Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragit desert al verii – Hard Rock Cafe te invita la Ice Cream Festival, ca sa incerci inghetata in fel si chip. O vei regasi in meniul dedicat in cele mai incitante combinatii: cu pepene galben, cu waffle calde, mini choux-uri pufoase sau acompaniata de brownie, bezele, ciocolata, alune si covrigei sarati. Si tot inghetata va fi vedeta si in doua cocktailuri speciale sau in celebrele milkshake-uri!

Iata ce meniu delicios a pregatit Chef Corneliu Carstea exclusiv pentru acest eveniment:

FRUTTI ICE CREAM COMBO

Un deliciu colosal: jumatate de pepene galben umplut cu o avalanșă de inghetata asortata si „imbracat” intr-o simfonie de fructe proaspete. Stropit la final cu piure aromat de zmeura si de mango.

MADNESS ICE CREAM

O alegere coplesitor de bogata: pornim de la cupele de inghetata asortata, insotite de sos de ciocolata si piure de zmeura. Acoperit cu o avalansa de frisca, cuburi mici de brownie preparat in casa, bezele, bucatele de ciocolata, biscuit Oreo, napolitana, covrigei sarati, bomboane colorate. “Nebunia” e desavarsita cu un strop de Amaretto la final.

WAFFLE BOMB

Cea mai incitanta „bomba” a verii: doua waffle fierbinti, mangaiate de sosul de caramel si racorite de cupe generoase de inghetata asortata si frisca din belșug. Finisat cu fructe proaspete si la final stropit cu piure aromat de zmeura si de mango.

PROFITEROL

Un desert regal: mini choux-uri pufoase umplute cu crema fina de fructe de padure, mango si cappuccino, acompaniate de inghetata de vanilie savuroasa, frisca din belșug, alune de padure sarate si covrigei crocanti. Finisat cu doua betisoare din foaie de napolitana umplute cu ciocolata, busuioc si ciocolata cu menta.

ICE CREAM MIX

Trei arome de inghetata la alegere.

VANILLA ROCK BEER SHAKE

Coca-Cola, vodca Smirnoff Vanilla, Captain Morgan Spiced si sirop Monin de zahar brun, sub o avalansa de inghetata de vanilie si frisca.

TWIST & SHOUT SHAKE

Un shake cum nu ai mai intalnit! Rom Captain Morgan Spiced, Guinness, crema de cacao, inghetata de vanilie si sirop Monin de caramel sarat. Acoperit cu frisca, sirop de ciocolata, caramel si bucatele crocante de bacon.

MILKSHAKES

Lapte proaspat combinat cu inghetata ta preferata, dupa reteta Hard Rock.

Vei avea la dispoziție arome clasice sau fanteziste si sorbeturi ce debordeaza de gustul si prospetimea fructelor, oferite de LA STRADA. Sortimente de inghetata disponibile: vanilie, ciocolata, alune, fistic, bubble gum, capsuni (sorbet), mango (sorbet) si lime (sorbet). Festivalul va incepe vineri, pe 17 august, la 18.00. Nu rata ocazia unei experiente culinare ce iti va desfata simturile! (Comunicat de presa – august 2018)

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 07/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close