Restaurantele Restocracy cu alte tipuri de bucatarii nationale, care nu se gasesc in categoriile de mai sus:...

Ord. dupa

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

13120 vizite

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

8912 vizite

JW Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea fac...

7586 vizite 1 comentarii

Joseph Hadad si-a inchis restaurantul cu bucatarie fina si s-a apucat ...

4311 vizite

Divan - Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat l...

4736 vizite

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facut M-am dus ...

10361 vizite 1 comentarii

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

12827 vizite 5 comentarii

Taverna Sarbului, un lucru balcanic bine facut Dupa doi ani la Tavern...

5919 vizite 4 comentarii

Die Deutsche Kneipe - Toate la fel... Am revenit dupa un an si ceva...

4041 vizite

Cherie Saveurs de Russie, mancare ruseasca buna pe bani putini Am fos...

4705 vizite

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

8150 vizite

Legea e optionala la Turkish Kitchen, desigur... Turkish Kitche...

554 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez

Chef Ricardo DeusDancing Lobster e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului. Si la propriu si la figurat. Nu am scris des despre el, desi il vizitez frecvent, pentru ca e neschimbat de cand il stiu. Un restaurant frumos, cu un concept clar, bine realizat, o atmosfera meridionala, de vancanta.

Mancarea, insa, merita toate comentariile. Dancing Lobster e al unui portughez si al elegantei lui sotii. Si omu’ stie de unde sa aduca cel mai bun peste si cele mai bune fructe de mare din frumoasa si mica lui tara, si cele mai bune alte produse. Cu bucatar cu tot. Au un chef portughez, Ricardo Deus. Tanar si chipes foc, ca un personaj din revistele pentru femei. Muncitor si talentat, face o treaba foarte buna in bucatarie. Cateodata se apropie si de gastronomia fina, insa nu acesta pare sa fie scopul lui, ci bucataria portugheza traditionala.

Stiu ca oamenii se mai duc si pentru distractie la Dancing Lobster, cum ar fi serile de muzica fado si alte delicatese portugheze similare. Insa mergi la ei pentru peste si fructe de mare, inainte de toate, dar si pentru a te bucura de specificul bucatariei portugheze, in general, pe care nu prea ai unde sa-l mai gasesti in Bucuresti. Cel putin pentru moment… (GB – martie 2020)

Restaurant portughez, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din Bucuresti

Dancing Lobster, restaurantul portughez de peste si fructe de mare la Pescariu Sports & SpaAm revenit la Dancing Lobster, pentru ca e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului si unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune de peste si fructe de mare. Produsele sunt foarte bune la Dancing Lobster, de cea mai buna calitate, destul de proaspete, atat cat se poate pentru ceva adus de peste mari si tari. De data aceasta am luat o supa foarte buna, St Jacques bune, insa cu nisip, o pasta de fasole buna, pestele, la fel, bun, caracatita foarte buna, spanacul si legumele, in general, surprinzator de bune; sosurile au fost destul de comune. Deserturile foarte bune.

Dancing Lobster e un restaurant cu bucatarie traditionala portugheza si marina, in general, foarte buna, insa nu e un restaurant de fine dining, nu se vede mana unui bucatar de bucatarie cu adevarat fina acolo. Serviciul bun, de asemenea, mai ales ca de fiecare data am vazut putini clienti, deci puteau sa se ocupe de noi pe indelete.

Dancing Lobster e unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din Bucuresti, ma bucur ca au intrat in competitia noastra pentru desemnarea celui mai bun peste si a celor mai bune fructe de mare din oras, Topul Mancarurilor, si cred ca au sanse buna sa castige la cel putin una dintre categorii. Sa vedem in ianuarie cum va fi… (GB – octombrie 2017)

Alta incercare de restaurant portughez in Bucuresti. Cea mai ambitioasa de pana acum…

Dancing Lobster e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in toamna lui 2016 in fostul Parc Studentesc de pe malul Lacului Tei, unde acum e Pascariu Sports & Spa. Nu e pe malul lacului, e chiar la intrarea dinspre Barbu Vacarescu, vizavi de Il Calcio si langa Chez Toni.

Nu mi-am dat seama daca e o constructie noua sau ceva renovat, dar pare sa fie o constructie rapida, gen baraca sau hala pe un schelet metalic usor. Are putine geamuri, singura lumina naturala vine din stanga, unde au o terasa nu prea mare. Dancing Lobster e un restaurant destul de mare, cu o sala… (citeste tot)

Bucataria lui Ricardo Deus

Vitrina cu peste si fructe de mare Dancing Lobster
Marele salon si terasa Dancing Lobster
Data actualizarii: 14/04/2020

Dancing Lobster  - Str. Glodeni, nr . 3 Cladirea C22 (Pescariu Sports & SPA)