Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Becker Brau, decizii destepte si marketing bine facut M-am dus ...

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutului Cine ...

Exista viata in Caragea 8! Dar nu exsita mancare... Caragea 8 (scri...

Shocul kelnerului de la Copper’s Pub Am trecut de la multe ori pe...

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucurestene Deschis Gastrobar...

eVarza Pub, perfect pentru cei care cauta mancarea ieftina, socializar...

Boema la scara industriala Fabrica, sau Fabrica Club, ca sa folosim...

Am scos Funky Lounge Herastrau de pe lista restaurantelor serioase Am...

Golden Blitz, etalonul luxului provincial E mai usor sa iei un 9 di...

Green Hours, boema potrivita in locatia potrivita Green Hours e un ...

Neo-boema industriala hipster dupa toate regulile artei la Hangar Grou...

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foi...

Cotroceniul ar merita mai mult Stiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas Parnaud Am scris d...

Va reusi La Mama Clubul Taranului imposibilul? S-a redeschis la inc...

Le Jardin des Artistes este un local situat pe Splaiul Independentei, ...

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi Cred ca Luna Cafe & Bi...

O fi un loc cu adevarat boem, sau doar unul pentru dat muzica la maxim...

Trattoria Il Calcio H, cea mai proasta mancare dintre multele lor rest...

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

Afiseaza

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras

Hard Rock Cafe - parcul Herastrau Bucuresti Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele din Herastrau in jur.

E un restaurant imens, amenajat asa cum te-ai si astepta sa-l gasesti, de fapt, cu tot felul de lucruri si obiecte legate de muzica americana. Au si un magazin din care le poti lua si pentru acasa, daca esti dintre aceia care isi tapeteaza dormitorul cu pozele cantaretilor. Teasa e surprinzator de mica, fata de imensitatea salii, si e destul de banal amenajata.

Meniul de la Hard Rock Cafe e american, asa cum te-ai si astepta, iarasi. Salate, multi cartofi, diverse sandviciuri si street-food-uri cu denumiri mexicane, burgers, piept si aripioare de pui, coaste de porc, afumatri, calamari pane si tot felul de alte lucruri pe care nu indraznesti sa-i spui doctorului ca le-ai mancat. Si sosuri grele, evident. Multe sunt bune la gust, dar atat cat poate sa fie o astfel de mancare americana, facuta doar sa-ti astampere foamea.

Serviciul a fost bun, destul de rapid, cu chelneri tineri si cu multa energie. Nu prea ne-am inteles cu o chelnerita care nu stia sa spuna altceva decat ii spusesera la trainingul de la angajare, insa era un alt chelner fasnet in apropiere care s-a prins si care a rezolvat o parte dintre probleme.
Sa zicem ca mergeti la un restaurant din Bucuresti, si ca nu sunteti singur. Ii spuneti dinainte chelnerului ca vreti sa impartiti felurile de mancare, sa le puna pe mijloc si isi ia fiecare de acolo. Toti chelnerii din Bucuresti, aproape fara exceptie, va pun felul de mancare exact in mijloc si apoi asteapta sa-si bage fiecare furculita in farfuria comuna si sa manance da acolo. Daca nu ii ceri niste tacamuri separat pentru acea farfurie comuna, nu-i da prin cap sa aduca.

Nicio surpriza, deci, cand si chelnerita de la Hard Rock Cafe a facut la fel, desi insistasem dinainte ca vom imparti mancarea in trei.

Diferentele dintre chelneri incep sa fie vizibile la urmatoarele feluri. Unii dintre ei iti aduc deja un tacam separat la al doilea fel, bazandu-se pe discutia si rationamentul de la cel de dinainte. Insa altii nu. Incepi iar discutia cu tacamurile, si stai cuminte si astepti pana vine si al doilea set.

La fel si cu chelnerita noastra de la Hard Rock Cafe. Al doilea fel de mancare vine tot fara tacamuri, desi ii explicaseram deja ca nu vrem sa mancam „la comun”, de la cel de dinainte. A zis da, sigur, si a adus un set de tacamuri.

La al treilea fel, la fel! Tot fara tacamuri, iarsi explicatie ca nu vrem sa mancam „la comun”, toti cu furculitele in aceeasi farfurie. Cred ca daca s-ar fi ocupat de noi chelnerul cel fasnet s-ar fi prins din prima, si ar fi primit si ceva bacsis la sfarsit…

Preturile sunt mari la Hard Rock Cafe, o masa din aceasta „americana” in doi, cu un vin european bun iti scoate repede 300 de lei din portofel, daca nu si mai bine.

Erau multi clienti la Hard Rock Cafe, unii dintre ei si cu copii si cu intreaga familie. De ce dau ei atatia bani ca sa manance cartofi si piept de pui, nu prea inteleg. Dar sunt banii lor, nu ai mei… (GB – aprilie 2017)

Salonul si sala de spectacole Hard Rock Cafe

Terasa Hard Rock Cafe

Data actualizarii: 23/04/2020

Hard Rock Cafe  - Parcul Herastrau (intrarea Kiselev)