebrul sportiv lipovean care si-a pus numele pe acest proiect, experienta sa de pescar, si poate ca si o parte din bani, cine stie…

Ivan Pescar & Scrumbia Bar au luat partea stanga a parterului cunoscutei The Ark, fosta cladire a Bursei de Marfuri din vremurile interbelice si romantice ale Bucurestiului, unde acum e Piata de Flori a Bucurestiului. E una dintre cladirile acelea cu caramida rosie, aceasta complet renovata si facuta birouri de firme mari si spatii culturale, intr-un fericit proiect de redare a marilor lucruri frumoase inapoi bucurestenilor.

Partea aceea de Bucuresti e absolut fascinanta, din orice directie ai privi-o. Sunt cateva… (citeste tot)

Ivan Pescar & Scrumbia Bar, restaurantul lui Ivan Patzaichin la The Ark

Ivan Pescar & Scrumbia Bar, restaurantul lui Ivan Patzaichin la The Ark

Cele mai bune restaurante romanesti din Bucuresti

Cand am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie romaneasca din Bucuresti, nu am luat in calcul diferentele dintre restaurantele traditionale romanesti, cele cu b...

La Ivan Pescar & Scrumbia Bar, postul de sef de restaurant are alt job description…

Am mers cu multe asteptari la Ivan Pescar & Scrumbia Bar, dar mancarea nu a fost atat de buna pe cat am crezut. Am fost trei oameni acolo, toti trei am strambat din nas, deci domnul Ivan & co....

S-a deschis Ivan Pescar & Scrumbia Bar

Joi, 25 ianuarie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar. Locatia este un proiect al Asociatiei Ivan Patzaichin-Mila 23 si al Asociației RO-PESCADOR si v...

Data actualizarii: 29/04/2019

Ivan Pescar & Scrumbia Bar  - Str. Uranus, nr. 150 (The ARK, la Piata de Flori)

  • Pop adrian :

    Bătaie de joc , și pe deasupra prețuri mari !!!

  • Restaurant :

    Prețuri mari calitate și Porții de bătaie de joc !!!

  • Restaurant :

    O portie de guvizi prăjiți 2 la număr mai mici ca palma 23 lei !!!
    O porție de crap prăjit
    Adică o bucata cât palma cu mămăliga și mujdei 29 lei !!!
    Și toate aste , Peștele a fost prăjit înainte și reîncălzit !!!!
    Pur și simplu …bătaie de joc !!!
    Am sa îl contactez pe domnul patzaichin , poate dumnealui nu știe ce
    Se petrece acolo !!, sau știe ???

  • Florin Coman :

    super

  • Alexandru Gavril :

    Mi-a placut mult

  • Florin Coman :

    Mi-ar fi placut cand se da o recomandare sa fie si detalii de la început. cat si întrebări 🙂

  • Alin :

    Dap,sunt total de acord cu articlul de mai sus.Modeste si portiile,gustul mediu/banal si atmosfera putin cam prea de birouri moderne cu neon.
    Limonada cu un gust care nu aducea a lamie sub nici o forma,dar cu gheata generoasa
    Nu cred sa mai ma reantorc vreodata chiar daca as fi invitat si nu as plati consumatia:))