Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facut M-am dus ...

3572 vizite 1 comentarii

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

9240 vizite 2 comentarii

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutului Cine ...

1243 vizite

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

811 vizite

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucurestene Deschis Gastrobar...

2791 vizite

eVarza Pub, perfect pentru cei care cauta mancarea ieftina, socializar...

1629 vizite

Boema la scara industriala Fabrica, sau Fabrica Club, ca sa folosim...

803 vizite

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

1397 vizite

Ground Zero este o berarie artizanala, bar, mic bistrou si club boem s...

115 vizite

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

5245 vizite

Cotroceniul ar merita mai mult Stiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

1454 vizite

La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas Parnaud Am scris d...

6751 vizite 1 comentarii

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

929 vizite

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi Cred ca Luna Cafe & Bi...

1262 vizite

O fi un loc cu adevarat boem, sau doar unul pentru dat muzica la maxim...

2286 vizite 1 comentarii

Meniul cu specific international al restaurantului TECADRA iti va sati...

230 vizite

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

942 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras

Hard Rock Cafe - parcul Herastrau Bucuresti Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele din Herastrau in jur.

E un restaurant imens, amenajat asa cum te-ai si astepta sa-l gasesti, de fapt, cu tot felul de lucruri si obiecte legate de muzica americana. Au si un magazin din care le poti lua si pentru acasa, daca esti dintre aceia care isi tapeteaza dormitorul cu pozele cantaretilor. Teasa e surprinzator de mica, fata de imensitatea salii, si e destul de banal amenajata.

Meniul de la Hard Rock Cafe e american, asa cum te-ai si astepta, iarasi. Salate, multi cartofi, diverse sandviciuri si street-food-uri cu denumiri mexicane, burgers, piept si aripioare de pui, coaste de porc, afumatri, calamari pane si tot felul de alte lucruri pe care nu indraznesti sa-i spui doctorului ca le-ai mancat. Si sosuri grele, evident. Multe sunt bune la gust, dar atat cat poate sa fie o astfel de mancare americana, facuta doar sa-ti astampere foamea.

Serviciul a fost bun, destul de rapid, cu chelneri tineri si cu multa energie. Nu prea ne-am inteles cu o chelnerita care nu stia sa spuna altceva decat ii spusesera la trainingul de la angajare, insa era un alt chelner fasnet in apropiere care s-a prins si care a rezolvat o parte dintre probleme.
Sa zicem ca mergeti la un restaurant din Bucuresti, si ca nu sunteti singur. Ii spuneti dinainte chelnerului ca vreti sa impartiti felurile de mancare, sa le puna pe mijloc si isi ia fiecare de acolo. Toti chelnerii din Bucuresti, aproape fara exceptie, va pun felul de mancare exact in mijloc si apoi asteapta sa-si bage fiecare furculita in farfuria comuna si sa manance da acolo. Daca nu ii ceri niste tacamuri separat pentru acea farfurie comuna, nu-i da prin cap sa aduca.

Nicio surpriza, deci, cand si chelnerita de la Hard Rock Cafe a facut la fel, desi insistaem dinainte ca vom imparti mancarea in trei.

Diferentele dintre chelneri incep sa fie vizibile la urmatoarele feluri. Unii dintre ei iti aduc deja un tacam separat la al doilea fel, bazandu-se pe discutia si rationamentul de la cel de dinainte. Insa altii nu. Incepi iar discutia cu tacamurile, si stai cuminte si astepti pana vine si al doilea set.

La fel si cu chelnerita noastra de la Hard Rock Cafe. Al doilea fel de mancare vine tot fara tacamuri, desi ii explicaseram deja ca nu vrem sa mancam „la comun”, de la cel de dinainte. A zis da, sigur, si a adus un set de tacamuri.

La al treilea fel, la fel! Tot fara tacamuri, iarsi explicatie ca nu vrem sa mancam „la comun”, toti cu furculitele in aceeasi farfurie. Cred ca daca s-ar fi ocupat de noi chelnerul cel fasnet s-ar fi prins din prima, si ar fi primit si ceva bacsis la sfarsit…

Preturile sunt mari la Hard Rock Cafe, o masa din aceasta „americana” in doi, cu un vin european bun iti scoate repede 300 de lei din portofel, daca nu si mai bine.

Erau multi clienti la Hard Rock Cafe, unii dintre ei si cu copii si cu intreaga familie. De ce dau ei atatia bani ca sa manance cartofi si piept de pui, nu prea inteleg. Dar sunt banii lor, nu ai mei… (GB – aprilie 2017)

 

Data actualizarii: 23/02/2019

Hard Rock Cafe