Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Un business genial construit, o capodopera logistica.Beraria H din...

Terasa Copper's Pub

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucuresteneDeschis Gastrobar...

Nume mare, casa mare, imaginatie micaGolden Blitz a ramas in folcl...

Una dintre cele mai spectaculoase terase de vara din BucurestiAcum...

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCrede...

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechiCred ca Luna Cafe & Bi...

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

Afiseaza

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras

Hard Rock Cafe - parcul Herastrau Bucuresti Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele din Herastrau in jur.

E un restaurant imens, amenajat asa cum te-ai si astepta sa-l gasesti, de fapt, cu tot felul de lucruri si obiecte legate de muzica americana. Au si un magazin din care le poti lua si pentru acasa, daca esti dintre aceia care isi tapeteaza dormitorul cu pozele cantaretilor. Teasa e surprinzator de mica, fata de imensitatea salii, si e destul de banal amenajata.

Meniul de la Hard Rock Cafe e american, asa cum te-ai si astepta, iarasi. Salate, multi cartofi, diverse sandviciuri si street-food-uri cu denumiri mexicane, burgers, piept si aripioare de pui, coaste de porc, afumatri, calamari pane si tot felul de alte lucruri pe care nu indraznesti sa-i spui doctorului ca le-ai mancat. Si sosuri grele, evident. Multe sunt bune la gust, dar atat cat poate sa fie o astfel de mancare americana, facuta doar sa-ti astampere foamea.

Serviciul a fost bun, destul de rapid, cu chelneri tineri si cu multa energie. Nu prea ne-am inteles cu o chelnerita care nu stia sa spuna altceva decat ii spusesera la trainingul de la angajare, insa era un alt chelner fasnet in apropiere care s-a prins si care a rezolvat o parte dintre probleme.
Sa zicem ca mergeti la un restaurant din Bucuresti, si ca nu sunteti singur. Ii spuneti dinainte chelnerului ca vreti sa impartiti felurile de mancare, sa le puna pe mijloc si isi ia fiecare de acolo. Toti chelnerii din Bucuresti, aproape fara exceptie, va pun felul de mancare exact in mijloc si apoi asteapta sa-si bage fiecare furculita in farfuria comuna si sa manance da acolo. Daca nu ii ceri niste tacamuri separat pentru acea farfurie comuna, nu-i da prin cap sa aduca.

Nicio surpriza, deci, cand si chelnerita de la Hard Rock Cafe a facut la fel, desi insistaem dinainte ca vom imparti mancarea in trei.

Diferentele dintre chelneri incep sa fie vizibile la urmatoarele feluri. Unii dintre ei iti aduc deja un tacam separat la al doilea fel, bazandu-se pe discutia si rationamentul de la cel de dinainte. Insa altii nu. Incepi iar discutia cu tacamurile, si stai cuminte si astepti pana vine si al doilea set.

La fel si cu chelnerita noastra de la Hard Rock Cafe. Al doilea fel de mancare vine tot fara tacamuri, desi ii explicaseram deja ca nu vrem sa mancam “la comun”, de la cel de dinainte. A zis da, sigur, si a adus un set de tacamuri.

La al treilea fel, la fel! Tot fara tacamuri, iarsi explicatie ca nu vrem sa mancam “la comun”, toti cu furculitele in aceeasi farfurie. Cred ca daca s-ar fi ocupat de noi chelnerul cel fasnet s-ar fi prins din prima, si ar fi primit si ceva bacsis la sfarsit…

Preturile sunt mari la Hard Rock Cafe, o masa din aceasta “americana” in doi, cu un vin european bun iti scoate repede 300 de lei din portofel, daca nu si mai bine.

Erau multi clienti la Hard Rock Cafe, unii dintre ei si cu copii si cu intreaga familie. De ce dau ei atatia bani ca sa manance cartofi si piept de pui, nu prea inteleg. Dar sunt banii lor, nu ai mei… (GB – aprilie 2017)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Hard Rock Cafe lanseaza meniul Rock’n Bowls

 Hard Rock Cafe incepe anul cu noi tentatii: de pe 12 ianuarie din meniul restaurantului vor face parte, pentru un timp limitat, o serie de preparate apetisante in care vedeta este orezul. Ce...

Marius Baban, GM Hard Rock Cafe

Marius Baban, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti, si-a inceput cariera in Pizza Hut la varsta de 20 de ani. Zece ani mai tarziu, in 2007, cand pe piata restaurantelor din Romania intra unul dint...


Hard Rock Cafe

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.