Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea face m...

3317 vizite

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

3512 vizite

Mai bine decat un simplu steakhouse La Estancia e un restaurant nou...

3844 vizite

Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu arti...

961 vizite

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale Bucurestiului A...

4016 vizite

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar... Prietenul me...

1470 vizite

Cel mai bun restaurant spaniol din Bucuresti Pata Negra e un restau...

2704 vizite

Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat locul res...

696 vizite

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

1133 vizite

De luat in calcul si atunci cand vreti o mancare roamaneasca serioasa ...

1243 vizite

Acolo a fost inainte o livada cu visini. Nu mai e... La Finca by Al...

1581 vizite

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

1268 vizite

Un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic bucurestean Blue...

678 vizite

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

4308 vizite

As fi preferat sa fie mai mic antricotul, dar si mai ieftin Vacamuu...

601 vizite

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

439 vizite

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti? A fost primul restaurant ...

693 vizite

Mancare si ambianta americane langa Biserica Alba Pow Wow e un loca...

666 vizite

Restaurante germane se deschid si se inchid in Bucuresti, Die Deutsche...

778 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1201 vizite

Chelnerita nu se putea ocupa de noi fiindca... lua masa! Nu credeam...

551 vizite

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

2480 vizite

Una din marile berarii ale Bucurestiului Beraria Germana Bucuresti ...

2048 vizite

O braserie ca afara La Belle Epoque e un restaurant vechi al Bucure...

555 vizite

Nu stiu daca mancarea atrage mai mult la El Torito, sau culorile E...

350 vizite
Afiseaza
vizualizari

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din Bucuresti

Am revenit la Dancing Lobster, pentru ca e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului si unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune de peste si fructe de mare.

Produsele sunt foarte bune la Dancing Lobster, de cea mai buna calitate, destul de proaspete, atat cat se poate pentru ceva adus de peste mari si tari.

De data aceasta am luat o supa foarte buna, St Jacques bune, insa cu nisip, o pasta de fasole buna, pestele, la fel, bun, caracatita foarte buna, spanacul si legumele, in general, surprinzator d ebune; sosurile au fost destul de comune. Deserturile foarte bune.

Dancing Lobster e un restaurant cu bucatarie traditionala portugheza si marina, in general, foarte buna, insa nu e un restaurant de fine dining, nu se vede mana unui bucatar de bucatarie cu adevarat fina acolo. Serviciul bun, de asemenea, mai ales ca de fiecare data am vazut putini clienti, deci puteau sa se ocupe de noi pe indelete.

Dancing Lobster e unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din Bucuresti, ma bucur ca au intrat in competitia noastra pentru desemnarea celui mai bun peste si a celor mai bune fructe de mare din oras, Topul Mancarurilor, si cred ca au sanse buna sa castige la cel putin una dintre categorii. Sa vedem in ianuarie cum va fi… (GB – octombrie 2017)

Alta incercare de restaurant portughez in Bucuresti. Cea mai ambitioasa de pana acum…

Dancing Lobster, restaurantul portughez de peste si fructe de mare la Pescariu Sports & SpaDancing Lobster e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in toamna lui 2016 in fostul Parc Studentesc de pe malul Lacului Tei, unde acum e Pascariu Sports & Spa. Nu e pe malul lacului, e chiar la intrarea dinspre Barbu Vacarescu, vizavi de Il Calcio si langa Chez Toni.

Nu mi-am dat seama daca e o constructie noua sau ceva renovat, dar pare sa fie o constructie rapida, gen baraca sau hala pe un schelet metalic usor. Are putine geamuri, singura lumina naturala vine din stanga, unde au o terasa nu prea mare.

Dancing Lobster e un restaurant destul de mare, cu o sala mare si inca un separeu (cel putin), cu privire spre bucataria deschisa – mare, si aceea. La intrare au un mic hol in care au ceva produse portugheze de vanzare, niste conserve si sticlute cu ulei si alte cateva.

E foarte bine amenajat Dancing Lobsterul, sala e inalta, decoruri acvatice, foarte mult albastru ultramarin, vase de arama, un acvariu cu homari din care poti sa alegi, daca te impaci cu ideea. Mesele sunt de bistrou, cu banchete la perete.

Dancing Lobster de prezinta ca fiind un restaurant cu bucatarie portugheza, aproape exclusiv cu peste si fructe de mare, inclusiv cele cateva feluri de paste. Spun ca au doar peste proaspat, nimic congelat, in cea mai mare parte luat direct din galantarul cu gheata, din mijlocul restaurantului.

Au multi bucatari la Dancing Lobster, toti tineri, unii dintre ei nevorbitori de limba romana, probabil ca or fi portughezi, ar avea logica.

Meniul e destul de bogat la Dancing Lobster, cu multe feluri si multe combinatii, cu retete predefinite, dar si multe feluri de peste si fructe de mare intregi, la care poti sa mai intervii in procesul de pregatire daca ai ceva indicatii de dat bucatarilor.

In general, par retete simple, gustul fiind dat de calitatea si de prospetimea produselor, in primul rand, ca mai peste tot in restaurantele pescaresti, de altfel. Cele mai apetisante par sa fie platourile cu de toate, un fel de meniuri de degustare, arata destul de spectaculos in pozele de pe monitoare.

Serviciul a fost eficient, cu o chelnerita cam agresiva si cu niste chelneri tristi, fara chef de musafiri. Clienti putini. Preturile sunt maricele, dar normale pentru produse aduse de la mii de kilometri, si care trebuie sa mai ramana si proaspete.

Dancing Lobster e unul dintre putinele restaurante mari si serioase cu peste si fructe de mare din Bucuresti. Bucatarie mai degraba traditionala, fara pretentii de fine dining, insa buna, muncita, la vedere, cinstita. Sper sa le mearga bine, sunt multi bucuresteni cu bani care au fost in Portugalia si care vor sa retraiasca, macar pentru un ceas sau doua, atmosfera de acolo.

Au mai fost cateva restaurante portugheze in Bucuresti, dar cred ca nu a rezistat niciunul prea mult. Dintre toate, Dancing Lobster e cel mai mare, si ca investitie, si ca anvergura a meniului , si ca dimensiune. Sper sa aiba viata mai lunga decat celelalte… (GB – aprilie 2017)

Save

Save

Save


Dancing Lobster

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.